visos nuotraukos super

Visai netiketai radau cia jusu paplepesius,ir aisku labai malonu,kad patiko mano dvynukiu nuotraukyte!Aciu visoms,pagyrusioms!
Is tiesu,tai neprofesionalo daryta,o mano vyro....O visu kitu taip pat grazios ir labai mielos nuotraukytes!Manau tas pat,kas ja dare-profas,ar ne.Jei noretumete klasifikuoti,tai ir mes gal cia netiktumeme
juk pas mane dvi valgytojos
P.S Mano mergytes taip valge 10men., visada maitinau pati ir tik abi is karto-taupiau laika

P.S Mano mergytes taip valge 10men., visada maitinau pati ir tik abi is karto-taupiau laika

Toshe, čia žinoma ne apie konkursą, bet aš žiūriu ir stebiuosi kaip tai techniškai yra įmanoma. Aš ir su viena kankinausi kol priderindavau tas pagalves, pozą.. O čia dvi, ir dar taip proporcingai, tvarkingai suguldytos

tai va Supermama,kai nera kur trauktis atkali ir poza ir pagalves!As dar ligoninej isbandziau,o po to tik tobulinau technika!
As be dvieju pailgu dideliu pagalviu ir dvieju mazyciu po vaikais(kad galeciau pasukioti laisvai abi) niekur neidavau! Jos pas mane kaip raudonagvardietes buvo - taip ir viskas,jokiu cudu...
O kaip jus maitinate tai man atvirksiciai-nelabai ir iseidavo...

Tai maniškė ten jau didelė - 8 mėn., jėgos turėjo, kad taip ištraukti.
Kol mažytė buvo, tai ant šono gulėdama visa laiką maitinau.
Kol mažytė buvo, tai ant šono gulėdama visa laiką maitinau.

i | Mamos, kas įdėjo šįvakar nuotraukas, pažiūrėkite ar pasirodė prie visų? nes mačiau lygtai dvi naujos, bet viena dingo (ar man taip tik pasirodė?). |
Labai smagus konkursėlis
Ir aš manau, kad nesvarbu ar profesionalas fotografavo
AČIŪ Supermamai
Toshe, tikrai balsuosiu už jūsų trijulę

QUOTE(Toshe @ 2005 01 21, 21:31)
Visai netiketai radau cia jusu paplepesius,ir aisku labai malonu,kad patiko mano dvynukiu nuotraukyte!Aciu visoms,pagyrusioms!
Is tiesu,tai neprofesionalo daryta,o mano vyro....O visu kitu taip pat grazios ir labai mielos nuotraukytes!Manau tas pat,kas ja dare-profas,ar ne.Jei noretumete klasifikuoti,tai ir mes gal cia netiktumeme
juk pas mane dvi valgytojos

Toshe, tikrai balsuosiu už jūsų trijulę

Musu nuotrauka yra prie nepatvirtintu, ir nezinau ar Supermama ten patvirsins, ar reikia kazkur siusti, bet jau ten nera patvirtinimo mygtuko!

visos nuotraukytes labai grazios
, o dvynukiu tai
.demesys didesnis ,nes taip dar nieks nebande, del to ir i akis labiau krinta, nes dvi.

Labai visos nuotraukos grazios, vaikuciai toki
, tos akimirkos tokios nuostabios, kad man tai bus sunku isskirti uz kuria balsuoti

Na, sakyciau, kad Toshe be konkurencijos su savo dvynukemis
))

As irgi visom keturiom uz Toshe[SIZE=7] ir jos dvynukes
))))))))))