Kas turite galimybe apsipirkti uzsienyje, tai labai geri yra Armani tusai, kainos tokios pat kaip tu visu dior-chanel, is bran gesniu, bet perki juk labai ilgam, pusei metu...apie 80-90lt gaunasi.
QUOTE(Dali @ 2007 08 13, 12:48)
Kas turite galimybe apsipirkti uzsienyje, tai labai geri yra Armani tusai, kainos tokios pat kaip tu visu dior-chanel, is bran gesniu, bet perki juk labai ilgam, pusei metu...apie 80-90lt gaunasi.
na man tai dar nei vienas tusas puses metu netarnavo

vakar nusipirkau MaxFactor Masterpiece

Jau baiginėjasi mano MF "Masterpiece".
Dabar niekaip nenusprendžiu kurį geriau pirkt, ar Helena Rubinshtein "Lash Queen" ar Lancome "Hypnose"
Padėkit apsispręst
Noriu, kad blakstienos atrodytų pasakiškai
Kaip lėlės
Dabar niekaip nenusprendžiu kurį geriau pirkt, ar Helena Rubinshtein "Lash Queen" ar Lancome "Hypnose"

Padėkit apsispręst

Aš tai ruošiuosi pirkti HR Lash Queen jaučiu, labai gyrė

QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 13, 14:31)
turiu si tusa, neblogas, bet kita karta pirksiu kita, kazkaip man labiau patiko YSL faux cils, zinoma tai nuo blakstienu labai priklauso

QUOTE(Finna @ 2007 08 13, 14:18)
Jau baiginėjasi mano MF "Masterpiece".
Padėkit apsispręst
Kaip lėlės 

Padėkit apsispręst

Dabar pirk viena, o kai tas baigsis - kita. Vistiek ko gero mages abu isbandyti....

QUOTE(123456 @ 2007 08 10, 13:01)
Mergytės,
gal Jūs man galit paaiškinti, kaip čia yra su tuo tušu (iškart sorriukas, jeigu jau rašėte apie tai anksčiau)?....niekaip nesuprantu, man l. gražu, kai akys būna padažytos tokiu l. ryškiai juodu tušu. Aš niekaip jo nenusiperku, nors ir paklausiu pas konsultantes, kuris iš tušų yra ryškiai juodas, parsinešus namo pasidažau, nu ir
man vėl būna eilinis tušas.
Tiesig nežinau ar supratot klausimą. Aš kartais gatvėj ar šiaip kur matau merginas RYŠKIU JUODU tušu, atrodo jokio net makiažo nereikia, akytės gražios, blakstienos storos, net iš tolo šviečia, pasidažei ir eini, akys tokios gražios...
O pati, kad ir kokį bepirkčiau, nu vis tiek neryškus jis man kažkoks būna ir viskas
O gal čiaj os ant dirbtinų blakstienų dažosi?Gal kas supratot, ko norėjau paklaust?Ačiū už ats.
gal Jūs man galit paaiškinti, kaip čia yra su tuo tušu (iškart sorriukas, jeigu jau rašėte apie tai anksčiau)?....niekaip nesuprantu, man l. gražu, kai akys būna padažytos tokiu l. ryškiai juodu tušu. Aš niekaip jo nenusiperku, nors ir paklausiu pas konsultantes, kuris iš tušų yra ryškiai juodas, parsinešus namo pasidažau, nu ir

Tiesig nežinau ar supratot klausimą. Aš kartais gatvėj ar šiaip kur matau merginas RYŠKIU JUODU tušu, atrodo jokio net makiažo nereikia, akytės gražios, blakstienos storos, net iš tolo šviečia, pasidažei ir eini, akys tokios gražios...
O pati, kad ir kokį bepirkčiau, nu vis tiek neryškus jis man kažkoks būna ir viskas

Man atrodo, kad cia esme, kad tas juodas juodas tusas yra smarkiai storinantis ir jo nemazai pridazyta. Todel atrodo ryskiai.

QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 13, 15:31)
Bet ir Lancome Hypnose labai gyrė

Nuėjau šiandien Akropoly prie Parfum Express, pavarvinau seilę į abu, nesugalvojau kurį imt, tai nusipirkau kvepalus

Rimtai nesugalvoju katrą pirkt, niekada neturėjus nei to, nei to

QUOTE(Finna @ 2007 08 13, 22:58)
Nuėjau šiandien Akropoly prie Parfum Express, pavarvinau seilę į abu, nesugalvojau kurį imt, tai nusipirkau kvepalus

Nepabandzius nesuzinosi,man irgi buna kad tusas baigdinejasi ir noriu keliu rusiu tusu...Susitariu su savim kad perku viena,kita kart isbandysiu kita

QUOTE(Finna @ 2007 08 13, 22:58)

Nu ot problema - metei monetą ir viskas aišku

aš tokiu atveju visai neperku