Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

QUOTE(choi @ 2007 08 02, 15:29)
jaunajai dar tokios grazios, nieko ispudingo, bet kartais maziau yra daugiau ax.gif
user posted image

Grazios tikrai..
Atsakyti
QUOTE(choi @ 2007 08 02, 15:00)
va dar kokia radau, visai nieko smile.gif
user posted image

sia as dariausi bandomaja...nesiau nuotrauka..padare taip labai panasiai tik enturejau laiko laukt kol baigs darti...vaizdas matesi...bet kai MB pamate tai akys is orbitu isleke...sake negrazu...teko ieskotiskazko kito...sake kaip vistos pasiknys doh.gif lotuliukas.gif lyg zinotu kaip atrodo tas dalykas...kaimietis atsirado tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 08 03, 02:51)
sia as dariausi bandomaja...nesiau nuotrauka..padare taip labai panasiai tik enturejau laiko laukt kol baigs darti...vaizdas matesi...bet kai MB pamate tai akys is orbitu isleke...sake negrazu...teko ieskotiskazko kito...sake kaip vistos pasiknys doh.gif  lotuliukas.gif  lyg zinotu kaip atrodo tas dalykas...kaimietis atsirado tongue.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu kad zinok as beveik pritariu tavo vyrukui drinks_cheers.gif biggrin.gif man tai cia irgi negrazu. suimti plaukai ir viskas, ir dar issipesiojus ta uodega, krenta bile kaip, netvarkingai, kazkaip man cia visai negrazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 08 03, 10:21)
lotuliukas.gif nu kad zinok as beveik pritariu tavo vyrukui  drinks_cheers.gif  biggrin.gif man tai cia irgi negrazu. suimti plaukai ir viskas, ir dar issipesiojus ta uodega, krenta bile kaip, netvarkingai, kazkaip man cia visai negrazu  schmoll.gif

lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 03, 11:41)

Super sukuosena, ilgai ieskojau kazko panasaus ir pagaliau suradau thumbup.gif .,nuotraukeles jau issisaugojau ir tikiuosi pavyks mano kirpejai gerai atkurti ant manes smile.gif ., einu rugseji kaip svecias i vestuves, manau turetu buti tikrai grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltiuna @ 2007 08 03, 20:01)
Super sukuosena, ilgai ieskojau kazko panasaus ir pagaliau suradau thumbup.gif .,nuotraukeles jau issisaugojau ir tikiuosi pavyks mano kirpejai gerai atkurti ant manes smile.gif ., einu rugseji kaip svecias i vestuves, manau turetu buti tikrai grazu  ax.gif

Dziaugiuosi kad patiko wub.gif
Atsakyti
Manoji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 03, 21:32)

thumbup.gif labai grzu thumbup.gif kaska panasaus ir as planuoju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 08 03, 02:51)
sia as dariausi bandomaja...nesiau nuotrauka..padare taip labai panasiai tik enturejau laiko laukt kol baigs darti...vaizdas matesi...bet kai MB pamate tai akys is orbitu isleke...sake negrazu...teko ieskotiskazko kito...sake kaip vistos pasiknys doh.gif  lotuliukas.gif  lyg zinotu kaip atrodo tas dalykas...kaimietis atsirado tongue.gif  lotuliukas.gif

O man visai thumbup.gif sukuosena, nebutinai visos turi buti tvarkingos ir pagal standartus, galima ideti lengvo chaotiskumo...tik kitas klausimas realiai kaip susukuota atrodo...
Atsakyti
QUOTE(vichy @ 2007 08 04, 00:15)
O man visai  thumbup.gif  sukuosena, nebutinai visos turi buti tvarkingos ir pagal standartus, galima ideti lengvo chaotiskumo...tik kitas klausimas realiai kaip susukuota atrodo...

va...tik aisku cia ta sukuosena tik ipuseta daryti...ir tik velta,nepurksta jokio lako...zodziu kirpeja dare tam kad mazdaug matyciau vaizda... mirksiukas.gif bet... unsure.gif nezinau nezinau...daug kritikos sulaukiau...
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 08 04, 00:48)
va...tik aisku cia ta sukuosena tik ipuseta daryti...ir tik velta,nepurksta jokio lako...zodziu kirpeja dare tam kad mazdaug matyciau vaizda... mirksiukas.gif bet... unsure.gif nezinau nezinau...daug kritikos sulaukiau...

man tai asmeniskai grazu ,gal tik reiktu kokiu gelyciu plaukuose g.gif man grazu
Atsakyti