Man asmeniškai turi būt saikas visur -jei puošni suknelė, dar veliumas, dar kažkokios gėlės galvoj, gėlės rankose, dar kuodai suraityti, tai kažkaip jau visko per daug...žmogaus grožio tada per tuos pričindalus nesimato ...Juk puošni suknelė jau puošia nuotaką, kam dar perkrauti galvą?
Nesipykit dėl tų šukuosenų, kiekviena daro pagal savo skonį ir supratimą
Man asmeniškai turi būt saikas visur -jei puošni suknelė, dar veliumas, dar kažkokios gėlės galvoj, gėlės rankose, dar kuodai suraityti, tai kažkaip jau visko per daug...žmogaus grožio tada per tuos pričindalus nesimato ...Juk puošni suknelė jau puošia nuotaką, kam dar perkrauti galvą?
Žinoma skoningas kuodukas nugaroj apačioj, kam tinka, gražu, bet man asmeniškai gražiausia palaidi romantiškai pasibangavę plaukai. Arba visai tiesūs kam tinka
Mano nuomone moters grožis atsiskleidžia būtent tada -kai daugiau gražaus natūralumo joje...Pasikalbėkit su savo būsimaisiais, o kaip jiem atrodo?
Svarbu dar tą dieną patikti ir mylimajam
QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 18:58)
Pasikalbėkit su savo būsimaisiais, o kaip jiem atrodo?
maniskis sake: tu man visaip graziai atrodysi
QUOTE(Ilva @ 2007 06 28, 12:41)
O į ką panašu? O kai tortą ant galvos užkrauna ir dar gėlėm apsmaigsto tai tada jau šukuosena??? 
o man garzu susegti plaukai,o garbanas as ir taip pati psidarau,tai man kaip ir jau pabode
o
QUOTE(Ilva @ 2007 06 28, 14:36)
Na, aš kadangi kasdien taip nesicackinu ir karūnėlių nesidedu, tai man ir vestuvėm kažkas panašaus tiktų, nors karūnėlės irgi nesidėčiau - ne už princo gi tekėti ruošiuosi 
o gaila kad ne uz princo
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 16:00)
Jo, man tai sakė -ateik su dviem kasytėm, būsi gražiausia
QUOTE(Prince @ 2007 06 28, 19:30)
o man garzu susegti plaukai,o garbanas as ir taip pati psidarau,tai man kaip ir jau pabode
o
o gaila kad ne uz princo
o
o gaila kad ne uz princo
Man tai nė kiek negaila
Papildyta:
QUOTE(Ireland @ 2007 06 28, 17:58)
As ir manau, kad garbaneles grazu, palaidi plaukai grazu..bet tikrai ne vestuvems. Nepykit cia mano nuomone
is patirties visos paneles zino, kad musu vasaros karstos, o palaidi plaukai tik nepatogumas, kai nuagra prakaituoja, plaukuciai dregsta
..
O kodėl įsivaizduojama, kad vestuvės būtinai vasarą ir suknelė būtinai atvira nugara?
QUOTE(Ilva @ 2007 06 28, 20:22)
Man tai nė kiek negaila 
Papildyta:
O kodėl įsivaizduojama, kad vestuvės būtinai vasarą ir suknelė būtinai atvira nugara?
Papildyta:
Cia jau kaip kam patinka..
Musu vestuves spalio vidury,tai del karscio nemanau,kad butu problemu
.
O be to mano ilgi plaukai ir taip garbanoti,na gal labiau banguoti,na jei slapi tai birbiniuoti
. Pagrindine problema pas mane ta,kad bijau ar atlaikys sukuosena visa sventes diena taip graziai.
O be to mano ilgi plaukai ir taip garbanoti,na gal labiau banguoti,na jei slapi tai birbiniuoti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 16:58)
Nesipykit dėl tų šukuosenų, kiekviena daro pagal savo skonį ir supratimą
Žinoma skoningas kuodukas nugaroj apačioj, kam tinka, gražu, bet man asmeniškai gražiausia palaidi romantiškai pasibangavę plaukai. Arba visai tiesūs kam tinka
Mano nuomone moters grožis atsiskleidžia būtent tada -kai daugiau gražaus natūralumo joje...Pasikalbėkit su savo būsimaisiais, o kaip jiem atrodo?
Man asmeniskai irgi grazu palaidi plaukuciai
QUOTE(Europiete @ 2007 06 29, 03:59)
Man asmeniskai irgi grazu palaidi plaukuciai
Bet, kad va maniskiui labiausiai patinka kaip nors suristi, nemegsta jis palaidu... 
Mano irgi taip pat...
as ir noreciau palaidu, taciau zinau kad suknia tokia su aukstu kaklu, tai palaidi ne per kur, o jei koki kuoda ar seveliura tai atrodysiu kaip tortas bus per daug....vat ir suku galva ka daryt
QUOTE(Dzada @ 2007 06 29, 12:40)
as ir noreciau palaidu, taciau zinau kad suknia tokia su aukstu kaklu, tai palaidi ne per kur, o jei koki kuoda ar seveliura tai atrodysiu kaip tortas bus per daug....vat ir suku galva ka daryt 
O daryk kaip tavo nuotraukoi A>Joli