Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyte, tu man skaniausia!

QUOTE(norge @ 2005 02 02, 10:32)
Prieš atsakydama Voblai ir Mamaigitanai, norėčiau pklausti ne apie foto, o apie patį veiksmą. Jūs ką, visos maitinot tualetuose?  mirksiukas.gif

Konkrečiai tualete- neteko...Bet buvo ir kur kas egzotiškesnių vietų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 02 02, 10:38)
Konkrečiai tualete- neteko...Bet buvo ir kur kas egzotiškesnių vietų doh.gif

Prie ko čia egzotika? Nebent tau tualetas egzotiška vieta....Tada kokių egzotiškesnių vietų gali būti? Mano laki vaizduotė tik maitinimą sexo metu sumąstė. Tu ką, Vobla, furykšt? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Norge, visai sąžiningai sakau, kaip ir dar kažkuri mama, kad ir pliki namuose vaikštom, ir tualeto durų nerakinam. Bandau įsivaizduoti, kaip galėjo būti- mama viena su vaiku namie, prireikė į tualetą, nuėjo, atsisėdo- o iš paskos vaikas mamos ieškot. Gal ką tik iš miegų. Ir reikalauja krūties. Pakilt nuo puodo negali, vaiko atstumt irgi. Gražiuoju neatsitraukia. Nu ką tu darytum? Čia aš tik modeliuoju situaciją.
Atsakyti
Prieš atsakydama Voblai ir Mamaigitanai, norėčiau pklausti ne apie foto, o apie patį veiksmą. Jūs ką, visos maitinot tualetuose? (Gal tikrai mes čia su vija, svetima, uola, baltic girl ir dar keliom- baltos varnos, kurios maitina prieš arba po?  blink.gif )  Ir manot, kad visuomenė turi su tuo susitaikyti ir priimti kaip natūralų motinystės apsireiškimą? Galbūt net įsteigti tualetus-žindyklas viešose vietose?

Čia klausiu rimčių rimčiausiai. Po to atsakysiu.  mirksiukas.gif

norge, diena tikrai bus gera, kikenu iki siol....smile.gif, nu nepriimk tu ir tavo visuomene to, kovok, flag v ruki baraban na seju:))))))))))), kam tai sureiksmint, neskaitykit minties tarp eiluciu ten, kur jos nera:)), nusisypsokite, as nesakau - pasijuokite is tos nuotraukos, parodikite kaimynams, t.y. padarykite sou, ne...bet tai is tikruju vienas is motinystes apsireiskimu, kaip tau neatrodytu keistai, TIESIOG JIS NE TAVO, O JOS, TOS MAMOS, KAM PRETENDUOTI I JOS MOTINYSTE, KAM KOVOTI DAR UZ TAI...smile.gif labai gerai pasake viena mama, tiesiog nuotrauka is mamos gyvenimo[COLOR=orange], nu pagavo ja vaikiukas ne visai tinkamoje padetyje (as nesakau linksma, prikolna, cia ne tie zodziai), jus matet akis tos mamos, ar pasiziurejot, nemanau....jie viska pasako, perdetas pasauilio estetiskas suvokimas is tikruju gali privesti pri tam tikros sprogos....beje, norge, jei nori isitikinti, kad graziausi pasaulio jausmai TIKRAI NEVISADA ATRODO ESTETISKAI (na sorry uz banalu zodzio panaudojima ir apibendrinima:)))), paskaityk, ar perskaityk Tolstojaus "karas ir taika", nors ne dideli as jo gerbeja:)) ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 02 02, 10:44)
Norge, visai sąžiningai sakau, kaip ir dar kažkuri mama, kad ir pliki namuose vaikštom,

Nesuk uodegos biggrin.gif , aš gi ne to klausiau. Čia gi kitas niuansas, neapsimesk, jog nesupratai. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 02 02, 10:38)
Reikalas tas, kad apie vaikus mažiausiai galvojo tiek publikuojančios, tiek kritikuojančios. Artilerijos ugnis buvo nukreipta į "ne tokias "mamas.

Kad apie vaikus dažnai galvojame mažiausiai, parodė pastarųjų dienų Prudnikovo skandalas. Tačiau sykį paleidęs savo ir savo artimųjų intymius momentus į viešumą, jau niekada nebegali būtų garantuotas, kad tai tau/jiems nesugrįš bumerangu. O dažniausiai tai sugrįžta tada, kada labiausiai gali pakenkti. Manau, žinot pačios ne vieną atvejį, kai trumpalaikis dėmesys ir ovacijos vėliau skaudžiai kainuoja. Beje, pati Goldy gyvena tokioje provincijoje...
Mano galva, žmonėms dažnai trūksta dėmesio ir įvertinimo, o tada to pradedama siekti bet kokiomis formomis, negalvojant apie pasekmes. Manau, Goldy nestebina tikrai, kokios batalijos čia vyksta smile.gif
Atsakyti
Nesupratau. Man darosi liūdna.
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 02 02, 10:49)
pasijuokite is tos nuotraukos, parodikite kaimynams, t.y. padarykite sou, ne...

Tai kad mes vienintelės čia nesijuokiam, kiek matau. Tai jums čia- linksmas vaizdelis.

