Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikutes, prisiskaiciau cia visokiu atsiliepimu, gal galetumet patart kur Kaune daro grazias ir kokybiskas puokstes, iki vestuviu liko tik menuo, o as dar puokstes neuzsisakius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytei @ 2007 08 23, 11:50)
o cia mano vestuvine puokste
[attachmentid=109077]

galiu tik pagirti salona Magonija. Tiek mano, tiek pamergiu puokstytes dar ir dabar labai gerai atrodo, per visa diena nenuvyto, nenubyrejo ir nesuluzo, nors labai as jos ir nesaugojau smile.gif

QUOTE(saulytei @ 2007 08 23, 13:08)
Bandau ikekti didesne

[attachmentid=109086]
Papildyta:
ir dar ikeliu gelyte i atlapa smile.gif

[attachmentid=109087]

kokia grazi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 16, 18:14)
vau koks jaunosios grozis thumbup.gif

aciu labai.... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2007 08 24, 16:31)
Sveikutes, prisiskaiciau cia visokiu atsiliepimu, gal galetumet patart kur Kaune daro grazias ir kokybiskas puokstes, iki vestuviu liko tik menuo, o as dar puokstes neuzsisakius  verysad.gif

As savo puokste ir kitas geles (masinos, baznycios puosimui, liudininu geles ir stalo papuosimus) uzsakinejau Fitodizaino studijoj Mickeviciaus g. 31. Tikrai galiu drasiai rekomenduot. Nes viskas buvo padaryta kokybiskai ir taip kaip buvo sutarta. Labai papuose musu svente wub.gif
Svarbiausia, kad ten galima issirinkt labai originaliu puoksciu ir , kad darbuotojos labai profesionalios ir malonios. Patys geriausi atsiliepimai is mano puses thumbup.gif
Papildyta:
Mano puokstele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pookis @ 2007 08 24, 20:34)
As savo puokste ir kitas geles (masinos, baznycios puosimui, liudininu geles ir stalo papuosimus) uzsakinejau Fitodizaino studijoj Mickeviciaus g. 31. Tikrai galiu drasiai rekomenduot. Nes viskas buvo padaryta kokybiskai ir taip kaip buvo sutarta. Labai papuose musu svente  wub.gif
Svarbiausia, kad ten galima issirinkt labai originaliu puoksciu ir , kad darbuotojos labai profesionalios ir malonios. Patys geriausi atsiliepimai is mano puses  thumbup.gif
Papildyta:
Mano puokstele  ax.gif

Kokia dailute......... 4u.gif
Atsakyti
[quote=pookis,2007 08 24, 19:34]
As savo puokste ir kitas geles (masinos, baznycios puosimui, liudininu geles ir stalo papuosimus) uzsakinejau Fitodizaino studijoj Mickeviciaus g. 31. Tikrai galiu drasiai rekomenduot. Nes viskas buvo padaryta kokybiskai ir taip kaip buvo sutarta. Labai papuose musu svente wub.gif
Svarbiausia, kad ten galima issirinkt labai originaliu puoksciu ir , kad darbuotojos labai profesionalios ir malonios. Patys geriausi atsiliepimai is mano puses thumbup.gif
Papildyta:
Labai grazi puokste, thumbup.gif kazko panasaus ir as noriu, kita sav. bandysiu nuvaziuot iki ju.
Atsakyti
QUOTE(pookis @ 2007 08 24, 21:34)
As savo puokste ir kitas geles (masinos, baznycios puosimui, liudininu geles ir stalo papuosimus) uzsakinejau Fitodizaino studijoj Mickeviciaus g. 31. Tikrai galiu drasiai rekomenduot. Nes viskas buvo padaryta kokybiskai ir taip kaip buvo sutarta. Labai papuose musu svente  wub.gif
Svarbiausia, kad ten galima issirinkt labai originaliu puoksciu ir , kad darbuotojos labai profesionalios ir malonios. Patys geriausi atsiliepimai is mano puses  thumbup.gif
Papildyta:
Mano puokstele  ax.gif

labai grazi puokstyte thumbup.gif
Atsakyti
Papildyta:
Mano puokstele  ax.gif

labai originali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 08 26, 17:29)
labai originali  thumbup.gif

puokštė ir man patiko blush2.gif
Atsakyti
Papildyta:
Mano puokstele  ax.gif

vau kokia idomi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 08 29, 13:33)

labai grazi puokste
Atsakyti