Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

Remisita labai labai graziai atrodei...tikra princese...sukuosena nuostabi kaip ir tu pati...Manau ta diena tikrai buvai graziausia nuotaka. Geras pasirinkimas tiek sukuosenos, tiek suknytes ir vyras grazus. thumbup.gif Dideles jums laimes kartu. Beja kas dar labai patiko tai tavo puokste, labai fainute...as ir pati kazko tokio noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 06, 16:26)
Remisita labai labai graziai atrodei...tikra princese...sukuosena nuostabi kaip ir tu pati...Manau ta diena tikrai buvai graziausia nuotaka. Geras pasirinkimas tiek sukuosenos, tiek suknytes ir vyras grazus.  thumbup.gif  Dideles jums laimes kartu. Beja kas dar labai patiko tai tavo puokste, labai fainute...as ir pati kazko tokio noreciau  wub.gif

aciu pukita999... blush2.gif vyrui irgi perduosiu kad grazus lotuliukas.gif biggrin.gif o puokste tai as labai nusivylus kaiptik buvauu...nes ji turejo buti visai netokia - su koteliais...taip kad buvo labai nepatvari...orchidejos i bumbula susmaigstytos tikrai nekas...pradejo kristi viskas nuo pat ryto, o saugojau kaip savo aki.. verysad.gif
Atsakyti
Na bet nuotraukose trode graziai, net nepasakytum, kad kokia trapi..toks mielas kamuoliukas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 06, 12:45)

labai puikiai atrodet 4u.gif wub.gif
Atsakyti
mano sukuosena buvo tokia smile.gif (sorry, jei nuotraukyte labai maza- vis mazinau ir mazinau, nes per didele ir per didele buvo)
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 10 07, 21:42)
mano sukuosena buvo tokia smile.gif (sorry, jei nuotraukyte labai maza- vis mazinau ir mazinau, nes per didele ir per didele buvo)

labai graziai atrodei wub.gif kurioj saulejoj tu tvarkeisi,prie silainiu poliklinikos?
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 06, 14:32)
aciu pukita999... blush2.gif vyrui irgi perduosiu kad grazus lotuliukas.gif  biggrin.gif o puokste tai as labai nusivylus kaiptik buvauu...nes ji turejo buti visai netokia - su koteliais...taip kad buvo labai nepatvari...orchidejos i bumbula susmaigstytos tikrai nekas...pradejo kristi viskas nuo pat ryto, o saugojau kaip savo aki.. verysad.gif

Remisita, labai grazus tavo plaukuciai, mano svajone wub.gif O puokstele man irgi labai grazi, nes i mano panasi blush2.gif tik mano buvo su koteliu, bet zinok vistiek buvo labai trapi, sonuose orchidejos irgi krito, porytes irgi po orchideja turejo, tai vyrukai dienos vidury jau tik su lapeliais vaiksciojo, janikio irgi nuvyto verysad.gif O siaip juokinga atrodys, bet tavo suknele irgi buvo viena is triju man labiausiai patikusiu blush2.gif Na man tu labai grazi nuotaka buvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 10 08, 09:58)
labai graziai atrodei wub.gif kurioj saulejoj tu tvarkeisi,prie silainiu poliklinikos?

aciu labai! jei teisingai supratau tavo klausima, tai as sukuosena dariausi Vilniuj, Vokieciu gatvej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 10 07, 21:42)

kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 06, 11:45)

o cia tavo plaukai ar prideti?
Atsakyti
jos plaukai ilgi, cia tik truputi prideta buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 06, 10:45)

vaje, tokias ilgas kasas turi wub.gif baltai pavydziu, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti