Įkraunama...
Įkraunama...

Simono Daukanto mokykla

QUOTE(Rubi33 @ 2009 03 26, 00:10)
Labas ,Margarita,as norėjau tavęs paklausti apie dailės mokytoją. Mano sūnus jau net nelaukia tos dienos kada bus dailė  verysad.gif

labai atsiprasau, neseku temos tik katik netycia pastebejau klausima blush2.gif dailes mokytoja yra tikrai uzsispyrus ir atrodytu vaiku labai nemegsta, bet siaip jei rimtai tai ji pati labai stengiasi pasiruosti savo pamokoms ir daug ka pasako. visa beda yra tai, kad vaikams daile lyg koks nereikalingas dalykos, kurio nereikia nei mokintis, nei klausyti, o mokytoja greit praranda savitvarda (zinoma taip neturetu buti) ir pradeda renkti bei rasyti pastabas(labai daznai). ji megsta ir uzsisesti ant vieno ar kito zmogaus. jeigu yra didele problema tai nueikit visi tevai pas ja ir sakykit kad nenorit, kad ji sitaip elgtusi, kad vaikai skundziasi jos elgesiu, prasykit klases aukletojos ar negalima pakeisti dailes mokytojos(atsakymas bus ne, bet dailes mokytoja tai isgasdina). manau kuriam laikui ji aprims. bent musu klasej tikrai padejo, tik jau vel pradeda isidrasint. 4u.gif na tikiuosi dar informacija bus reikalinga, jei kas kreipkites. seksiu sia tema. 4u.gif
Atsakyti
kai tik vaikas pradejo lankyt sia mokykla(is kitur perejom),tai taip ir prasidejo visokios nesamones..mokytojai keistoki,vaikai nestebuklingi,vidurkiai klasiu mokymosi zemiau gero...soc.pedagoge daro ne tai kas jai priklausytu daryt...vienu zodziu klases baisios ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 04 25, 18:03)
kai tik vaikas pradejo lankyt sia mokykla(is kitur perejom),tai taip ir prasidejo visokios nesamones..mokytojai keistoki,vaikai nestebuklingi,vidurkiai klasiu mokymosi zemiau gero...soc.pedagoge daro ne tai kas jai priklausytu daryt...vienu zodziu klases baisios ir t.t.

kaip suprasti "mokytojai keistoki"? g.gif lotuliukas.gif o visa kita priklauso nuo vaiko nuomones apie moksla,ar jis nori mokintis ar ne. 4u.gif o kuo klases baisios?
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 04 27, 14:38)
kaip suprasti "mokytojai keistoki"?  g.gif  lotuliukas.gif  o visa kita priklauso nuo vaiko nuomones apie moksla,ar jis nori mokintis ar ne. 4u.gif  o kuo klases baisios?

kai atejau rugsejo 1d. i mokykla tai pamaciau baisius suolus,grindis,laiptai baisus,koridoriuje palanges paramstytos su plytom...nu vienu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 05 01, 20:25)
kai atejau rugsejo 1d. i mokykla tai pamaciau baisius suolus,grindis,laiptai baisus,koridoriuje palanges paramstytos su plytom...nu vienu zodziu...

pries koki menesi sudejo naujas palanges. smile.gif durys,grindys keiciamos irgi pamazu, viskas sakyciau juda pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 05 04, 18:39)
pries koki menesi sudejo naujas palanges.  smile.gif durys,grindys  keiciamos irgi pamazu, viskas sakyciau juda pirmyn smile.gif

bet tik antram aukste:4u: nu vistiek man ta mokykla kazkaip nesvetingai prieme... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulia40: 04 gegužės 2009 - 20:22
O kaip pradinėse klasėse, irgi nepatenkinti?
Tuomet manau tik nuo mokytojos viskas priklauso.
O kaip ten tas laisvalaikio klubas veikia pirmokams, ar prižiūri ten juos normaliai?
Atsakyti
sveikutės gal galit ką nors pasakyti apie septintokų auklėtojas, kuri geresnė, nes planuojam šiemet eti , jei bus galima pasirinkti auklėtoją norėtumėm geresnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odette: 15 gegužės 2009 - 11:39
QUOTE(linulia40 @ 2009 05 04, 21:21)
bet tik antram aukste:4u: nu vistiek man ta mokykla kazkaip nesvetingai prieme... ax.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pavaduotoja labai nemaloni moteris, susiraukus kažkokia, nežinau gal klystu, bet man taip pasirodė
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 06 02, 11:57)
Pavaduotoja labai nemaloni moteris, susiraukus kažkokia, nežinau gal klystu, bet man taip pasirodė

Tikrai neklysti,nes man ir taip atrodo...aplamai gailiuos,kad vaika leidau i sia mokykla.... verysad.gif
Atsakyti
Pavaduotoja tai apkritai klaiki, jaučiu net išgėrinėja darbo metu. Kabinetas dūmuose skendi, baisu. Bet pradinėse klasėse su ja nesusidursim, svarbu mokytoja, o paskui žiūrėsim, kaip bus.
Atsakyti