Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

QUOTE(ausryte @ 2007 07 18, 08:10)
Šita tai nerealiai graži  wub.gif tačiau įdomu kiek patvari...  g.gif

ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ausryte @ 2007 07 21, 09:12)

antra thumbup.gif
Atsakyti
Man patys gražiausi ne kuodai ir kriauklės smile.gif, o ilgi, subanguoti plaukai wub.gif Neseniai dalyvavau vestuvėse, kur jaunosios ilgi plaukai buvo susukti romantiškom natūraliom garbanom, viršugalvis papuoštas 'perliniais' segtukais ir prisegtas ilgas nuometas wub.gif Kaip gražuuu buvo...
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Nuotraukose taip viskas super atrodo g.gif
Tik bėda: neturiu nei tokių ilgų plaukų, nei vešlių garbanų, nei paklusnių plaukų
O dirbtinumo taip nesinori cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lukrecija9 @ 2007 07 22, 20:20)
Tik  bėda: neturiu nei tokių ilgų plaukų, nei vešlių garbanų, nei paklusnių plaukų

Na mano nuomone nėra tokių plaukų, iš kurių profesionali stilistė nepadarytų kažko įspūdinga, bet ne dirbtina..
Atsakyti
O as galvoju kazka panasaus i tai daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ochra @ 2007 07 21, 23:16)
Man patys gražiausi ne kuodai ir kriauklės smile.gif, o ilgi, subanguoti plaukai  wub.gif Neseniai dalyvavau vestuvėse, kur jaunosios ilgi plaukai buvo susukti romantiškom natūraliom garbanom, viršugalvis papuoštas 'perliniais' segtukais ir prisegtas ilgas nuometas  wub.gif Kaip gražuuu buvo...

Parodyk kaip atrode... ax.gif , jei galimybe yra
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 22, 18:14)

sita pirma kokia grazi, bet neaisku kaip man atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 07 22, 19:41)
smile.gif
user posted image

Sita jau ne karta deta, bet nuo to ne maziau grazi... mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lukrecija9 @ 2007 07 22, 19:20)
Tik  bėda: neturiu nei tokių ilgų plaukų, nei vešlių garbanų, nei paklusnių plaukų

as ir neturiu super ilgu plauku, norėčiau turėti ilgus iki užpakalio biggrin.gif bet šiais laikais pažengę mes visi, ir viska imanoma padaryt, ir nelabai kas supras tikra ar dirbtina
Atsakyti