Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

QUOTE(spurgele @ 2006 03 23, 18:15)
ir akušerė Minelgienė tikra šaunuolė  wub.gif

Šitą žmogų tai aš visą gyvenimą minėsiu geru žodžiu thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 03 23, 19:15)
Šitą žmogų tai aš visą gyvenimą minėsiu geru žodžiu    thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

O Minelgienė, tai gal Virginija? Klausiu, nes ant chalato tik vardą prisisegus nešiojosi...
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2006 03 28, 14:29)
O Minelgienė, tai gal Virginija? Klausiu, nes ant chalato tik vardą prisisegus nešiojosi...

Jūratė Minelgienė
Virginija Zuzevičienė

pirmoji buvo per pirmojo 2.gif gimdymą, antroji - per antrą ax.gif

Abi jos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas, ziuriu kad is mano istorijos visas kriminalas gavosi. Paprasciausiai pasigedau demesio, kadangi "mano" gydytoja neturejo man ka pasakyti, nei padeti, tai likau ant ledo.
Misinuka manes atsiklause ar girdyt - pati leidau, nes vaikas klyke, kruties neeme - pabandydavo traukt ir - verkia. Tik nesitikejau, kad is karto gaus buteliuka. Ir ir tikriausiai ta buteliuka jis jau buvo gaves pries pirma karta atnesant man maitint - buvau labai nukraujavus, pienas pradejo velai gamintis. Vaistai vaikui tikriausiai priklause po tokio gimdymo. Man tik keista kad apie tai as suzinojau, tik kai grizus namo atejo apylinkes gydytoja ir skaitydama kortele paklause " kodel vaikui tokius vaistus paskyre?"
Vienu zodziu, norejau kad vaikui viskas butu kuo geriau - prisiskaiciau apie jaukuma ir demesi, isklausem su vyru kursus apie tai kaip svarbu kad vaikas ateitu kuo naturaliau ir netraumuojant - o gavosi viskas viskas atvirksciai. Kiek gyvenime teko susidurti su ligoninem nei apie viena negaliu kalbet su tokia nuoskauda.
Atsakyti
QUOTE(Grethen @ 2006 03 30, 19:02)
Labas, ziuriu kad is mano istorijos visas kriminalas gavosi. Paprasciausiai pasigedau demesio, kadangi "mano" gydytoja neturejo man ka pasakyti, nei padeti, tai likau ant ledo.
Misinuka manes atsiklause ar girdyt - pati leidau, nes vaikas klyke, kruties neeme - pabandydavo traukt ir  - verkia. Tik nesitikejau, kad is karto gaus buteliuka. Ir ir tikriausiai ta buteliuka jis jau buvo gaves pries pirma karta atnesant man maitint - buvau labai nukraujavus, pienas pradejo velai gamintis. Vaistai vaikui tikriausiai priklause po tokio gimdymo. Man tik keista kad apie tai as suzinojau, tik kai grizus namo atejo apylinkes gydytoja ir skaitydama kortele paklause " kodel vaikui tokius vaistus paskyre?"
Vienu zodziu, norejau kad vaikui viskas butu kuo geriau - prisiskaiciau apie jaukuma ir demesi, isklausem su vyru kursus apie tai kaip svarbu kad vaikas ateitu kuo naturaliau ir netraumuojant - o gavosi viskas viskas atvirksciai. Kiek gyvenime teko susidurti su ligoninem nei apie viena negaliu kalbet su tokia nuoskauda.

Svarbu, kad dabar tavo leliukui viskas gerai. Kai tik grizau is siu GN, irgi daug neigiamu ispudziu parsivezusi buvau apie ka ikurias seseles naujagimiu skyriuje, bet laikui einant, jie pasimirsta, ir lieka tik geri ispudziai, prisiminimai apie kudikelio gimima... Kai esi pervargusi ir nuo skausmo, ir nuo dideliu emociju, gal ir per daug kiekviena zodi i sirdi imi.... Zodziu, laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adole: 31 kovo 2006 - 08:13
Po nekokios patirties Druskininkuose abu savo vaikus gimdziau pas gyd.N.Toleikiene. Kadangi uz pinigus, tai priziurejo labai gerai.
Atsakyti
as irgi gimdziau krikscioniskuose pas KULIKAUSKAITE IR ZUZEVIZIENE ,atsiliepimai nuostabus palata pries gimdyma gal ir nekokia bet man buvo vienodai juk ten neilgam apsistoji ZUZEVICIENES rupestingumo nepamirsiu niekada ,o KULIKAUSKAITE tai tik nuleido vandenis ,gimdymo metu koja palaike, o kai pagimdziau uzsiuvo plysima ,tai visas dekingumas ZUZEVICIENEI ,O kas liecia po gimdymo tai prieziura taippat puiki maistas man patiko ,pirma para mazius papulio irgi nepaleido o kai atsirado pieno tai viskas buvo puiku ,o del girdymo is buteliuko tai negaliu patiketi kiek maciau juos girde is stikliuko ir vel nesa mamoms kad butu ramesni,jei kas neaisku visada paaiskina ,palatoje buvo 3 lovos kurios buvo pildomos kas para tai neteko labai pavarkti
Atsakyti
Irgi cia gimdziau, ir nieko, normaliai. Tikrai rupinosi, sokinejo per gimdyma, o paskui vaika irgi apziuredavo daznai, ir sesele maloni pasitaike. O valgyt - nzn, labai mazai man norejosi iskart po gimdymo, lauktuves irgi teko namo veztis. Gimdyciau ir vel. Cia bent jau gydytojai kysiu nelaukia, ar duosi paskui dovanele jau tavo reikalas, o kitur girdejau labai populiaru pinigeliu visiem brukt.
Atsakyti
as gimdziau abu savo vaikus pas gydytoja Liekiene labai viskas liuks,nors pasak jos galejau ir namie pagimdyt
biggrin.gif
Atsakyti
Mano drauge gimde krikscioniskuose namuose,jei ten labai nepatiko schmoll.gif ,seseliu kaip nebuta verysad.gif ,demesio visai nera blink.gif NUSIVYLE doh.gif schmoll.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
tai gi pas mus viskas uz pinigus perkama,netgi demesys,ogal ji to nezinojo
Atsakyti
Mano drauge vakar gryzo is KGN , jai patiko kad ir dukryte jos rupinosi normaliai ir ja...ji labai sake patenkinta
Atsakyti