Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(Imante @ 2007 08 30, 20:04)
Naujiena, megstancioms super ryskias akis  drinks_cheers.gif
"Bourjois" "Volume clubbing"  wub.gif
Pardaveja sake, kad suteikia leles akiu efekta, bet, kad atrodys taaaip  4u.gif
Super ilgos ir tankios smile.gif
Daugiau jokio makiazo nereikia, nes akys tokios ryskios atrodo smile.gif
Pasaka  wub.gif  wub.gif

O kokios pas tave blakstienos?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 03, 15:46)
Rimtai?? bigsmile.gif Man kaip tik tusas baiginejasi, reiks gal sita nauja pabandyt ax.gif

Jei bandei paprastą Masterpiece, tai prašom nepamiršti pateikti lyginamąją studiją į eterį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 03, 15:51)
Jei bandei paprastą Masterpiece, tai prašom nepamiršti pateikti lyginamąją studiją į eterį  biggrin.gif

Masterpiece man per plonai daze, po jo nusipirkau Nivea Ideal revolution. Butu buves liuks, bet man visus akiu vokus nutepliodavo iki dienos pabaigos doh.gif O sitas Masterpiece Max tipo turetu storiau dazyt ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 03, 15:59)
Masterpiece man per plonai daze, po jo nusipirkau Nivea Ideal revolution. Butu buves liuks, bet man visus akiu vokus nutepliodavo iki dienos pabaigos doh.gif O sitas Masterpiece Max tipo turetu storiau dazyt ane? g.gif

Nu sakau, Anglijoj kai buvau buvo sudėti abiejų Masterpiece šepetėlių pavyzdžiai, tai man jie visiškai vienodi pasirodė, todėl į tą Max daug vilčių nededu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 03, 15:42)
O matėt Masterpiece Max jau žurnaluose reklamuoja, Drogo leidinyje irgi, tik pačioj pardutuvėj šiandien dar nebuvo  biggrin.gif  doh.gif

jau ir per TV reklamavo, galvojau, kad jau ir parduotuvėse yra. Baigsis mano MF 2000 Calorie, pirksiu šitą naują ax.gif

Dėl Hypnose... sesuo sakė, kad blakstienos su juo ryškios, užriečia labai gražiai, o jei noris tankesnių, reik ne vieną kartą braukt per blakstienas smile.gif Nufotkisiu kada, kai išsidažysiu smile.gif Priėjau išvados, kad jis skirtas trumpų, bet tankių blaktienų savininkėms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 03, 16:08)
Nu sakau, Anglijoj kai buvau buvo sudėti abiejų Masterpiece šepetėlių pavyzdžiai, tai man jie visiškai vienodi pasirodė, todėl į tą Max daug vilčių nededu  rolleyes.gif

"Nenumušk" noro išbandyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 09 03, 15:11)
jau  ir per TV reklamavo, galvojau, kad jau ir parduotuvėse yra. Baigsis mano MF 2000 Calorie, pirksiu šitą naują  ax.gif

Dėl Hypnose... sesuo sakė, kad blakstienos su juo ryškios, užriečia labai gražiai, o jei noris tankesnių, reik ne vieną kartą braukt per blakstienas  smile.gif  Nufotkisiu kada, kai išsidažysiu  smile.gif Priėjau išvados, kad jis skirtas trumpų, bet tankių blaktienų savininkėms  4u.gif

Nu va, vadinasi, man netiks Hypnose rolleyes.gif
O Masterpiece Max, bent jau Klp.Droguose, jau praeitą sav.atsirado 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 03 rugsėjo 2007 - 15:47
Merginos o kokie šepetėliai Lancome hypnose ir fatale? ir kuo jie skiriasi?
Nes labai jau abu išgirti, o aš norėčiau kurį nors nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 09 03, 18:23)
Merginos o kokie  šepetėliai Lancome  hypnose ir fatale? ir kuo jie skiriasi?
Nes labai jau abu išgirti, o aš norėčiau kurį nors nusipirkti  g.gif

user posted image user posted image
Fatale plastmasinis sepetelis, o Hypnose - su sereliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 03 rugsėjo 2007 - 18:14
Merginos, turiu keletą klausimų apie brangesnius tušus (Dior, Lancome....) blush2.gif
- ar lengvai nusivalo
- ar tinka jautrioms akims
- ir kokia tušų kokybė iš Parfum express
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 09 03, 19:16)
Merginos, turiu keletą klausimų apie brangesnius tušus (Dior, Lancome....) blush2.gif
- ar lengvai nusivalo
- ar tinka jautrioms akims
- ir kokia tušų kokybė iš Parfum express

Lancome Hypnose man tai labai lengvai nusivalo smile.gif

Atsakyti
Chanel Inimitable ir Lancome Flextencils lengvai nusivalo su akiu makiazo valikliu ar su prausikliu (abu tusai neatsapus vandeniui), o sese nusipirko Chanel kazkoki atsparu vandeniui, tai tik su spec akiu valikliu skirtu atspariam tusui valyt nuvalo, nes taip kaip visada valydavo neiseina nuvalyt (ji paprastai su prausikliu viska nuplaudavo)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 03, 19:14)
user posted image user posted image
Fatale plastmasinis sepetelis, o Hypnose - su sereliais

Vadinasi mėginsiu Hypnose, nes nemoku dažytis su plastmasiniais šepetėliais

Ačiū labai už pagalba ir vaizdinę medžiagą, kuri padėjo apsispręsti 4u.gif
Atsakyti