Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

dowilee,2007 08 04, 12:29]
man tai asmeniskai grazu ,gal tik reiktu kokiu gelyciu plaukuose g.gif man grazu
[/quote]

na as turiu sage i plaukus...tokia gelyte..na panasi i sias...manosios neledzia ikelti,nuotrauka per didele... g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 08 04, 00:48)
va...tik aisku cia ta sukuosena tik ipuseta daryti...ir tik velta,nepurksta jokio lako...zodziu kirpeja dare tam kad mazdaug matyciau vaizda... mirksiukas.gif bet... unsure.gif nezinau nezinau...daug kritikos sulaukiau...

gail iš arčiau nesimato g.gif bet man gražu 4u.gif kaip ir sakė trūksta sagės kokios nors mirksiukas.gif bet gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 08 03, 21:48)
va...tik aisku cia ta sukuosena tik ipuseta daryti...ir tik velta,nepurksta jokio lako...zodziu kirpeja dare tam kad mazdaug matyciau vaizda... mirksiukas.gif bet... unsure.gif nezinau nezinau...daug kritikos sulaukiau...

O veliumas bus?
Man irgi grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 08 04, 19:16)
O veliumas bus?
Man irgi grazu  mirksiukas.gif

aha..bus veliumas... blush2.gif as labai jo norejau... ax.gif biggrin.gif aciu paneles...bet jau taip susimetelinau dabar... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltiuna @ 2007 08 03, 20:01)
Super sukuosena, ilgai ieskojau kazko panasaus ir pagaliau suradau thumbup.gif .,nuotraukeles jau issisaugojau ir tikiuosi pavyks mano kirpejai gerai atkurti ant manes smile.gif ., einu rugseji kaip svecias i vestuves, manau turetu buti tikrai grazu  ax.gif

Nuostabi šukuosena,gal ir man ji tiks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Keletas įdomesnių
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 07 rugpjūčio 2007 - 10:36
man tai nerealiai grazu ir romantiska garbanos.. ir pati sukausi plaukus per vestuves. gal cia visom negarbanems taip??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 08 07, 14:32)
man tai nerealiai grazu ir romantiska garbanos.. ir pati sukausi plaukus per vestuves. gal cia visom negarbanems taip??? smile.gif

Man t.p. gražu, nes mano plaukai tiesut tiesutėliai, bet pati nesigarbanosiu ax.gif
Atsakyti
Man irgi garbanos labai grazu. wub.gif Mano plaukai tiesut tiesuteliai, o per savo vestuves buvau garbanotais plaukais. ax.gif
Atsakyti
user posted image

sita nereali wub.gif

Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 08 01, 01:29)
user posted imagegal kas noretu tokios lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kak ras butu kaip svociai lotuliukas.gif jauciu nuotaka manoji ismaudytu mane unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 08 07, 18:13)
Man t.p. gražu, nes mano plaukai tiesut tiesutėliai, bet pati nesigarbanosiu  ax.gif

labai atsiprasau as cia truputi ne tema bet kaip uzsidet ta liniuote kuri skaiciuotu dienas iki mano vestuviu visaip bandziau niekaip nesigauna.HELP 4u.gif
Atsakyti