Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Viktorijaaaaa @ 2007 08 04, 20:32)
grazi puokste labai thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 04 rugpjūčio 2007 - 20:54
user posted image
user posted image
Atsakyti
Graziu puoksciu naktine prikele, bet kai kurios geles atrodo kaip dirbtines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 08 04, 00:17)
gal galite pasakyti kokios cia gelytes ax.gif
Papildyta:
aciu

Anemonai. Jei gerai pamenu ax.gif LT ju buna pirkti tik pavasari.
Papildyta:
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 30, 13:15)
TUSINA vel po kai kurio laiko prasau pagalbos.gal gali patarti kaip tvirtinti girlianda ant masinos noriu tik juostos nuo vieno veisdodelio iki kito. kokias patartum gelias naudoti kokus zalumynus???masina tamsiai melyna perlamutras, galvoju deti arba gerberas baltas /geltonas arba ramunes, gal dar gvazdiku kokiu galnutes....kaip manai???patark o kaip ta girlianda pinasi??keik girdejau ant vilutes tipo apsuka ja kazkuo kad nesubraizytu masinos...papasakok jei gali kaip kas daroma bijau prichimicint pati nesamoniu  blush2.gif

Patogiausiai daryti ant minksto tinklo (tokio kaip tvoras tveria). Iskirpti kokiu 2-10cm juosta, prie galu priristi juosteles, kurias pririsi prie veidrodeliu.Kad nesubraizytu masinos rinkis ta zalia tinkla-jis minkstesnis. Jei pati darysies tau bus patogiausia ir lengviau pritvirtinsi geles. Galesi tik kotelius perverti per skylutes ir paraisioti.
Jei darysi tokiu budu, tau lengviau bus padaryti platesne ir putlesne.
Iskarto pasiruosk zalumos pundeliu (kumscio dydzio), surisk ir palik juosteles galiukus-jais tvirtinsi prie tinklo. Su smulkesnem gelem padaryk ta pati arba gali iskart su zaluma sumaisyti. Pagrindines geles, pvz. gerberas, kad nebutu labai priglude prie tinklo pakelsi tokiais "pundeliais".
Pati perskaiciau ir nelabai ka supratau lotuliukas.gif Labai tikiuosi, kad tu suprasi mirksiukas.gif

Gerberos neblogai, tik man melyna-geltona jau toks atsibodes derinys doh.gif Butu graziau ir iskilmingiau balta-melyna.
Zalumos gali prisiskinti pievose, prisirinkti miske ar darzeliuose-bus pigiau. Juolab, kad zalumos ir ivairiu smulkiu priedeliu reikes daug.

Parasyk ar supratai ar ne. Jei ka ryt pabandysiu patobulint savas mintis mirksiukas.gif

Atsakyti
Patogiausiai daryti ant minksto tinklo (tokio kaip tvoras tveria). Iskirpti kokiu 2-10cm juosta, prie galu priristi juosteles, kurias pririsi prie veidrodeliu.Kad nesubraizytu masinos rinkis ta zalia tinkla-jis minkstesnis. Jei pati darysies tau bus patogiausia ir lengviau pritvirtinsi geles. Galesi tik kotelius perverti per skylutes ir paraisioti.
Jei darysi tokiu budu, tau lengviau bus padaryti platesne ir putlesne.
Iskarto pasiruosk zalumos pundeliu (kumscio dydzio), surisk ir palik juosteles galiukus-jais tvirtinsi prie tinklo. Su smulkesnem gelem padaryk ta pati arba gali iskart su zaluma sumaisyti. Pagrindines geles, pvz. gerberas, kad nebutu labai priglude prie tinklo pakelsi tokiais "pundeliais".
Pati perskaiciau ir nelabai ka supratau lotuliukas.gif Labai tikiuosi, kad tu suprasi mirksiukas.gif

Gerberos neblogai, tik man melyna-geltona jau toks atsibodes derinys doh.gif Butu graziau ir iskilmingiau balta-melyna.
Zalumos gali prisiskinti pievose, prisirinkti miske ar darzeliuose-bus pigiau. Juolab, kad zalumos ir ivairiu smulkiu priedeliu reikes daug.

Parasyk ar supratai ar ne. Jei ka ryt pabandysiu patobulint savas mintis mirksiukas.gif
[/quote]
na is tikruju man labai viskas aisku kaip ir ka daryt thumbup.gif as matai maniau vielutes panaudot bet tavo mintis patrauklesne pasirode. as labai noriu dar prie zalumos prideti tu kaip as vadinu pus pus pus baltu kaip tipo sausuoliai bet ne sausuoliai man labai dailiai jie papuosia ir putluma suteikia rolleyes.gif nezinau ar dabar mane suprasi tokiu mano paaiskuinimu g.gif . o kokiu zalumynu patartum prisiskinti nezinau vaziuosi i pievas ieskot ko nors grazaus tik kad tas grazumas gali labai greit nuvysti. matai as is vakaro ruosiu girlianda pinti, o vakar buvo mama sveciuose tai sako pas mane kiek daug zydi tu tokiu gvazdikeliu didelem galvom zinai smirdus toki bet visai dailus kur klombuose daug kur zydi jie sako yra oranzines ryskios ir sampanines aplvu sako gal juos deti vietoj gervberu pinigu sutaupytume ????ar supratai apie ka kalbu??? va o prie veidrodeliu tvirtinsiu sampaninius atlasinius kaspinus. bijau bikiuka kad man gali nesigauti bet jau apsisprendziau bandyti pati ax.gif
va ikeliau foto kaip noreciau papuosti pulko busiuka tokias mini puokstytes tvitinvciau prie veidrodeliu peristas atlasiniu kaspinu ir viskas ir cia foto matosi tie kaip mano vadinami pus pus pus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 08 05, 02:19)
Graziu puoksciu naktine prikele, bet kai kurios geles atrodo kaip dirbtines  rolleyes.gif

Aga, tik vėliau pastebėjau kelios puokštės yra dirbtinės doh.gif Bet man patiko pats vaizdas, jokiais būdais nepropaguoju plastiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 05 rugpjūčio 2007 - 22:02
Man labai patinka saulėgrąžos, tačiau dar nesu mačiusi nuotakos su saulėgrąžų puokšte. Ką jūs manote, kaip atrodytų?
Atsakyti
QUOTE(laurynka @ 2007 08 06, 10:18)
Man labai patinka saulėgrąžos, tačiau dar nesu mačiusi nuotakos su saulėgrąžų puokšte.  Ką jūs manote, kaip atrodytų?

Man atrodo prie romantiškos suknelės būtų super thumbup.gif

Čia gali rast keletą puokštelių su saulėgrąžom wink.gif Saulėgrąžos
Atsakyti
super, vis tik labai grazu thumbup.gif
aciu ausryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(piamia @ 2007 08 02, 14:57)
frezijos labai gerai atrodo ir laikosi plaukuose!  4u.gif
as irgi tarp ju ir eustomu renkuosi  smile.gif

sveika,
as buvau su frezijom, tai jos mano plaukuosenoje atbuvo iki 7 ryto 4u.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manoji puokste! 4u.gif
Atsakyti