Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(Brilliant @ 2007 08 15, 18:13)
O koks kiekis, t.y kiek mililitrų būna? 4u.gif  7ml? mirksiukas.gif

Nivea 7ml, o Maybelline 10ml mirksiukas.gif

Tika maciau reklama per tv kad tas Maybelline Volume Express Turbo Boost yra Nr.1 pasaulyje, tai manau tikrai geras ne vien man bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemuogine_arbata: 15 rugpjūčio 2007 - 17:11
Labai ačiū Žemuogine arbata už info aciuks.gif Bet aš lb smalsi, tj paklausiu dar biggrin.gif
Ar tas Maybelline Volume Express Turbo Boost natūraliai atrodo, nes tušą tepuosi beveik kiekvieną dieną, o ne tik išskirtinėmis progomis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2007 08 15, 20:31)
Labai ačiū Žemuogine arbata už info aciuks.gif  Bet aš lb smalsi, tj paklausiu dar biggrin.gif
Ar tas Maybelline Volume Express Turbo Boost natūraliai atrodo, nes tušą tepuosi beveik kiekvieną dieną, o ne tik išskirtinėmis progomis? 4u.gif

Nera uz ka 4u.gif O kad blakstienos padazytos tai tikrai matos, na nes visvien labai jas pastorina ir tt tai gal ir neatrodo labai naturaliai rolleyes.gif va to tuso reklama http://www.loreal.hu...59-e97a9e824543
Jei reikia tuso kad makiazas atrodytu kuo naturalesnis tai sis tusas manau ner pats tinkamiausias, bet jei nori didelio efekto tai patariu ax.gif
Atsakyti
Naudoju Pupa AQUARESISTER MASCARA ir esu juo labai patenkinta. Nešioju kontaktinius lęšius, o jų aprašyme minima, kad šis tušas tinka jautrioms akims bei nešiojančioms lęšiukus. Tiesa, jį sunkoka nuvalyti, bet užtat nenubyra ir ne kart nebuvo nubėges (nei savaime, nei ašarėles liejant) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 08 15, 19:43)
Nera uz ka 4u.gif  O kad blakstienos padazytos tai tikrai matos, na nes visvien labai jas pastorina ir tt tai gal ir neatrodo labai naturaliai rolleyes.gif va to tuso reklama http://www.loreal.hu...59-e97a9e824543
Jei reikia tuso kad makiazas atrodytu kuo naturalesnis tai sis tusas manau ner pats tinkamiausias, bet jei nori didelio efekto tai patariu ax.gif

na reklama tai labai grazi wub.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju MAC Zoom Lash tusa http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD7223 Esu juo laaabai patenkinta, kaip ir visa ju kosmetika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 08 15, 19:43)
Nera uz ka 4u.gif  O kad blakstienos padazytos tai tikrai matos, na nes visvien labai jas pastorina ir tt tai gal ir neatrodo labai naturaliai rolleyes.gif va to tuso reklama http://www.loreal.hu...59-e97a9e824543

Šnd nusipirkau šitą tušą ir tikrai esu lb patenkinta, ir kaip už tokią kainą tai tikrai geras thumbup.gif ačiū už patarimus 4u.gif nu šiaip mano blakstienos yra tikrai ilgos, o dar kai šis tušas jas pastorina, tai išvis atrodau kaipo lėlė wub.gif
Galėčiau būti Maybelline veidu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 16 rugpjūčio 2007 - 14:50
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 08 15, 18:10)
Nivea 7ml, o Maybelline 10ml mirksiukas.gif

Tika maciau reklama per tv kad tas Maybelline Volume Express Turbo Boost yra Nr.1 pasaulyje, tai manau tikrai geras ne vien man bigsmile.gif

Tik vat man kyla klausimelis-beveik visi tusai, kurie storina, ilgina, tankina ir siaip daro viska viename, dazniausiai lb greitai isdziuna, nes buna tirsti g.gif kaip kazi sitas?
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2007 08 16, 16:49)
Šnd nusipirkau šitą tušą ir tikrai esu lb patenkinta, ir kaip už tokią kainą tai tikrai geras thumbup.gif  ačiū už patarimus 4u.gif  nu šiaip mano blakstienos yra tikrai ilgos, o dar kai šis tušas jas pastorina, tai išvis atrodau kaipo lėlė wub.gif
    Galėčiau būti Maybelline veidu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu va kaip saunu kad tau jis tiko! bigsmile.gif As ir kai turiu laiko pasidazau su juo labai kruopsciai, turi kaip adatele idealiai viena nuo kitos blakstienas atskirt, padazau keliais sluoksniais, atskiriu papildomai su ta adatele tai buna vos ne kaip toj reklamoj thumbup.gif Bet jau toj foto tai blakstienu daug kaip sepeciai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 08 16, 16:54)
Tik vat man kyla klausimelis-beveik visi tusai, kurie storina, ilgina, tankina ir siaip daro viska viename, dazniausiai lb greitai isdziuna, nes buna tirsti g.gif kaip kazi sitas?

Na mano tai jis nekietas dar visai, o turiu jau visi metai, gal daugiau thumbup.gif As nemazai tusu turiu tai ilgai sitas pas mane guli o gumuliuku vis ner, nors daznai naudoju bigsmile.gif
Beje jei labai mylimas tusas o gaila ismest nes dar daug like bet jau kietas, pries dazydamos trupuciuka palaikykit buteliuka karstam vandeny, pudelyje. Keletas sekundziu ir jis vel geras ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar Maybelline Volume Express Turbo Boost ir esu laabai patenkinta 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, toj reklamoj tai tikrai blakstienos ne tikros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 08 17, 14:36)
Na, toj reklamoj tai tikrai blakstienos ne tikros  4u.gif

Ir as norejau tai parasyti drinks_cheers.gif kas turejo reikalu su priklijuojamom blakstienom, greit nuotraukose jas atpazista ph34r.gif
Atsakyti