Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyte, tu man skaniausia!

cry.gif aš taip pat negaliu rast patvirtinimo mygtuko,kur instrukcija?gal galit pamokyt?O turiu savo nuotraukėlę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
visos nuotraukytes grazios ir siltos. man be dvynuku dar labai wub.gif "skanus pienelis, saldus miegelis" ar pan. thumbup.gif
Atsakyti
Būkit geros,padėkit. cry.gif kur patvirtinti ir kaip?
Atsakyti
Goldy, kiek matai tau nepavyksta nuotraukos prikabinti.
Ar ji labai didelė? Kol nuotraukos nėra, tai žinoma ir patvirtinti negaliu.
Atsakyti
blush2.gif aišku,jau pasistengsim su vyru įdėt nuotraukytę brangiausią biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu, Goldy, itariu, kad ta tavo brangiausia nuotraukyte ir yra is tiesu tokia, kad kaip tu ir suintrigavai is pradziu biggrin.gif biggrin.gif Jei tikrai ta, tai savo 1 is 3 balsu as ir atiduosiu jai... Ten ziauru, bet geras... thumbup.gif megalol.gif
Atsakyti
SuperMama, musu nuotraukele dabar yra "Nepatvirtinti", bet kur rasti mygtuka kad galeciau patvirtinti? doh.gif Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
O as is viso nerandu kur tas paraiskos uzpildymas, kai atsidarau konkurso puslapi, ten tokio mygelio nera - ka daryti???? g.gif

JAU RADAU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiDo: 26 sausio 2005 - 17:08
uzpildziau anketa dabar nuotraukyte prie nepatvirtintu....tai cia kaip veliau ja patvirtins? unsure.gif
Atsakyti
man graziausios
dangiskas malonumas ir mamyes pienukas skaniausias thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
O man visos nuotraukos labai grazios, svelnios ir labai mielos! wub.gif
Atsakyti
Nuotraukas patvirtina Supermama, pacios to niekaip nepadarysite wink.gif Turekit kantrybes tongue.gif
Atsakyti