Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyte, tu man skaniausia!

QUOTE(norge @ 2005 01 31, 13:34)
Apie konkusui pateiktas foto.

Tai ar parašys kas nors, kurios foto profesionalios???  rolleyes.gif

Siūlyčiau, kad mamos pačios pakoreguotų- šalia nuotraukos pavadinimo parašytų ir nuotraukos autorių... kas gi tą darbą nudirbs- juk moderatoriai nespėlios kas kieno....
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 01 31, 13:52)
Siūlyčiau, kad mamos pačios pakoreguotų- šalia nuotraukos pavadinimo parašytų ir nuotraukos autorių... kas gi tą darbą nudirbs- juk moderatoriai nespėlios kas kieno....

Man atrodo čia specialiai autoriai ir nuotraukų veikėjai nuslėpti idant išvengtume korupcijos bei viešųjų ir privačiųjų interesų konflikto:)
Atsakyti
Moderatoriai bei administratorius gali dalyvauti konkurse, t.y. parodyt savo nuotraukas, taciau prizu laimeti negali smile.gif (na cai manau savaime supratama)
Atsakyti
Auges, sutinku, diskusija peraugo rėmus. Bent jau iš mano pusės. Bet buvau išprovokuota: nepatiko beapeliacinė kritika. taip ir įsivėliau... Atleiskit... rolleyes.gif
Atsakyti
Na gerai, tai bent pasakykit, ar ta foto (pienelis-sapnelis, nespalvota) mėgėjiška? Spėčiau, kad taip, nes vaikas su drabužiais. rolleyes.gif O dabar madoj fotografuoti studijose nuogus vaikus valgančius nuogas mamas. doh.gif (nuo komentarų susilaikysiu, tiek to...).
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 01 30, 18:00)
Rodžiau... Jam patiko...

Mes irgi rinkom, kuri patinka labiausiai...
Kažkaip kai žiūri tas foto, tai dėmesį kreipi ne į krūties išvaizdą, mamą ar aplinką, o į patį tą momentą..palaimingai prigludęs kūdikis...arba va toks išdykėlis vaikis "pagavęs" mamą tualete smile.gif
Nepasakė mano vyras nė žodžio, kad bjauru, negražu ar pan., nors prisipažinsiu bandžiau dirbtinai paprovokuot blush2.gif
Įdėčiau drąsiai savo foto, bet tada mes neturėjom skaitmeninio fotoaparato, o dėl vienos nuotraukos eiti ieškoti kas nuskenuos, tai..
Atsakyti
[quote=Tomuko mamukas,2005 01 29, 19:28]
[quote=norge,2005 01 29, 10:12]
Bla bla bla.

Aisku cia atskira tema...bet vis gi pridursiu si ta.
JAV, vienoje is labiausiai Civilizuotu ir ekonomiskai stipriausiu valstybiu Motinystes atostogos yra 6 savaites !!!! Ka dar bepridut...Cia matyt taip vyriausybe skatina mamas maitint ir augint savo kudikius?
[/quote]

Taip, motinystes atostogos yra tik 6 savaites, bet dideles korporacijos labai skatina maitinima krutimi: turi darzelius darbovieteje (kuriuose beje pigiau tos firmos darbuotojams) ir maitinancios motinos gali ten nueiti pamaitint savo vaiko. Jei nera darzelio - yra irengti "nursing rooms" su "hospital grades" pieno nutraukinejimo masinosmis, kriauklemis ir bakteriociduniu muilu rankoms plius tave dar ligonineje aplanko administratorius ir pasirupina, kad nemokamai gautum visus reikiamus atacmentus prie tos breast pump'o kuris yra darbovieteje. Beje, kadangi as pati turejau tris melzimo aparatus: manualini, brangiausia imanoma elektrini ir darbovieteje naudojau ta "hospital grade" tai turiu pripazinti, kad su pastaruoju lygintis gali nebent vaikas: labai svelnus krutims, labai greitai nutraukia piena, tiek artimas vaiko ciulpimui, kad jau minutes begyje issaukia "pieno padavimo refleksa" ir juo galima is karto nusitraukineti abi krutis. Visas "melzimo" procesas su kauseliu ir buteliuku plovimu ir dziovinimu man uzimdavo maximum 15 minuciu plius 2-3 minutes kelio nuo darbo vietos iki maitinimo kambario... Jei kompanija mazesne ir negali sau leisti tokios prabangos - ji vis vien PRIVALO sudaryti salygas moteriai pareiskusiai nora testi maitinima krutimi, t.y. jai turi buti skirta laiko pieno nusitraukimui, rasta privati vieta kur ji galetu tai daryti, suteikta vieta pasistatyti saldytuva pieno laikymui. O su cionyksciais atlyginimais ko gero bet kuri dirbanti moteris gali sau leisti nusipirkti elektrine breat pump ir maza saldytuviuka pieno laikymui... Bet kokiu atveju, in the long run tai tikrai pigiau nei maitinti misinukais... biggrin.gif
Atsakyti
zinot, skaiciau as ta diskusija apie estetika, etika ir bla bla bla...kazkodel sypsena tik veide atsirasdavo, nes toks jausmas, kad merdzinos visai pamirso kokia cia tema uzvesta, o tik bande viena kitai "parodyt" kiek kuri kieno paskaitu isklausius, ir kiek zino ir moka pateikt "aukstu fraziu" biggrin.gif biggrin.gif nors reikia pripazint, kad tiesos yra tiek vienos, tiek kitos puses komentaruose drinks_cheers.gif tik, kaip Auges minejo, savo ismone reiketu demonstruot atskiroje temoje, o cia "paprastiems mirtingiesiems" leist pasisakyt paprastai be visokiu tarptautiniu ir kt. imantriu isvedziojimu ir nukrypimu i istorija ir pan., tiesiog apie fotokonkursa smile.gif
Toks konkursas tikrai labai saunus, aciu moderatoriams, pati tokiu foto neturiu, bet mielai paganau akis i kitas mamaites thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai ar parašys kas nors, kurios foto profesionalios???

