Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

QUOTE(vaskrsam @ 2007 10 25, 09:13)
Na as tai esu skeptiskai nusiteikusi del tu priauginamu plauku. Sako tai labai pakenkia nuosaviems plaukams. Bet va prisegamus plaukucius esu isbandziusi, ir tikrai likau maloniai nustebinta. Niekas, net mano pacios mama, jau nekalbant apie vyra nesuprato, kad tai ne mano plaukai bigsmile.gif Visi sake, "o kaip atsiauginai plaukus". Tie prisegti plaukai labai tvirtai laikosi, ju ispesti praktiskai neimanoma, nebent su  pacios nuosavais plaukais...
Bandau ikelt savo vestuvine sukuosena su "prailgintais plaukais"

o kiek kainuoja tokie plaukuciai,kurie nekianke saviems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2007 10 25, 10:29)
o kiek kainuoja tokie plaukuciai,kurie nekianke saviems plaukams?

as mokejau 120 Lt biggrin.gif
Ir jie daugkartinio naudojimo, dabar turiu spintoj bigsmile.gif , ismokau pati juos uzsikaminti ir kai bandau "islauzt" viliokes ivaizdi - uzsidedu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaskrsam @ 2007 10 25, 10:18)
as mokejau 120 Lt biggrin.gif
Ir jie daugkartinio naudojimo, dabar turiu spintoj bigsmile.gif , ismokau pati juos uzsikaminti ir kai bandau "islauzt" viliokes ivaizdi - uzsidedu bigsmile.gif

sakyk o kur cia taip toki daikciuka isigyjai?
Atsakyti
QUOTE(WTF?! @ 2007 10 24, 17:47)
Nenorėjau nieko kuodiško, tai gavosi štai kas...  tongue.gif

labai grazi sukuosena thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(ew_a @ 2007 10 25, 09:46)
sakyk o kur cia taip toki daikciuka isigyjai?

taip taip, labai jau sudominai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as tai esu skeptiskai nusiteikusi del tu priauginamu plauku. Sako tai labai pakenkia nuosaviems plaukams. Bet va prisegamus plaukucius esu isbandziusi, ir tikrai likau maloniai nustebinta. Niekas, net mano pacios mama, jau nekalbant apie vyra nesuprato, kad tai ne mano plaukai bigsmile.gif Visi sake, "o kaip atsiauginai plaukus". Tie prisegti plaukai labai tvirtai laikosi, ju ispesti praktiskai neimanoma, nebent su  pacios nuosavais plaukais...

Papasakok daugiau kaip ten juos prikabina ar prisega???Ir kiek laiko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaskrsam @ 2007 10 25, 08:13)

Labai graziai, net neitartum ,kad ne tavo bigsmile.gif thumbup.gif smile.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super sukuosena super nuotaka
Atsakyti
tie prisegami plaukai segasi su tokiomis uzspaudziamomis sukytemis is po apacios, sruogomis tokiais kaipo kuoksteliais issimeto po visa galva kiek nori...ju pirkt yra Akropolyje Kaune maciau, ten kur perkuku parduotuve kazkokia...160lt kainavo man tos sruogos kai pirkau, nes pas mane buvo laabai ilgos...bet vestuvems ju nepanaudojau, nes kiek per ilgos palaidiems plaukams,(nes pas mane pacia gerokai zemiau menciu) o as norejau palaidu, zemiau liemens...tai pas mane buvo kitas budas panaudotas, pripinami plaukai is apacios..prisipyniau apie 10cm ilgio kazkur..cia galit paziureti, tikrai nesimato, kad ne manieji... blush2.gif
http://public.fotki....stuves/427.html
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 27, 17:11)
tie prisegami plaukai segasi su tokiomis uzspaudziamomis sukytemis is po apacios, sruogomis tokiais kaipo kuoksteliais issimeto po visa galva kiek nori...ju pirkt yra Akropolyje Kaune maciau, ten kur perkuku parduotuve kazkokia...160lt kainavo man tos sruogos kai pirkau, nes pas mane buvo laabai ilgos...bet vestuvems ju nepanaudojau, nes kiek per ilgos palaidiems plaukams,(nes pas mane pacia gerokai zemiau menciu) o as norejau palaidu, zemiau liemens...tai pas mane buvo kitas budas panaudotas, pripinami plaukai is apacios..prisipyniau apie 10cm ilgio kazkur..cia galit paziureti, tikrai nesimato, kad ne manieji... blush2.gif

Remisita labai nuostabiai atrodei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kiek kainavo toks plauku pridejimo budas thumbup.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 10 27, 23:07)
Remisita labai nuostabiai atrodei  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kiek kainavo toks plauku pridejimo budas  thumbup.gif ?

aciu blush2.gif
oj zinok nezinau kiek kainuoja darbas...o ir apie plaukus girdejau is nuogirdu tik,tos sruogos vadinamos, tresais, ir ju 45cm kainuoja apie 350lt atrodo...jau paruostu supynimui...bet bijau pameluoti, nes man tai buvo dovana... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 28, 03:15)
aciu blush2.gif
oj zinok nezinau kiek kainuoja darbas...o ir apie plaukus girdejau is nuogirdu tik,tos sruogos vadinamos, tresais, ir ju 45cm kainuoja apie 350lt atrodo...jau paruostu supynimui...bet bijau pameluoti, nes man tai buvo dovana...  ax.gif

O kiek Remisita uz savo tu mokejai tuos plaukus?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 27, 19:11)

super atrodei thumbup.gif kur tokia grazia sukniale radai thumbup.gif sukuosena irgi superine,kiek mokejai
Atsakyti