Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

QUOTE(Ilva @ 2007 06 28, 15:36)
Na, aš kadangi kasdien taip nesicackinu ir karūnėlių nesidedu, tai man ir vestuvėm kažkas panašaus tiktų, nors karūnėlės irgi nesidėčiau - ne už princo gi tekėti ruošiuosi tongue.gif

pritariu. man palaidi yra graziausi. ir stilingiausi. ta prasme pabanguoti.o tie ant sono tai l thumbup.gif . as ir kazka panasaus darysiu. be to irgi su gelytem prismaigstytom nevaikstau kazdien. kaip nemegstu as tu kuodu priraitytu. bet kai kam labai tai tinka.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 06 28, 06:57)
man cia kazkaip nepanasu visai i sukuosena schmoll.gif

O man panasu ir labai grazu tokie naturaliai pasibanguojantys palaidi plaukai... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 28 birželio 2007 - 14:53
QUOTE(Ilva @ 2007 06 28, 12:41)
O į ką panašu? O kai tortą ant galvos užkrauna ir dar gėlėm apsmaigsto tai tada jau šukuosena??? doh.gif

O kada gi dar, jei ne per vestuves sophisticated tortą galima ant galvos užsikrauti. Paprastom šukuosenom kasdieną vaikštom, tai vestuvėm galima ir ką nors ištaigesnio. Nebent suknutė irgi paprasta, bet jei ilga, puošni, ypatinga, tai kodėl gi nepasidarius ir ypatingos šukuosenos tokia proga. Bent jau aš pati žinau, kad kitom progom persistengt nemėstu, bet čia gi tas kartas kai tikrai gali sakyti ,,mano diena'' ir leisti sau truputį daugiau nei visada.
Atsakyti
o man kas paprasta ir neperkrauta yra graziausia. labai megstu saikinguma.
Atsakyti
QUOTE(Ista @ 2007 06 28, 15:58)
O kada gi dar, jei ne per vestuves sophisticated tortą galima ant galvos užsikrauti. Paprastom šukuosenom kasdieną vaikštom,  tai vestuvėm galima ir ką nors ištaigesnio. Nebent suknutė irgi paprasta, bet jei ilga, puošni, ypatinga, tai kodėl gi nepasidarius ir ypatingos šukuosenos tokia proga. Bent jau aš pati žinau, kad kitom progom persistengt nemėstu, bet čia gi tas kartas kai tikrai gali sakyti ,,mano diena'' ir leisti sau truputį daugiau nei visada.

Tai jei čia "mano diena", tai turiu darkytis - apsirengti torta ir dar ant galvos užsimaukšlinti tortą? Ir dar stovėti prie penkių aukštų tikro torto ir jį pjaustyti? O tai ką vyrui tada daryti. Čia gi ir "jo diena" ant kurios vietos jam tortą maukšlintis? lotuliukas.gif
Atsakyti
primena amerikietiska vaizdeli. kai dar ir tos pacios jaunosios storos. o vyrai tokie vargseliai nuosaly stovi. as ir su kuklia sukuosena galiu jaustis ir atrodyti vakaro karaliene
Atsakyti

Oi kaip grazu garbaneles ax.gif thumbup.gif smile.gif !
Noriu kazko panasaus per vestuves(na dar gal is nugaros truputuka suimta gali but),bet bijau,kad i pabaiga gali issileisti tos garbaneles. g.gif
Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 27, 13:50)

Atsakyti

As ir manau, kad garbaneles grazu, palaidi plaukai grazu..bet tikrai ne vestuvems. Nepykit cia mano nuomone blush2.gif is patirties visos paneles zino, kad musu vasaros karstos, o palaidi plaukai tik nepatogumas, kai nuagra prakaituoja, plaukuciai dregsta doh.gif ..oi dar vejelis geras papus, tai is tu garbaneliu vargu ar kas liks g.gif O fotoblykstes bus is visu pusiu visa dienele, tad norisi kad plaukuciai nenuviltu, ir nebereiketu per diena ziuret i veidrodi dar 5 kartus ir kaskart purksti lako blink.gif ...Aisku galima labai daug visokiu priemoniu prideti, kad garbaneles laikytusi, bet labai jau profesionalo ranku reikia, kad garbaneles neatrodytu sulipusios, susivelusios. Aisku, kieno plaukuciai gerai laikosi sugarbanavus, tai jokiu probelemiu, tikrai nieko neturiu pries. Grazu ziureti i kitas su tokiom graziom sukuosenom, bet pati sau nedaryciau palaidu plauku tikrai schmoll.gif
Suprantu, visos norim atrodyti grazios, bet reikia pasvarstyti, aks yra praktiska.
O kuodelis, tai dar nereiskia tortas ant galvos..yra galybe visokiu pazemintu kuodeliu, pynimu, atrodanciu neperkrautai, graziai, saikingai smile.gif O palaidi plaukai ar nekasdieniska blush2.gif Bet kokiu atveju, cia mano nuomone, nesupykit tik, linkiu, kad visoms pavyktu turetu tokia sukuosena, apie kokia svajojat 4u.gif
Atsakyti
O man labai patinka Albos, Hilton, sukuosena, tokios noreciau ir per savo vestuves.
user posted image
Atsakyti
gal kam patiks sios 4u.gif
Atsakyti
antra grazute 4u.gif
Atsakyti
man palaidi graziai atrodo, bet kad tos sukuosenos taip ir laikytusi kaip nuotraukoj atrodo. labai abejoju. g.gif bet pyrageliu ant galvos irgi nenoriu biggrin.gif manau, antra diena busiu su palaidais, o pirmai noriu susegtu, bet irgi taip lengvai, romantiskai, tik nezinau kaip blush2.gif
Atsakyti