Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyte, tu man skaniausia!

QUOTE(Erina @ 2005 01 31, 11:02)
user posted image  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  komentaras. 100 proc. tau pritariu. Nepykit, bet šita nuotrauka ne į tą konkursą pataikė.

Nu va matai...kaip kam... o aš už tą pačią fotkę visus savo balsus(jei teisingai supratau, kad prabalsuot galima tris kartus) atiduosiu...
1.balsas- už drąsą ir stereotipų laužymą...
2.balsas- už geriausią dokumentinę nuotrauką...
3.balsas- už nuoširdumą...
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Mamulia, o kur ? Aš noriu, jei geri lektoriai. Bo Stoškus mano žalioj jaunystėj man buvo neįdomus. Gal dabar būt kitaip...
Atsakyti
Vobla, tu tikrai aukštos kokybės žuvis. Sakyčiau, eršketas, tik kad gramatinė giminė netinka thumbup.gif
Atsakyti
VU, nekivaizdininkams prie pasirenkamuju dalyku yra wink.gif
Atsakyti
Mamulia, labai cekava- kokie teiginiai tave šokiravo, kuriuos jų ilustruoja foto tualete.

O šiaip, dėl kursų išklausymo, tai aš labai skeptiška pasidariau po to, kai vyras parodė savo kelių magistrantų darbus (ekonomikos srities) blink.gif blink.gif blink.gif . Klausyti ir suvokti- skirtingi dalykai. Vat aukštas egzamino įvertinimas pas gerą dėstyutoją- kitas reikalas. smile.gif Čia tarp kitko.... ax.gif Bet bet kokiu atveju- mokslas- šviesa, aišku. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 31 sausio 2005 - 13:05
Vadinkit konservatyvia, vadinkit davatka (kas paskutiniu mety ypač populiaru forume), tačiau valgymas, kai šalia tavęs kitas kakoja man asmeniškai sukelia kiek kitokias emocijas. Bet panašu, kad tai jau tikrai nebėr "tabu".

Įtariu, vienas laimėtojas jau aiškus. Kadangi konkursas tik prasideda, tai dar spėsit prisidėti ir kitos prie šio žanro biggrin.gif Svarbiausia spėti užfiksuoti toookį momentą.

Atsakyti
pasakiau viska ka norejau, i diskusijas nesivelsiu smile.gif
Atsakyti
Pamenu, kažkada forume skambėjo tema apie moterį, kuri žindė... besimylėdama su vyru. Irgi "šokiruojančios estetikos" varijantas. blink.gif blink.gif blink.gif

Please, parašykit, kurios foto yra profesionalios, a. Nusižiūrėjau kelis favotitus, bet balsuosiu tik už mėgėjus. smile.gif
Atsakyti
Aha, skaitydama savo studentų darbus,aš irgi visko pagalvodavau...
O pas Stoškų gerai išlaikiau, tarp kitko. Ir mokytis noriu dar vis.
Atsakyti
Labai smagu kad mamos bendrauja ne tik apie vaikuciu gimima, zindyma, slapius uzpakaliukus bei kasdiene rutina, taciau ar tinkama tema tam suradot?
Pagalvokim: tema : Mamyte tu man skaniausia, diskusijos tema: g.gif apie ka gi si diskusija? Apie mena? amziu kultura? istorija? estetika? etika? objektyvu ir subjektyvu mastyma? Pozityvus ir negatyvu poziuri?
Apie ka?

Ir gal vertetu tada apskritai nauja tema uzvest, nes cia faktiskai diskutuoja norge su mamagitana smile.gif
Atidarykit nauja tema, ir tada uola norgei pades wink.gif ir kitu palaikymo sulauks, isgirsim daugiau nuomoniu ir pan. Lauksiu naujos temos, cia gi diskusijos testi nesiulau, nes labai jau didele gresme kad ji bus istrinta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 01 31, 13:26)

Apie konkusui pateiktas foto.

Tai ar parašys kas nors, kurios foto profesionalios??? rolleyes.gif
Atsakyti
Ach, Auges aplenke, tai negalesiu sudalyvauti TOOOKIOJE diskusijoje smile.gif

O nuotraukytes fainos smile.gif Negaliu daug rasyti, nes kaip tik maitinu dukrele smile.gif

O balsuoti bus galima visus balsus vienai nuotraukai atiduodant?
Atsakyti