Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

[quote=Dzada,2007 07 22, 19:14]
ax.gif
2-a wub.gif ,
bet mano plaukai trumpoki blush2.gif
Atsakyti

Papildyta:
O cia tokios siek tiek idomesnes mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted image

Sita sukuosena thumbup.gif wub.gif
user posted image
[/quote]

Priespakutine man patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidusia80 @ 2007 07 22, 20:45)
O as galvoju kazka panasaus i tai daryti ax.gif

Labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 24 liepos 2007 - 22:27
as va man jau ramu, as jau turiu savo sukuosena, pagaliau! nebereik sukti sau smegenu biggrin.gif tik darbe kompe nuotraukyte liko ax.gif
Atsakyti
as ir turiu jau savo issirinkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 25, 18:08)
as ir turiu jau savo issirinkus biggrin.gif

tei pasirodyk ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite įdėti šukuosenų ilgų plaukų 12m. mergaitei, kaip susišukuoti einant į vestuves? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SPRIGE @ 2007 07 26, 21:16)
Gal galite įdėti šukuosenų  ilgų plaukų  12m. mergaitei, kaip susišukuoti einant į vestuves?  blush2.gif

Va, mano sesutei buvo taip padare, tokia valiukiska sukuosena, atrode graziai. Jai 11m. http://public.fotki....-/img2635a.html
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(SPRIGE @ 2007 07 26, 20:16)
Gal galite įdėti šukuosenų  ilgų plaukų  12m. mergaitei, kaip susišukuoti einant į vestuves?  blush2.gif

As manau, kad tokio amziaus mergaitei nereiketu daryti jokiu moterisku sukuosenu..Uztenka kaip nors kukliai suimti plaukucius ar vos vos pagarbanoti ir susegti segtuku sone, na , nuo plauku priklauso..bet kai padaro progines sukuosenas tokioms mergaitems, tai graudu ziureti buna...Jos tada tampa mazomis bobutemis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 26 liepos 2007 - 23:51
QUOTE(Cica:) @ 2007 07 27, 00:50)

As manau, kad tokio amziaus mergaitei nereiketu daryti jokiu moterisku sukuosenu..Uztenka kaip nors kukliai suimti plaukucius ar vos vos pagarbanoti ir susegti segtuku sone, na , nuo plauku priklauso..bet kai padaro progines sukuosenas tokioms mergaitems, tai graudu ziureti buna...Jos tada tampa mazomis bobutemis biggrin.gif

Na, zinoma joms tikrai nereikia daryti tokiu sukuosenu, kurias daro suaugusiems, taciau mano sesei buvo padare sukuosena, su kuria tikrai neatrode kaip bobute smile.gif
Atsakyti
mano sukuosena yra ant realios paneles, tai nenoriu deti i interneta...na netaktiska butu is mano puses ir galbut net negalima taip daryti blink.gif blush2.gif bet po vestuviu parodysiu savo nuotrauka... smile.gif tiek kad jie ilgi - na mano pacios plaukai gana ilgi bet noriu dar ilgesniu, ir jie bus ant sono...nu net nezinau kaip apibudinti...reikia pamatyti...
o gal galima deti nuotrauka jei as ja radau interneto psl, fotografo svetaineje? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 27, 10:33)
mano sukuosena yra ant realios paneles, tai nenoriu deti i interneta...na netaktiska butu is mano puses ir galbut net negalima taip daryti blink.gif  blush2.gif bet po vestuviu parodysiu savo nuotrauka... smile.gif tiek kad jie ilgi - na mano pacios plaukai gana ilgi bet noriu dar ilgesniu, ir jie bus ant sono...nu net nezinau kaip apibudinti...reikia pamatyti...
o gal galima deti nuotrauka jei as ja radau interneto psl, fotografo svetaineje? ax.gif  4u.gif

na jei tu ja radai internete, tai manau,kad nieko blogo jei ir i cia ikelsi g.gif arba gali idet nuoroda i ta fotografo puslapi kur ta sukuosena yra, tai isvis sazine rami but turetu jau tau tada wink.gif
Papildyta:
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 27, 01:33)
o gal galima deti nuotrauka jei as ja radau interneto psl, fotografo svetaineje? ax.gif  4u.gif

Galima, tik dar prie jos įdėk nuorodą iš kur tą nuotrauką įkelėi 4u.gif
Atsakyti