Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyte, tu man skaniausia!

Aš balsavau už "Mano", "Saldus pienelis" (ar kažkaip ten ax.gif ) ir "Dvynukus" wub.gif Tokia eilės tvarka aš joms ir skirčiau vietas. Nors "Mano" ir "Saldus pienelis" labai anašios. Tik viena spalvota, kita ne. Ir, įtariu, viena daryta mėgėjo, o kita (pienelis) profesionalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2005 02 02, 10:52)
Kad apie vaikus dažnai galvojame mažiausiai, parodė pastarųjų dienų Prudnikovo skandalas. Tačiau sykį paleidęs savo ir savo artimųjų intymius momentus į viešumą, jau niekada nebegali būtų garantuotas, kad tai tau/jiems nesugrįš bumerangu. O dažniausiai tai sugrįžta tada, kada labiausiai gali pakenkti. Manau, žinot pačios ne vieną atvejį, kai trumpalaikis dėmesys ir ovacijos vėliau skaudžiai kainuoja. Beje, pati Goldy gyvena tokioje provincijoje...
Mano galva, žmonėms dažnai trūksta dėmesio ir įvertinimo, o tada to pradedama siekti bet kokiomis formomis, negalvojant apie pasekmes. Manau, Goldy nestebina tikrai, kokios batalijos čia vyksta smile.gif

A prie ko jūs čia Goldy minit,a?Jos nuotrauka tebėra. smile.gif
Atsakyti
nu bet ir pezat doh.gif ar bent jau palengveja? tongue.gif

as balsavau uz "dvynukes", "tobula artuma" ir "mama, ramiau...." thumbup.gif dvynukes itraukiau i favoritus uz unikaluma, o kitose dviejose pakerejo vaiku zvilgsniai 4u.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif Norge, jei atidžiau pasiskaitytum savo pačios, nepagarba kitam žmogui klykiančius postus (bele kurioj temoj), galbūt suprastum, kodėl, anot tavęs, "šalti" santykiai su puikų sūnų išauginusiais uošviais mirksiukas.gif Savo nuomonę turėti sveikintina, ir ginti ją galima, bet, brangioji, ne tokiu būdu schmoll.gif
P.S. Nuotrauka "Be tabu" man taip pat pasirodė nei meniška, nei estetiška. Labiausiai tokiose situacijose gaila vaiko sad.gif Prudnikovo situacijoj, tai net knietėjo pasinaudojus tarnybine padėtim, paskambint Vaiko teisių apsaugos kontrolierei ir apskųsti tokią "motiną" box.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2005 02 02, 13:23)
nu bet ir pezat  doh.gif ar bent jau palengveja?  tongue.gif

Bet kokiu atveju, įdomesni, tokie, kam pezalai, kam nepezalai, kuriuose išlenda ir estetika/"mianas" biggrin.gif /žindymas viešoj vietoj/cypdavatkės/mamkos-teroristės, nei 400 postų, kur nuolat kartojasi"

"ui, kokios gražios nuotraukytės"
"JėsusMarija, kokios gražios nuotraukytės"
"Mamkos, jūs šaunuolės, kokios gražios nuotraukytės"
bla bla bla bla
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 11:10)
Sakau, įvairovės dėlei gal pasuktum makaulę ir sumąstytum kokį argumentą normalesnį į temą?

Per daug gaila savo laiko, kad bandyčiau konkuruoti su tavaisiais argumentais:)

Viskas, baigiu šioje temoje - sėkmės konkursantėms smile.gif Savo foto neišdrįsau įdėti, bet lieku jūsų visų - maitinančių ir drąsių - pusėje ...
Atsakyti
QUOTE(Jurgana @ 2005 02 02, 13:44)
nei 400 postų, kur nuolat kartojasi"

"ui, kokios gražios nuotraukytės"
"JėsusMarija, kokios gražios nuotraukytės"
"Mamkos, jūs šaunuolės, kokios gražios nuotraukytės"
bla bla bla bla

441 postas, žiū. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 13:45)
Bjauriai tu čia. Nekišk nosies ten, kur supratimas per trumpas ir takto jausmo neužtenka. P.S. O kas tau sakė, kad uošviai  man vyrą užaugino?

Nori pasakyti, kad jis augo miške blink.gif Ir užteks čia vaidinti Dievą Visagalį - "nekišk nosies", "tavęs tarp smagių pašnekovų nerasta", bla bla bla... Nes tamsta juo nesi. Ir niekada nebūsi angel_sadangel.gif
P.S. By the way, 1. aš sakiau "sūnų", o ne "tau vyrą". 2. Jei būtų auginę tamstai, santykiai nebūtų šalti mirksiukas.gif
P.P.S. Mažule, apie supratimą ir takto jausmą gali kalbėti tik suvokiantys, kas tai yra.

i 
Iš forumo taisyklių
Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auges: 02 vasario 2005 - 14:50
QUOTE(Summer @ 2005 02 02, 13:53)
Nori pasakyti, kad jis augo miške blink.gif

Jo, trečio varijanto nežinai? blink.gif

Summer, geriau ką į temą pasakyk, pvz.- į svetimos klausimą. Tik patarimas- kalbėk apie save ir savo šeimą, bo daugiau tu dar nesugebi.

Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 14:01)
Jo, trečio varijanto nežinai?  blink.gif

Summer, geriau ką į temą pasakyk, pvz.- į svetimos klausimą. Tik patarimas- kalbėk apie save ir savo šeimą, bo daugiau tu dar nesugebi.

Norge, na kas per didybės manija mirksiukas.gif Aš juk draugiškai prašiau - nustok vaidinti Visagalį tongue.gif Ne tamstai žinoti, ką aš sugebu ir ko ne schmoll.gif
O į Svetimos klausimą aš netiesiogiai atsakiau - man ta nuotrauka nepasirodė estetiška. Ir man neatrodo normalu fotkintis, atliekant gamtinius reikalus. Bet...viena visuomenės dalis normas sugalvojo, kita - jas laužo biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
vieshpatie tu dive, na niekaip ash nerandu tos anketos!!!! padekit maldauju:))))
Atsakyti
spaudzhiu ash ant tos nuorodos konkursui, o man tik atverchia dalyvaujanchiu konkursanchiu nuotraukytes:((( nesuprantu ka ne taip darau...sad.gif
Atsakyti