Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyte, tu man skaniausia!

QUOTE(norge @ 2005 02 01, 13:15)
Ir kaip tau apskritai gyvenasi šiame durnelių pasaulyje, kuris VISAS ginčijasi dėl Anres Serrano?  Sunku, musėt.  tongue.gif

Ne, kvailiai man nemaišo, pakol už jų neužkliūni wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gerda @ 2005 02 01, 13:34)
Visai neblogai butu SMC instaliaciacija kokia tai suorganizuot-  foto su mamka tulike ir

Viena paguoda- turim Vaikų teisių apsaugos inspekciją. Tai tokie briedai būtų greit užtrumpinti. O gal tamstelė ir savo vaiką tokiai visuomenės pramogai panaudotum? Ar kokį svetimą geriau? mirksiukas.gif

Vobla, o mūsų močiutės, kurios pasigrožėję paveikslu, po to perskaitę pavadinimą ir pasijutę lyg kas būtų į dušią spjovęs, čia prie kurių kvailių- užkliūnančių ar neužkliūnančių- tų, kuriems į širdelę galima paspjaudyt nesikuklinant, o jie patylės, ne?.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 01 vasario 2005 - 14:09
QUOTE(norge @ 2005 02 01, 13:56)
Viena paguoda- turim Vaikų teisių apsaugos inspekciją. Tai tokie briedai būtų greit užtrumpinti. O gal tamstelė ir savo vaiką tokiai visuomenės pramogai panaudotum? Ar kokį svetimą geriau? mirksiukas.gif

Na na, teko matyt ir didesniu "briedu" megalol.gif O kaip supermamos konkursas ir vaiko teisiu inspekcija, a? g.gif tongue.gif

KAs del vaiko "panaudojimo", tai juk egzistuoja nuomones laisve 4u.gif Kas kaip nori, tas taip savo idejas isreiskia. Viena menininke depliavosi viesai bikini sriti Vilneleje deklaruodama tam tikras idejas. Ok, as to nedaryciau, nes turiu kitu budu idejoms isreiksti, bet ir nesmerkiu, nes tai jos poziuris, jos israiska, skleidzianti tam tikra turini. Lygiai taip ir nenaudociau savo maziuko (o ir tokios fotkes neturiu laugh.gif), kaip ir nedemostruoju jo siame konkurse, nes man tai nereikalinga. Kam reikalinga- prasau.
O sis pavyzdys del SMC buvo daugiau orientuotas ne i fotke (kuri pati savaime tikrai nera meno kurinys), o i DISKUSIJA apie ja ir kitas fotkes, miana, estetika, papus bla bla bla, kuri labai daug ka pasako ir "nesa" nemazai informacijos biggrin.gif Tokis tat butu idejos konceptualumas. Ka padarysi, tokie laikai, kai menas krypsta i idejas ir nebeapsiriboja vien fotgrafija, bo fotografija jau israsta tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(gerda @ 2005 02 01, 14:33)

KAs del vaiko "panaudojimo", tai juk egzistuoja nuomones laisve 4u.gif 

Na na, ir kokia gi to vaiko nuomonės laisvė? Ar tau taip ir nedašilo, kad vaikas yra atskira asmenybė?

O dėl tavo briedų ir šito konkurso irgi nejauti jokio skirtumo? blink.gif

Svetima, 3/4 karalystės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 01, 13:56)

Vobla, o mūsų močiutės, kurios pasigrožėję paveikslu, po to perskaitę pavadinimą ir pasijutę lyg kas būtų į dušią spjovęs,  čia prie kurių kvailių- užkliūnančių ar neužkliūnančių- tų, kuriems į širdelę galima paspjaudyt nesikuklinant, o jie patylės, ne?....  mirksiukas.gif

Bobulėms nesiūlau lankytis parodose neatitinkančiose jų moralės. Tegul vaikšto į dailiojo siuvinėjimo, medinių dzievuliukų ir tautodailės parodėles. Bet kai besidomintis žmogus atsitrenki 100km., išleidi savo pinigus ir sugaišti savo laiką, kad pamatytum tuščias skyles ant sienos, nes cypdavatkės jau ekspoziciją praretino, kaip neatitinkančią Marijos žemelės moralės kanonų... Nu čia tai atsiparašau... Pavyzdžiui mano moralei nepriimtinas skyrelis "už miegamijo durų"... Ir žinai ką aš darau? Nesilankau ten - nenoriu trukdyt tiems , kurių moralė kiek kitokia nei mano... smile.gif
Atsakyti
Vobla, nepergyvenk. To paveikslo tik pavadinimas toks "mianiškas", o pats paveikslas tai būtų tikra sielos atgaiva mūsų močiutėms. tongue.gif Prie visos pagarbos jų religiniams įsitikinimams ir moralinėms nuostatoms. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 02 01, 12:47)
.. Pavyzdžiui mano moralei nepriimtinas skyrelis "už miegamijo durų"... Ir žinai ką aš darau? Nesilankau ten - nenoriu trukdyt tiems , kurių moralė kiek kitokia nei mano... smile.gif

