Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

QUOTE(*lovely* @ 2007 10 08, 10:59)
Remisita, labai grazus tavo plaukuciai, mano svajone  wub.gif O puokstele man irgi labai grazi, nes i mano panasi blush2.gif tik mano buvo su koteliu, bet zinok vistiek buvo labai trapi, sonuose orchidejos irgi krito, porytes irgi po orchideja turejo, tai vyrukai dienos vidury jau tik su lapeliais vaiksciojo, janikio irgi nuvyto  verysad.gif O siaip juokinga atrodys, bet tavo suknele irgi buvo viena is triju man labiausiai patikusiu  blush2.gif Na man tu labai grazi nuotaka buvai  mirksiukas.gif

oj, aciu tau labai mirksiukas.gif

gala, ir tau aciu, kad atsakai uz mane kai negaliu mirksiukas.gif caca lialia
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 06, 12:45)

Truksta zodziu blink.gif
Jei zinociau, kad atrodysiu taip per savo vestuves, jei kas sumanys mane vest lotuliukas.gif , begciau prie altoriaus jau rytoj lotuliukas.gif
Pasakiskai atrodei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkine @ 2007 10 08, 21:19)
Truksta zodziu  blink.gif
Jei zinociau, kad atrodysiu taip per savo vestuves, jei kas sumanys mane vest  lotuliukas.gif , begciau prie altoriaus jau rytoj  lotuliukas.gif
Pasakiskai atrodei  wub.gif

lotuliukas.gif wau, aciu labai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano tokia 4u.gif tik cia sunku jos grozi pamatyt, bet mazdaug tokia kaip Angelinos Jolie is filmo Alexander, tokia http://www.imdb.com/...-4085R.jpg.html

o vakare as ir iseidau tas garbanas prie kitos sukneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 10 08, 22:08)
mano tokia 4u.gif  tik cia sunku jos grozi pamatyt, bet mazdaug tokia kaip Angelinos Jolie is filmo Alexander, tokia http://www.imdb.com/...-4085R.jpg.html

o vakare as ir iseidau tas garbanas prie kitos sukneles biggrin.gif

as jau nuotraukas paziurejau mirksiukas.gif na tiesiog pasaka mirksiukas.gif ir suknele, ir sukuosena, ir visa kita mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Dzada,2007 10 08, 22:08]
mano tokia 4u.gif tik cia sunku jos grozi pamatyt

man tai skyrimas per viduri nelabai grazu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 09 spalio 2007 - 07:31
o ash neisivaizduoju ka daryt su savo plaukais per vestuves g.gif nes esu trumpais trumpais, eziuku beveik laugh.gif daug laiko dar liko, galima butu pasiaugint, bet nenoriu, patinka man trumpi, tik kokia'sukuosena' galima butu sugalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2007 10 09, 16:24)
o ash neisivaizduoju ka daryt su savo plaukais per vestuves g.gif nes esu trumpais trumpais, eziuku beveik laugh.gif daug laiko dar liko, galima butu pasiaugint, bet nenoriu, patinka man trumpi, tik kokia'sukuosena' galima butu sugalvoti g.gif

tai kad nelabai kokią "šukuoseną" padarysi iš "ežiuko" biggrin.gif Na, nebent sklastymą kokį įdomų padaryt, ar ką. Bet geriausiai tai aksesuarą kokį pritaikyt mirksiukas.gif Sagę ar gėlę kokią įsisegt. Fantazijos reik ir tikrai sumąstysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 09 spalio 2007 - 17:17
o mano stai kokia buvo smile.gif
http://www.agnesima.com/sukuosena.jpg
kol kas tik is nugaros foto turiu...
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 10 09, 08:31)
[man tai skyrimas per viduri nelabai grazu ax.gif

zinai tas skyrimas ok dar, bet yra foto kur ji is vieno sono nekaip atrodo isryskina negrazuma, nosi kauleta ir zandikauli, per dau suplonejau doh.gif kirpeja gera, turi tokius dalykus numatyt, nes gyvai dar ok atrodo o foto nekaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 10 09, 19:20)
zinai tas skyrimas ok dar, bet yra foto kur ji is vieno sono nekaip atrodo isryskina negrazuma, nosi kauleta ir zandikauli, per dau suplonejau doh.gif  kirpeja gera, turi tokius dalykus numatyt, nes gyvai dar ok atrodo o foto nekaip mirksiukas.gif

o man tai viskas super thumbup.gif tikrai labai gražiai atrodėt wub.gif ir nuotraukos nuostabios... mirksiukas.gif
Atsakyti
Remisita wub.gif tikrai labai gražūs plaukai thumbup.gif wub.gif gerai, kad nepaslėpiai į kuodą susukus mirksiukas.gif
Atsakyti