QUOTE(vija @ 2005 02 02, 10:52)
Kad apie vaikus dažnai galvojame mažiausiai, parodė pastarųjų dienų Prudnikovo skandalas. Tačiau sykį paleidęs savo ir savo artimųjų intymius momentus į viešumą, jau niekada nebegali būtų garantuotas, kad tai tau/jiems nesugrįš bumerangu. O dažniausiai tai sugrįžta tada, kada labiausiai gali pakenkti. Manau, žinot pačios ne vieną atvejį, kai trumpalaikis dėmesys ir ovacijos vėliau skaudžiai kainuoja. Beje, pati Goldy gyvena tokioje provincijoje...
Mano galva, žmonėms dažnai trūksta dėmesio ir įvertinimo, o tada to pradedama siekti bet kokiomis formomis, negalvojant apie pasekmes. Manau, Goldy nestebina tikrai, kokios batalijos čia vyksta
Mano galva, žmonėms dažnai trūksta dėmesio ir įvertinimo, o tada to pradedama siekti bet kokiomis formomis, negalvojant apie pasekmes. Manau, Goldy nestebina tikrai, kokios batalijos čia vyksta
A prie ko jūs čia Goldy minit,a?Jos nuotrauka tebėra.
nu bet ir pezat
ar bent jau palengveja?
as balsavau uz "dvynukes", "tobula artuma" ir "mama, ramiau...."
dvynukes itraukiau i favoritus uz unikaluma, o kitose dviejose pakerejo vaiku zvilgsniai
as balsavau uz "dvynukes", "tobula artuma" ir "mama, ramiau...."
P.S. Nuotrauka "Be tabu" man taip pat pasirodė nei meniška, nei estetiška. Labiausiai tokiose situacijose gaila vaiko
QUOTE(Tutsi @ 2005 02 02, 13:23)
Bet kokiu atveju, įdomesni, tokie, kam pezalai, kam nepezalai, kuriuose išlenda ir estetika/"mianas"
"ui, kokios gražios nuotraukytės"
"JėsusMarija, kokios gražios nuotraukytės"
"Mamkos, jūs šaunuolės, kokios gražios nuotraukytės"
bla bla bla bla
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 11:10)
Sakau, įvairovės dėlei gal pasuktum makaulę ir sumąstytum kokį argumentą normalesnį į temą?
Per daug gaila savo laiko, kad bandyčiau konkuruoti su tavaisiais argumentais:)
Viskas, baigiu šioje temoje - sėkmės konkursantėms
QUOTE(Jurgana @ 2005 02 02, 13:44)
nei 400 postų, kur nuolat kartojasi"
bla bla bla bla
bla bla bla bla
441 postas, žiū.
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 13:45)
Bjauriai tu čia. Nekišk nosies ten, kur supratimas per trumpas ir takto jausmo neužtenka. P.S. O kas tau sakė, kad uošviai man vyrą užaugino?
Nori pasakyti, kad jis augo miške
P.S. By the way, 1. aš sakiau "sūnų", o ne "tau vyrą". 2. Jei būtų auginę tamstai, santykiai nebūtų šalti
P.P.S. Mažule, apie supratimą ir takto jausmą gali kalbėti tik suvokiantys, kas tai yra.
| i | Iš forumo taisyklių Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas. |
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 14:01)
Jo, trečio varijanto nežinai?
Summer, geriau ką į temą pasakyk, pvz.- į svetimos klausimą. Tik patarimas- kalbėk apie save ir savo šeimą, bo daugiau tu dar nesugebi.
Summer, geriau ką į temą pasakyk, pvz.- į svetimos klausimą. Tik patarimas- kalbėk apie save ir savo šeimą, bo daugiau tu dar nesugebi.
Norge, na kas per didybės manija
O į Svetimos klausimą aš netiesiogiai atsakiau - man ta nuotrauka nepasirodė estetiška. Ir man neatrodo normalu fotkintis, atliekant gamtinius reikalus. Bet...viena visuomenės dalis normas sugalvojo, kita - jas laužo
vieshpatie tu dive, na niekaip ash nerandu tos anketos!!!! padekit maldauju:))))
spaudzhiu ash ant tos nuorodos konkursui, o man tik atverchia dalyvaujanchiu konkursanchiu nuotraukytes:((( nesuprantu ka ne taip darau...