Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

QUOTE(gala @ 2007 07 03, 18:14)
kaip gaila, kad nesigavo  doh.gif  gal cia iskarpytu plaukuciu reikia? o tavieji kokio ilgio?

tai mano ir yra iskarpyti, gal cia kaip tik nereikia iskarpytu g.gif o ilgis, na gal jau galima juos priskirt prie ilgu, bet nelabai ilgu smile.gif
siaip, kai sita nesigavo, padare kitokia visai nieko smile.gif
Atsakyti
bet kaip pati sakai "visai nieko", o noretusi, kad butu super. oi jauciu ir as vargsiu su sukuosena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 03, 21:05)
bet kaip pati sakai "visai nieko", o noretusi, kad butu super. oi jauciu ir as vargsiu su sukuosena  unsure.gif

tai butent, nes busiu ne kokia pamerge, o nuotaka smile.gif tai ir norisi, kad viskas butu thumbup.gif siaip dar karta darysiuos bandomaja ax.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Gražiai įkomponuotos plunksnelės
user posted image

user posted image
Atsakyti
http://www.beauty-an...-Hairstyle.html
cia galit pasibandyti biskiuka sukuosenu,bet reik moketi saibas,modelis biski panasumo i mane turi pagal veido forma,tai jau issirinkau prichioske biggrin.gif
o cia siaip keletas
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 05 liepos 2007 - 01:10
kaip va tokia ax.gif
user posted image
cia graziai kalijos ikomponuotos thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucja: 05 liepos 2007 - 16:25
QUOTE(remisita @ 2007 07 04, 02:41)

ta pirmoji gerule lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos norejau paklausti ar nei viena neketinete sukuosenos darytis su prisegamais plaukais??? na mano pacios plaukai iki peciu na siek tiek ilgesni, bet va vestuvems issivaizduoju sukuosena kuriai reiketu ilgesniu plauku. kirpeja pasiule prisegti plauku kelias eilutes papildomai, tai dabar svarstau bijau atrodyti nenaturaliai ta prasme buti ne savimi...
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 07, 01:09)
merginos norejau paklausti ar nei viena neketinete sukuosenos darytis su prisegamais plaukais??? na mano pacios plaukai iki peciu na siek tiek ilgesni, bet va vestuvems issivaizduoju sukuosena kuriai reiketu ilgesniu plauku. kirpeja pasiule prisegti plauku kelias eilutes papildomai, tai dabar svarstau bijau atrodyti nenaturaliai ta prasme buti ne savimi...

man labai grazu ir as segsiuos mirksiukas.gif nes man atrodo kad iki vestuviu nupliksiu...plaukai pradejo slinkti nerealiai...jau pradedu galvoti kad kazkuom susirgau...bijau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 07, 02:25)
man labai grazu ir as segsiuos mirksiukas.gif  nes man atrodo kad iki vestuviu nupliksiu...plaukai pradejo slinkti nerealiai...jau pradedu galvoti kad kazkuom susirgau...bijau... unsure.gif

man irgi siek tiek slenka, bet manau gal cia nuo oro kokio ar taip, nes dabar nei nervuojuosi nei ka kol kas mirksiukas.gif bet va kiek sukuosenu rodziau kirpejai tai ji man sako cia prideta cia prideta ir tose kur tikrai graziai labai atrodo, tai as irgi pabandziau prisideti vizualiai paziureti tai nu ka pasakyti princese mis pasaulis kaip as sakau thumbup.gif tai ir mastau tik ar nebus kvaila jei trumpaplauke ateisiu su nuostabia sukuosena ilgu plauku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 07, 00:09)

As irgi galvoju apie tai, nes noriu ilgu garbanu... Juk vistiek tie plaukuciai bus tokie kaip tavo plauku spalva ir kaip bus sugarbiniuoti nemanau kad kazkuo skirsis..Buvo pernai viena nuotaka su prisiuvamais plaukais ir niekad nebuciau pagalvojus, kad jie pas ja nebuvo naturalus ir labai graziai atrode smile.gif
Atsakyti