Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Ausrytia, yra tavo vestuviu nuotraukos kur nors?.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gudrutis* @ 2007 09 04, 21:44)
Labai apgailestauju, kalalaite22, jei si informacija sukele jums itarimu. Parasiau tai nes pazistu naujuosius to salono savininkus ir tikrai net neisivaizduoju kur cia galima reklama iziuret. Pazistu geles ir floristu darba, nes tuo labai domiuosi. Ir nesuprantu kaip sukritikavau "kiekviena mergina kuri pasisako sitam forume", bet jei kuria is tu "visu" izeidziau (tikrai to nenorejau), tai labai atsiprasau.
Ir kaip nustatete, kad as vaikinas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , jei tik todel kad nikas *GUDRUTIS*, tai tokiu atveju, cia apie nuotaku visus reikalus nemazai tokiu "vaikinu" diskutuoja  lotuliukas.gif

baikit ties tuo, ka pasake vienas ir kitas, kol dar neisiziebe gincas mirksiukas.gif

inspire, yra vestuviniuose foto albumuose mirksiukas.gif keli puslapiai atgal ir rasi blush2.gif
o tavo??? noriu pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
Ausrytia, labai graži tavo puokštelė wub.gif Bent jau nuotraukoje tai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 04, 21:53)
inspire, yra vestuviniuose foto albumuose  mirksiukas.gif keli puslapiai atgal ir rasi  blush2.gif
o tavo??? noriu pamatyt  bigsmile.gif

nerandu nuorodos i tavo foto albuma... schmoll.gif
o as dar neturiu kompe fotografes nuotrauku.. unsure.gif reikia palaukti, kol visi sveciai nuotraukas uzsisakys pas juos... tik tada turesiu kompakte.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 09 04, 21:55)
Ausrytia, labai graži tavo puokštelė  wub.gif Bent jau nuotraukoje tai atrodo  thumbup.gif

tikrai? bigsmile.gif gera girdeti, is profo lupu biggrin.gif bent jau pasirode man, kad tu floristikoj kazka nutuoki mirksiukas.gif

QUOTE(Inspire @ 2007 09 04, 21:59)
nerandu nuorodos i tavo foto albuma...  schmoll.gif

http://public.fotki....estuvine_pasaka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 04, 22:36)
tikrai?  bigsmile.gif gera girdeti, is profo lupu  biggrin.gif bent jau pasirode man, kad tu floristikoj kazka nutuoki  mirksiukas.gif
http://public.fotki....estuvine_pasaka  mirksiukas.gif

tuoj ziuriu 4u.gif
Atsakyti
Ech, kaip grazu!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 04 rugsėjo 2007 - 22:10
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 04, 17:57)
o mano buvo tokia puokstele... nelabai buvau ja patenkinta, bet buvo, kokia buvo ir gerai man buvo, nerupejo man ta diena tokie dalykai  biggrin.gif nuotraukose kazkaip geriau atrodo, nei buvo is tikruju  smile.gif

jei butu be karoliuku ir su zaliu kaspineliu/siulu surista, tai butu tiesiog nuostabi!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 04, 19:57)
o mano buvo tokia puokstele... nelabai buvau ja patenkinta, bet buvo, kokia buvo ir gerai man buvo, nerupejo man ta diena tokie dalykai  biggrin.gif nuotraukose kazkaip geriau atrodo, nei buvo is tikruju  smile.gif

labai grazi puokstele. Paprasat, bet grazi. smile.gif Man tik idomu ar taip tik perista pokstele (be mikrofonu) atlaike visa vakara?
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 04, 22:36)
tikrai?  bigsmile.gif gera girdeti, is profo lupu  biggrin.gif bent jau pasirode man, kad tu floristikoj kazka nutuoki  mirksiukas.gif
http://public.fotki....estuvine_pasaka  mirksiukas.gif

grazi ne tik puokste bet ir pacios vestuves ir jaunieji wub.gif wub.gif , viskas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2007 09 05, 11:14)
labai grazi puokstele. Paprasat, bet grazi.  smile.gif Man tik idomu ar taip tik perista pokstele (be mikrofonu) atlaike visa vakara?

O mano, kad ir buvo su mikrofonu, bet jau apie 20h apvyto doh.gif Gryzome i sodyba, tai iskrito keli ziedai, dar spejome kelias foto padaryti ir as ja padejau isvis i sali doh.gif Keista istikruju buvo, kad taip greit mikrofone geles nuleipo, o ir oras nebuvo labai jau karstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 09 05, 12:23)
O mano, kad ir buvo su mikrofonu, bet jau apie 20h apvyto doh.gif Gryzome i sodyba, tai iskrito keli ziedai, dar spejome kelias foto padaryti ir as ja padejau isvis i sali doh.gif Keista istikruju buvo, kad taip greit mikrofone geles nuleipo, o ir oras nebuvo labai jau karstas g.gif
Gal buvo iš lepių ar nelabai šviežių gėlyčių padaryta. Dar dažnai puokštė atrodo apvytus nuo dažno lietimosi su drabužiais ir dėliojimo ant žiedų. O jeigu neatsargiai kur nors brūkšteli su žiedais ir jie išsijudina, tuomet jau ir iškrenta, todėl, norint išsaugoti puokštelę, su ja reikia elgtis ypač atsargiai, bet iš kitos pusės, kokia bus šventė, jei tik žiūrėsi puokštės.
Atsakyti