Man atrodo,kol neturi 20 žinučių,negali matyti nuotraukų,o gal aš klystu
Reik padėt Ainutei
Ot niu man patiko, kad negali balsuoti antrą kartą ir už savo nuotrauką negali
Vakar sąžiningai atidaviau balsus, o šian pamėginau pažiūrėt savo nuotrauką ir kitas
Tikrai neblogai
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 15:09)
Auges man įspėjimą įpaišė.
Jei I raidė reiškia "įspėjimas", tai man irgi
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 15:09)
Auges man įspėjimą įpaišė.
Svetima, na negi aš neverta tavo nicko, a?
P.S. Auges, aš po kovo 1 keičiu namus, o kartu visus ip adresus ir kitus biesus (nicką irgi, manau) , tai kaip man tuos medalius kartu su savim pasiimti?
Svetima, na negi aš neverta tavo nicko, a?
P.S. Auges, aš po kovo 1 keičiu namus, o kartu visus ip adresus ir kitus biesus (nicką irgi, manau) , tai kaip man tuos medalius kartu su savim pasiimti?
O tu man savo nauja nicka parasyk i asmenines as tau situos perkopinsiu medalius
QUOTE(Summer @ 2005 02 02, 15:17)
Jei I raidė reiškia "įspėjimas", tai man irgi
Bet aš vis dar guodžiu save, kad gal ta I reiškia "informacija" 
Tau be ispejimu, cia tik informacija priminimui
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 02, 13:04)
Kas balsavo už "Be tabu" nuotrauka, tikriausiai galite balsuoti dar už vieną. Pabandykite, turėtų leisti.
O kodel chia taip?
Perkelte i kita konkursa: " Norinchioms pasishlyksteti zhindymu?"
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 02 02, 15:32)
O kodel chia taip?
Tikiuosi nebaudzhiama uzh tai, kad neturiu laiko po 10 puslapiu atgal skaityti?
Gaila man tos moters, kuri taip neapgalvotai tokia "atomine" nuotrauka idejo viesham teismui, bet gal paguos bent tai, kad savo brangu balsa buvau jai ir atidavusi
QUOTE(Auges @ 2005 02 02, 15:34)
ChikuRaku , jeigu paskaitysi sia tema apie kokius 10 psl pries tai, pamatysi kad si nuotrauka buvo istrinta autores prasymu, todel kaip ir turetu leisti balsuoti dar karta, nes tas balsas kaip ir atsilaisvino
Bent jau turetu
Bent jau turetu
Ką padarysi, aš jau pasinaudjau ta galimybe ir atidaviau balsą už kitą. Beje, pastebėjau, kad yra galimybė kaitalioti savo pasirinkimą - atšaukti duotą balsą ir skirti ją kitai nuotraukai.
O dėl tos konkrečios nuotraukos - išties gaila... Graži buvo ir kokybiška, ir su mintimi - suteikianti galimybę pažvelgti į žindymo procesą iš kitos perspektyvos. Kad tai yra ne vien malonus mamytės ir kūdikio bendravimas, bet ir auka, kai vaikas egoistas papus tau tampo netgi tualete, kai esi pavargusi ir visai nenusiteikusi. Labai sveika ir į "šventus" dalykus pažvelgti su ironija (viename filme buvo frazė apie tai, kad Dievas irgi turi jumoro jausmą, kitaip nebūtų sukūręs ančiasnapio