QUOTE(astulia @ 2007 10 20, 20:25)
istikruju prisiauginti yra labai brangu ir gali nelaikyti ilgai, nes priklauso kaip priaugino ir nuo plauko strukturos manau, nes as buvau prisiauginus kitos spalvos kelias sruogeles tai jas labai saugodama islaikiau gan ilgai, bet jei prisiaugini visa galva tai tada reikia tikrai labai saugoti ir tas gali kainuoti nuo 500lt iki kokiu 2000lt o gal ir daugiau jei tikrai saziningai desi daugiau tu sruogeliu.
Turejo mano drauge is trumpu plauku pasidare ilgus, na prisiaugino tai kases viena ryta galva ir iskrito keletas tu sruogeliu

jei stipriau su sepeciu papesi irgi israusi nes jie gali slinkti kaip ir naturalus plaukai taip gali ir isslinkti tos sruogeles.
Dabar dar yra tokie plaukai kurie isipina is apacios tai labai graziai atrodo kainuoja apie 300-400lt, apie juos nieko negaliu pasakyti nes dar nebuvau susidurus, bet zadu nusipirkti vestuvem, kad plaukai ilgesni butu. Apie juos zinau tiek kad juos galim ir issipinti ir vel isipinti
Papildyta:
as viena karta nusvilau su sukuosena, tai net nezinau ka daryti, kad per vestuves taip neatsitiktu. Vaziavau i vestuves buvau pirmoji pamerge ir dariausi sukuosena, priestai tai man padare labai graziai, net labai garbanos krito lengvutes kaip naturalios susege graziai na bandymu buvau patenkinta, o kai jau reikejo darytis tikra dien isejo baisiai garbanos sulipusios sukele kaip pencininkei, nuotaika sugadinta juodai buvo, o taisytis laiko nebuvo, nes labai toli reikejo vaziuoti buciau nespejus
Dabar net neisivaizduoju kaip reiks pasitiketi kirpeja