Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

Nesipykit dėl tų šukuosenų, kiekviena daro pagal savo skonį ir supratimą mirksiukas.gif
Man asmeniškai turi būt saikas visur -jei puošni suknelė, dar veliumas, dar kažkokios gėlės galvoj, gėlės rankose, dar kuodai suraityti, tai kažkaip jau visko per daug...žmogaus grožio tada per tuos pričindalus nesimato ...Juk puošni suknelė jau puošia nuotaką, kam dar perkrauti galvą? g.gif Žinoma skoningas kuodukas nugaroj apačioj, kam tinka, gražu, bet man asmeniškai gražiausia palaidi romantiškai pasibangavę plaukai. Arba visai tiesūs kam tinka mirksiukas.gif Mano nuomone moters grožis atsiskleidžia būtent tada -kai daugiau gražaus natūralumo joje...Pasikalbėkit su savo būsimaisiais, o kaip jiem atrodo? mirksiukas.gif Svarbu dar tą dieną patikti ir mylimajam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 18:58)
Pasikalbėkit su savo būsimaisiais, o kaip jiem atrodo?  mirksiukas.gif Svarbu dar tą dieną patikti ir mylimajam  wub.gif

maniskis sake: tu man visaip graziai atrodysi tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilva @ 2007 06 28, 12:41)
O į ką panašu? O kai tortą ant galvos užkrauna ir dar gėlėm apsmaigsto tai tada jau šukuosena??? doh.gif

o man garzu susegti plaukai,o garbanas as ir taip pati psidarau,tai man kaip ir jau pabode
o
QUOTE(Ilva @ 2007 06 28, 14:36)
Na, aš kadangi kasdien taip nesicackinu ir karūnėlių nesidedu, tai man ir vestuvėm kažkas panašaus tiktų, nors karūnėlės irgi nesidėčiau - ne už princo gi tekėti ruošiuosi tongue.gif

o gaila kad ne uz princo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 16:00)
maniskis sake: tu man visaip graziai atrodysi  tongue.gif  rolleyes.gif

Jo, man tai sakė -ateik su dviem kasytėm, būsi gražiausia lotuliukas.gif ir sako-čia aš labai rimtai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 18:46)
antra grazute  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 06 28, 19:30)
o man garzu susegti plaukai,o garbanas as ir taip pati psidarau,tai man kaip ir jau pabode
o
o gaila kad ne uz princo  hihihi.gif

Man tai nė kiek negaila smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ireland @ 2007 06 28, 17:58)
As ir manau, kad garbaneles grazu, palaidi plaukai grazu..bet tikrai ne vestuvems. Nepykit cia mano nuomone  blush2.gif  is patirties visos paneles zino, kad musu vasaros karstos, o palaidi plaukai tik nepatogumas, kai nuagra prakaituoja, plaukuciai dregsta  doh.gif ..

O kodėl įsivaizduojama, kad vestuvės būtinai vasarą ir suknelė būtinai atvira nugara? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilva @ 2007 06 28, 20:22)
Man tai nė kiek negaila  smile.gif
Papildyta:
O kodėl įsivaizduojama, kad vestuvės būtinai vasarą ir suknelė būtinai atvira nugara?  blink.gif

Cia jau kaip kam patinka.. ax.gif
Atsakyti
Musu vestuves spalio vidury,tai del karscio nemanau,kad butu problemu ax.gif smile.gif .
O be to mano ilgi plaukai ir taip garbanoti,na gal labiau banguoti,na jei slapi tai birbiniuoti biggrin.gif . Pagrindine problema pas mane ta,kad bijau ar atlaikys sukuosena visa sventes diena taip graziai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 16:58)
Nesipykit dėl tų šukuosenų, kiekviena daro pagal savo skonį ir supratimą  mirksiukas.gif
Man asmeniškai turi būt saikas visur -jei puošni suknelė, dar veliumas, dar kažkokios gėlės galvoj, gėlės rankose, dar kuodai suraityti, tai kažkaip jau visko per daug...žmogaus grožio tada per tuos pričindalus nesimato ...Juk puošni suknelė jau puošia nuotaką, kam dar perkrauti galvą?  g.gif Žinoma skoningas kuodukas nugaroj apačioj,  kam tinka, gražu, bet man asmeniškai gražiausia palaidi romantiškai pasibangavę plaukai. Arba visai tiesūs kam tinka  mirksiukas.gif Mano nuomone moters grožis atsiskleidžia būtent tada -kai daugiau gražaus natūralumo joje...Pasikalbėkit su savo būsimaisiais, o kaip jiem atrodo?  mirksiukas.gif Svarbu dar tą dieną patikti ir mylimajam  wub.gif

Man asmeniskai irgi grazu palaidi plaukuciai bigsmile.gif Bet, kad va maniskiui labiausiai patinka kaip nors suristi, nemegsta jis palaidu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2007 06 29, 03:59)
Man asmeniskai irgi grazu palaidi plaukuciai  bigsmile.gif Bet, kad va maniskiui labiausiai patinka kaip nors suristi, nemegsta jis palaidu...  g.gif

Mano irgi taip pat... drinks_cheers.gif Pasakiau, kad noriu palaidu plauku vestuvem tai sako gal geriau biski buna susegti.. g.gif Tai teks kazkiek susegti kad ne visai palaidi butu
Atsakyti
as ir noreciau palaidu, taciau zinau kad suknia tokia su aukstu kaklu, tai palaidi ne per kur, o jei koki kuoda ar seveliura tai atrodysiu kaip tortas bus per daug....vat ir suku galva ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 06 29, 12:40)
as ir noreciau palaidu, taciau zinau kad suknia tokia su aukstu kaklu, tai palaidi ne per kur, o jei koki kuoda ar seveliura tai atrodysiu kaip tortas bus per daug....vat ir suku galva ka daryt g.gif

O daryk kaip tavo nuotraukoi A>Joli rolleyes.gif
Atsakyti