Įkraunama...
Įkraunama...

Simono Daukanto mokykla

Tai sakykit teisybe biggrin.gif Pries rugseji agitatoriu prisirinks ax.gif
Atsakyti
Naujų uniformų nebėra, nes nėra tokios medžiagos. O padėvėtos uniformos sėkmingai dėvimos. Ir didžioji dalis pradinukų dar su tokiomis ir vaikšto.
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2013 05 02, 12:17)
Naujų uniformų nebėra, nes nėra tokios medžiagos. O padėvėtos uniformos sėkmingai  dėvimos. Ir didžioji dalis pradinukų dar su tokiomis ir vaikšto.

A, tai tada gal ir neblogas variantas. ax.gif Vis graziau,kai visi vienodi 4u.gif Pakaitini paprasta bus galima nusipirkt, as supratau is vis nera.
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje draudžiami. Tam yra skelbimų lenta
Atsakyti
prašyčiau nežmeižti VIENŲ, o be pagrindo "KELTI ANT ŠAKIŲ" kitų mokytojų. Suprantu, kad šia kryptim vyksta didelis darbas, bet jei "šmeižikių" žinutės piblikuojamos ir neištrinamos, tai laikykitės taisyklių visiem vienodų.

Atsakyti
Kas galėtų pasakyt nuomonę apie vyresnes klases (ne pradinukus)?
Ar verta mokytis šioje mokykloje? Ar ji viena iš daugelio vidutinių, ar prie prastesnių, ar prie geresnių? (mokslo, atmosferos prasme ir t.t.)
Atsakyti
Sveikos,

Ar yra šių metų pirmokėlių, lankysinčių S. Daukanto vidurinę pas mokytoją N. Juozaitienę?
Atsakyti
gal kam aktualu bus sioje mokykloje yra nemokama prailginta grupe
Atsakyti
QUOTE(ungrida @ 2014 10 11, 08:07)
gal kam aktualu bus sioje mokykloje yra nemokama prailginta grupe

Iki kelintos val?
Atsakyti
Gal kurios vaikuciai mokesi pas prad. kl. mokytoja Jurate Auguniene? 4u.gif Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2015 07 24, 06:27)
Gal kurios vaikuciai mokesi pas prad. kl. mokytoja Jurate Auguniene? 4u.gif Kokie butu atsiliepimai?

Mano dukra lankys pas Mokytoja Auguniene, bet nieko negaliu pasakyti, šį mokytoja yra naują šioje mokykloje, mūsų vaikučiai pirmi pirmokai S.daukanto mokykloje. Bet ji dirbusi vaižganto mokykloje
Norėčiau ir aš ką nors sužinoti apie ją smile.gif
Atsakyti
Nuo šių metų mokykloje veikia ir priešmokyklinė grupė,man tai aktuali tema,nes nuo kitą met turėsiu priešmokyklinuką.Pati esu buvusi keliose mokyklose apžiūrėti kaip vykdomos veiklos,ką veikia grupėse.Labai patiko S Daukanto progimnazijos priešmokyklinė grupė,kuri vyksta visą dieną.vaikai priimami nuo 8 val,o atsiimti galima 6 valandą vakare.Juos ne tik moko,vaikai atlieka įvairius bandymus.Mokykloje yra labai daug būrelių,kurie yra nemokami kas tėveliams aktualu.Vaikučiams įrengtas poilsio kambarys,kur eina paskaityti pasakėlių.Mažieji supažindinami su mokyklos tvarka,jie tampa drąsesni prieš pirmą klasę,nes jaučiasi savi.Mokyklos direktorė labai stengiasi,kad vaikams būtų jauku.Stovi kolidoriuose įvairūs stalo žaidimai.Pastebėjau ,kad vaikai neskuba namo,labai smagiai bendrauja su mokytojais.Vaikams yra praiilgintos dienos grupė iki 6valandų vakaro.Tėveliai nesibaimindami gali vaikus palikti ir tik po darbo pasiimti.Tas irgi nekainuoja.Manau tai puiki mokykla priešmokyklinukams ir vyresniems. thumbup.gif
Atsakyti