Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

skaitau skaitau ir niekaip neapsisprendziu,nes vienos ta pati gamini giria,kitos peikia cool.gif geriau patarkit ka naudot trumpom ir tiesiom blakstienom?
Atsakyti
QUOTE(E.eglike @ 2007 09 11, 19:11)
skaitau skaitau ir niekaip neapsisprendziu,nes vienos ta pati gamini giria,kitos peikia cool.gif geriau patarkit ka naudot trumpom ir tiesiom blakstienom?

rinkis uzriecianti ir blakstienas ilginanti tusa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(E.eglike @ 2007 09 11, 20:11)

na juk kiekvienos musu blakstienos skirtingos ir nemanau kad verta renkantis remtis tuo kad keletui patiko tau gali visiskai nepatikti.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 11, 17:44)
stai kaip atrodo:
user posted image
kainuoja tai kaip ir visi 89 lt

O Lancome noreciau - niekados jo nebuvau pirkusi, bet labai idomu kaip ant blakstienu jis atrodo g.gif ar atskiria ar sulipina ir ar nebira? o gal turincios parodytu padazytas blakstienytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gp0629 @ 2007 09 11, 22:35)
O Lancome noreciau - niekados jo nebuvau pirkusi, bet labai idomu kaip ant blakstienu jis atrodo g.gif  ar atskiria ar sulipina ir ar nebira? o gal turincios parodytu padazytas blakstienytes  ax.gif

thumbup.gif tik,kad brangoka
Atsakyti
QUOTE(gp0629 @ 2007 09 11, 22:35)
O Lancome noreciau - niekados jo nebuvau pirkusi, bet labai idomu kaip ant blakstienu jis atrodo g.gif  ar atskiria ar sulipina ir ar nebira? o gal turincios parodytu padazytas blakstienytes  ax.gif

parodysiu, kai tik namie prie kompo prisėsiu smile.gif
Bet antrą kartą Hypnoz'iaus nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
kodel? gal per daug pailgina ir taip ilgas blakstienas g.gif
Atsakyti
Siaip tai del to tuso Hypnose, tai cia kazkokia magija g.gif biggrin.gif Kai as ji pirma karta nusipirkau, tai laaabai juo nusivyliau schmoll.gif Tiesiog padaze labai prastai, blakstienu nei pailgino, nei patankino, isvis viena uzsilenke i viena puse, kita i kita, zodziu tragedija doh.gif Atidaviau mamai ir apie ji pamirsau. Paskui karts nuo karto matydavau geru atsiliepimu SM ir nesuprasdavau, kaip jis gali kazkam patikti g.gif Po kokiu geru puse metu ar net po metu, radau ji pas mama, nes ji nesidazo, neisbandyta jos ir pasiemiau. Pasidaziau. Negalejau patiketi. Blakstienos suuuper, kaip netikros, tokiu niekada nebuvau turejus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 13 rugsėjo 2007 - 18:17
QUOTE(*Mari* @ 2007 09 13, 19:08)
kodel? gal per daug pailgina ir taip ilgas blakstienas  g.gif

Sutinku, ilgos jos mane, bet tokį pat efektą gaunu ir su MF 2000 calorie tušu, nevertas jis tokių pinigų. Kitą kartą Fatale reiks bandyt ax.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 09 13, 19:16)
Siaip tai del to tuso Hypnose, tai cia kazkokia magija  g.gif  biggrin.gif  Kai as ji pirma karta  nusipirkau, tai laaabai juo nusivyliau  schmoll.gif Tiesiog padaze labai prastai, blakstienu nei pailgino, nei patankino, isvis viena uzsilenke i viena puse, kita i kita, zodziu tragedija  doh.gif  Atidaviau mamai ir apie ji pamirsau. Paskui karts nuo karto matydavau geru atsiliepimu SM ir nesuprasdavau, kaip jis gali kazkam patikti g.gif  Po kokiu geru puse metu ar net po metu, radau ji pas mama, nes ji nesidazo, neisbandyta jos ir pasiemiau. Pasidaziau. Negalejau patiketi. Blakstienos suuuper, kaip netikros, tokiu niekada nebuvau turejus thumbup.gif

Ir aš nusivyliau, gal sakau reik išlaukt ir tada normaliai dažys, bet tai tiktai nebus tas pirkinys, kurį antrą kartą pirkčiau, nebent pabaigoj stebūklus darytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 09 13, 20:06)
Sutinku, ilgos jos mane, bet tokį pat efektą gaunu ir su MF 2000 calorie tušu, nevertas jis tokių pinigų. Kitą kartą Fatale reiks bandyt  ax.gif
Ir aš nusivyliau, gal sakau reik išlaukt ir tada normaliai dažys, bet tai tiktai nebus tas pirkinys, kurį antrą kartą pirkčiau, nebent pabaigoj stebūklus darytų  rolleyes.gif

labai svarbu ar orginala nusipirkot, man atsiuntus teta jau antra naudoju ir dar turiu smile.gif esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
aš tai niekaip neatsidžiaugiu Bourjois Volume Clubing tušu thumbup.gif
Atsakyti
bandziau visokiu, pigiu ir brangiu, nei vienas neprilygo MF 2000 calorie thumbup.gif galetu ji sukurt su guminiu sepeteliu ax.gif
Atsakyti