P.S. "Karas ir taika" skaityti ir perskaityti, originalo kalba- labai gražus kūrinys. O jei velti jį į šią temą- jis mūsų barikadų pusėje. tongue.gif

P.S. Na tikrai kažkas su tavo tekstų rišlumu ne taip... Nepyk, bet kažkas tikrai ne taip. Kol žolės rūkyt nepradėsiu, tol ir nepagausiu jų, tubūt. blink.gif

Atsakyti
Prieš atsakydama Voblai ir Mamaigitanai, norėčiau pklausti ne apie foto, o apie patį veiksmą. Jūs ką, visos maitinot tualetuose? (Gal tikrai mes čia su vija, svetima, uola, baltic girl ir dar keliom- baltos varnos, kurios maitina prieš arba po?  blink.gif )  Ir manot, kad visuomenė turi su tuo susitaikyti ir priimti kaip natūralų motinystės apsireiškimą? Galbūt net įsteigti tualetus-žindyklas viešose vietose?

Čia klausiu rimčių rimčiausiai. Po to atsakysiu.  mirksiukas.gif

Oi norge, nepasakosiu, as tavo akims busiu iskrypusi, nesveika, ir bla bla bla.....ir tualete pagavo ir ne tik:)))))), maniske, kai ieiname i apatinio trikotazo parduotuve, griebia mane uz papo (izviniajus, esteticnaja vi nasa, bet papukas graziaja to zodzio prasme tongue.gif ), ir koketuojanciai ziuredama i pardavejas rekia: ...mama, papuka))), vat tokie jos linksmi prisiminimai apie tai, o man dziugsmo.....Todel linkiu tau i pasauli zvelgti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir pasaulis tau bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 02 02, 10:44)
Norge, visai sąžiningai sakau, kaip ir dar kažkuri mama, kad ir pliki namuose vaikštom, ir  tualeto durų nerakinam. Bandau  įsivaizduoti, kaip galėjo būti- mama viena su vaiku namie, prireikė į tualetą, nuėjo, atsisėdo- o iš paskos vaikas mamos ieškot. Gal ką tik iš miegų. Ir reikalauja krūties. Pakilt nuo puodo negali, vaiko atstumt irgi. Gražiuoju neatsitraukia. Nu ką tu darytum? Čia aš tik modeliuoju situaciją.

O ta kita persona namuose, vietoj to, kad užimtų tuo metu vaiką (visgi ne kūdikis, jau vaikštantis), griebė fotiką ir fiksuoja kultinius momentus biggrin.gif

Va tuom mes ir skiriamės. Mes irgi nerakinam nei vonios, nei wc durų, tačiau mano dukra nuo mažumės žino, kad tualetas, vonia yra privačios zonos ir lįsti neatsiklausus ten jokiu būdu nevalia, net kai ten sėdi mama. Taip pat kaip ir aš beldžiuosi eidama į jos kambarį, jei ji žaidžia užsidarius duris. Beje persirengdami niekada jos nesibodim ir nesislepiam.
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 10:54)
Tai kad mes vienintelės čia nesijuokiam, kiek matau. Tai jums čia- linksmas vaizdelis.

P.S. "Karas ir taika" skaityti ir perskaityti, originalo kalba- labai gražus kūrinys. O jei velti jį į šią temą- jis mūsų barikadų pusėje.  tongue.gif

P.S. Na tikrai kažkas su tavo tekstų rišlumu ne taip... Nepyk, bet kažkas tikrai ne taip. Kol žolės rūkyt nepradėsiu, tol ir nepagausiu jų, tubūt.  blink.gif

Matyt blogai skaitei si kurini:))) tongue.gif, nurodysiu tau net puslapiukus, kurie netavo puseje tongue.gif , del mano teksto kalbos, ach paauglysteje daug kurdavao pagal majokovskio ritma, istabus zmogus:"...esli zviozdi zazhigajutsia, znacit eto komu nibud nuzno...."

Nu tai kad as nesijuokiu is tos nuotraukos, tu ja ne taip priimi, as gi parasiau, SKAITYK NORGE, SKAITYK IDEMIAI, matai tu KOVOJI SU TUO, KAS NE TAVO:))))),
Atsakyti
Vija, gal ne taip jau tų laurų noras. Tada tektų kaltinti ir visas rašančias, nes tai vėlgi viešumas. Dėl vaikų ir jų galimų reakcijų pamačius tokio pobūdžio fotkes tau pritariu, bet dėl būtinosios konspiracijos visą gyvenimą-tikrai ne. Prudnikovo atveju, manau, viešumas buvo reikalingas anksčiau. Ir jei tos moterys, kurių vaikus jis pametė, būtų netylėjusios susispaudę dėl baimės būt pajuoktom, tai tas menininkas politiku gal ir nebūtų tapęs. Juk po to, kai iš tavęs pasijuokia, kad parodei papą ar lašiaką, nelabai norėsis pasipasakoti, kad tave diedas su vaikeliu pametė ir gatvėj nesisveikina. Čia aš apie pakantumą. Ir viešumą. Ir jo baimę.
Atsakyti