Norge, aš tikrai nežinau kokios iš tų nuotraukų yra profesionalų darytos. išskyrus tų, kurių stilių pažįstu - tai yra kelios yra She nuotraukos ir viena Čekonvavičiaus.

Man atrodo čia specialiai autoriai ir nuotraukų veikėjai nuslėpti idant išvengtume korupcijos bei viešųjų ir privačiųjų interesų konflikto:)

Taip, vardai po nuotrauką nerašomi. Kad balsuotų už nuotrauką, o ne už jos autorių mirksiukas.gif . Ir jei pastebėjote nuotraukos kaskart užeinant į fotokonkursą yra sudėliojamos atsitiktinė tvarka.
Balsuoti galės tik dalyviai, kurie turi ne mažiau kaip 20 žinučių. Iškart atsiprašau tiesiog skaitančių bet nerašančių senų dalyvių,. Tai yra tiesiog priemonė užkirsti begalinius prisiregistravimus vien dėl balsavimo. Pats nuotraukos autorius už savo nuotrauką balsuoti negalės. Balsavimo metu tarpiniai balsavimo rezultatai yra nerodomi.

Moderatoriai bei administratorius gali dalyvauti konkurse, t.y. parodyt savo nuotraukas, taciau prizu laimeti negali  (na cai manau savaime supratama)

Dalis tiesos yra. mirksiukas.gif Administratorius tikrai laimėti negali.
Moderatorės gali dalyvauti bendrame viešame konkurse ir gali laimėti jame, bet negali pretenduoti į specialų supermama.lt prizą, nes pačios rinks nugalėtoją jam.

i 
Dėmesio! Balsuoti pradedame jau rytoj. Visi kas dar nori įdėti savo nuotrauką į konkursą, prašome paskubėti ir padaryti tai šiandien.   :)
Atsakyti
vat man labai patiko, kad nebus matomi tarpiniai rezultatai ir del zinuciu kiekio
nebus jokiu Apchi ar kokiu ten balsu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir kam reikalingos tos beprasmės diskusijos. Jeigu kažkas parašė, kad nepatiko nuotrauka, tai tuoj turite kuri sukritikuoti. Kiekvienas mato kitomis akimis. Vienai gražu, kitai ne, tai kritikuokite ir girkite nuotraukas, o ne viena kitos komentarus.
Atsakyti
Viena vertus, dauguma musu cia dalyvaujanciu ir taip yra savotiskos eksbicionistes-nereikia net nuotrauku det...Uztenkamai cia prisipasakojam ir prisiskaitom labai net intymiu dalyku blush2.gif
Gal tas maitinimo momento fiksavimas net ir mazesnis eksbicionizmas-tai juk taip naturalu, is esmes nieko tokio apie zmogu nepasako..

Bet ziurint is estetiniu poziciju, tai man asmeniskai ner labai malonu ziuret tokias nuotraukas-nebent savo biggrin.gif
Na uzmeciau aki, nes cia tokia diskusija, bet balsuot ir nagrinet nesiruosiu-man tai tiesiog neidomu-tai kazkieno kito intymios akimirkos, kurios vargiai ar gali paveikti pasalini stebetoja..O vat tikra menas, estetika turetu kazkaip uzkabint ir sudomint.. rolleyes.gif

Lygiai taip pat visi tie nesciu pilvu fotografavimai, gimdymu ir pan.-na jei kam reikia, gali fotografuotis asmeniniams albumams, galu gale gali det ir i zurnalus, bet nereikia noret, kad visi svaigtu ir zavetusi..

Kas kita vaiku nuotraukos-i juos visada malonu ziureti, net ir ant puoduko ar klozeto sedincius smile.gif
Bet sita isimtis galioja TIK vaikams, o ne ju mamytems, sorry jei ka izeidziau rolleyes.gif
Atsakyti