Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(ne mama @ 2007 09 27, 10:20)
o kuo geriau vandeniui atsparus tusas rolleyes.gif
as kazkaip esu gal tik viena toki turejus, tai man baisiai nepatikdavo kad ji nuvalyt sunku g.gif  o kad geriau nei paprastas dengtu ar ilgintu tai nepastebejau schmoll.gif

niekuo negeriau tada kai tiesiog nori pasidazyti
gerai tada kaip eini i pliaziuka,baseiniuka ir pan bet vistiek nori buti pasispaklinus...
o kasdienai ji naudoti tikrai nesamone
as taip galvoju... blush2.gif
Atsakyti
Naudoju Lancome Fatale - patinka jis man - geriausias iš visų turėtų smile.gif
Atsakyti
Pas mane dabar "Anytime" toks baltas su gelytem.Nors kainavo mazai,rezultatas dziugina smile.gif nedziusta,nelipina,labai ilgina smile.gif
Atsakyti
man kazkaip drasiau vandeniui atsparu naudot - jei kas bent neatrodysiu kaip komia marija chulija palikta chose alberto, o ir nekenkia visai, blakstienos kaip buve, nors dazau jau 3 metus
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 09 27, 14:26)
man kazkaip drasiau vandeniui atsparu naudot - jei kas bent neatrodysiu kaip komia marija chulija palikta chose alberto, o ir nekenkia visai, blakstienos kaip buve, nors dazau jau 3 metus

Daznai verki lotuliukas.gif ? kazkaip nors dazaus paprastu bet dar niekad nebuvo kad kaip nors tas tusas nei is sio nei is to nuteketu- na nebent i kokia liuti papuoli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2007 09 27, 15:41)
Daznai verki lotuliukas.gif ? kazkaip nors dazaus paprastu bet dar niekad nebuvo kad kaip nors tas tusas nei is sio nei is to nuteketu- na nebent i kokia liuti papuoli 4u.gif

g.gif na va as ir taip pat mastau..
jei tusas kokybiskas jis nesiteplios,netrupes,nejuoduos paakiai,o esant reikalui galima atspariu pasidazyti...
Atsakyti
na as nesulaukiau komentaru, tai visgi nusipirkau Kanebo tusa. Geris zinokit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 09 27, 17:58)
na as nesulaukiau komentaru, tai visgi nusipirkau Kanebo tusa. Geris zinokit thumbup.gif

gal galima butu smulkiau? ax.gif 4u.gif kokia kainyte, ka daro?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 27, 17:46)
gal galima butu smulkiau? ax.gif  4u.gif  kokia kainyte, ka daro?

daro tai ilgina, tankina, o labiausiai tai ko gero storina, bent jau mano blakstienas, naturaliai neatrodo, tai toms, kurios megsta kai tuso nesimato, tai nepatiktu turbut...Mokejau apie 60 litu, bet cia ne Lt pirkau. I sudeti ieina silkas ax.gif tik keistoka, kad nusiplauna tik siltu vandeniu, lyg tokia plevele nusiima g.gif Zodziu man tai super atrodo ant blakstienu
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2007 09 27, 16:41)

neverkiu, bet apsidraudziu jei kas. juo labiau pinigu turiu tik vienam tusui, todel verciau perku atsparu
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 09 28, 17:10)
daro tai ilgina, tankina, o labiausiai tai ko gero storina, bent jau mano blakstienas, naturaliai neatrodo, tai toms, kurios megsta kai tuso nesimato, tai nepatiktu turbut...Mokejau apie 60 litu, bet cia ne Lt pirkau. I sudeti ieina silkas  ax.gif tik keistoka, kad nusiplauna tik siltu vandeniu, lyg tokia plevele nusiima  g.gif Zodziu man tai super atrodo ant blakstienu

Tai kaip supratau - blakstienos būna įspūdigos?! bigsmile.gif О koks tikslus Kanebo tušo pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 09 28, 19:10)
daro tai ilgina, tankina, o labiausiai tai ko gero storina, bent jau mano blakstienas, naturaliai neatrodo, tai toms, kurios megsta kai tuso nesimato, tai nepatiktu turbut...Mokejau apie 60 litu, bet cia ne Lt pirkau. I sudeti ieina silkas  ax.gif tik keistoka, kad nusiplauna tik siltu vandeniu, lyg tokia plevele nusiima  g.gif Zodziu man tai super atrodo ant blakstienu

Pasirodom pasirodom bigsmile.gif
Atsakyti