Nu va..o tai tau..o aš kaip moderatorė stengiuosi jį kažkaip valdyt ir populiarint biggrin.gif biggrin.gif Tai ką aš veltui čia taip????? Miegamajame irgi labai moraliai galima pasisakyti. Nesilankot, tai net nematėt kaip iš vieno itin nepadoraus posto padariau moraliai priimtiną postą biggrin.gif Turbūt ir pats autorius nematė dar, kad tylu biggrin.gif biggrin.gif Pamatys- reikalaus mano atsistydinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 01, 14:40)
Na na, ir kokia gi to vaiko nuomonės laisvė? Ar tau taip ir nedašilo, kad vaikas yra atskira asmenybė?

O dėl tavo briedų ir šito konkurso irgi nejauti jokio skirtumo?  blink.gif

Svetima, 3/4 karalystės.  ax.gif

Bliamba, bliamba doh.gif

Neaaa, man nedasilo.. megalol.gif Be to, kas jau ten tokio baisaus toj fotkej? blink.gif Nu gi ne nuogas vaikas, ne tvirkinamas ir pan. Nesakau, kad man ta nuotrauka tulike baisiai jau grazi ar idomi, ar traukianti demesi ar bla bla bla, bet juokinga tongue.gif Bet dar juokingesne diskusija is to issivyste, del to ir parasiau, kad visai nebloga visuomenes mastymo refleksija cia gavosi.. ax.gif

Kas del briedu ir konkurso laugh.gif, tai jau seniai tema nusigrybavo i pievas, tai ir as grybauju toliau megalol.gif Tiesiog siaip -pamastymai apie pamastymus laugh.gif Visgi nors siek tiek i tema- apie mena tai ne as pradejau tongue.gif

O savo komentara parasiau todel, kad nustebino kaip jus norit viska idealistiskai suvokt. Jie jau nuotrauka maitinancios, tai tik visa nuglaistyta, nuretusuota, kaip teisingai pastebejo Mamagitana drinks_cheers.gif - a la Stiliaus virselis.., na toks, che che, ribotas sausas poziuris, jokio originalumo, grynai Stiliaus zurnalo propoguojamu vertybiu ir gyvenimo budo kontekstas doh.gif Na tokiu, neturinciu ka veikt ir vaizduojanciu didzias estetes poniuciu blevyzgos feeeeeee, kaip taip galima, kaip slykstu, vaje vaje, oi, vos infarkto negavau, gelbekit.. megalol.gif.. Sorry, gal nelabai graziai as cia kalbu blush2.gif , bet kad ir jus ne per svelniausiai rasot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 01, 12:40)
Svetima, 3/4 karalystės.  ax.gif

Prasyk ko nori, tik ne sito tongue.gif

Uztersi mano grazuju nika, eiki tu peklon biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2005 02 01, 15:39)

Uztersi mano grazuju nika, eiki tu peklon biggrin.gif

Cituojant autoritetus, bliamba bliamba, tau tai padavai nuretušuotą, nudailintą... Idealistišką nicką saugai, davatka tu.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 02 01, 15:08)
Nu va..o tai tau..o aš kaip moderatorė stengiuosi jį kažkaip valdyt ir populiarint biggrin.gif  biggrin.gif Tai ką aš veltui čia taip????? Miegamajame irgi labai moraliai galima pasisakyti. Nesilankot, tai net nematėt kaip iš vieno itin nepadoraus posto padariau moraliai priimtiną postą biggrin.gif Turbūt ir pats autorius nematė dar, kad tylu biggrin.gif  biggrin.gif Pamatys- reikalaus mano atsistydinimo biggrin.gif

Jokiu būdu nenoriu pasakyt, kad besilankančių tame skyrely morale kuom nors blogesnė už mano... greičiau priešingai... Esu užaugus toje terpėje, kur vaikai randami "tarp kopūstų". Ir vis dar nesugebu perlipti per save, kad galų gale iš tų "kopūstų" išbrisčiau...
Atsakyti
Vobla, nesiteisink. Suprantu aš tave, pati ne kitokia, bet "pareigoms" įgyti forume nepamaišė biggrin.gif
Atsakyti