Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

kokiu graziu yra wub.gif
Atsakyti
Jo ypac am antram psl. dabar pati atsiziureti negaliu wub.gif tai renkuosi renkuosi doh.gif
Atsakyti
O cia tai mano svajoniu pricioske http://www.weddingsv...amp;intStart=39wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 07 01, 18:14)
O cia tai mano svajoniu pricioske  http://www.weddingsv...amp;intStart=39wub.gif

turi tiek plauku kiek si mergina????? lotuliukas.gif jo dievo dovana tokio storumo plaukai...
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 01, 18:58)
turi tiek plauku kiek si mergina?????  lotuliukas.gif jo dievo dovana tokio storumo plaukai...

Na ir nieko cia juokingo nematau schmoll.gif nesu plika, nors mano plaukai nera ilgi, bet stori. Gal ne tiek kiek cia, bet gi siais laikais galima belen ka ant galvos pasidaryti, juo labiau, kad priemoniu tam yra pilna, visokiu papurenanciu ir t.t. Ir tas, kad pasakiau kad tai svajoniu sukuosena, tai nereiskia, kad pasirinkau tokia darytis, tiesiog parodziau kas man yra grazu... Bet siaip visai noreciau tokios savo vestuvem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 07 01, 19:50)
Na ir nieko cia juokingo nematau  schmoll.gif  nesu plika, nors mano plaukai nera ilgi, bet stori. Gal ne tiek kiek cia, bet gi siais laikais galima belen ka ant galvos pasidaryti, juo labiau, kad priemoniu tam yra pilna, visokiu papurenanciu ir t.t. Ir tas, kad pasakiau kad tai svajoniu sukuosena, tai nereiskia, kad pasirinkau tokia darytis, tiesiog parodziau kas man yra grazu... Bet siaip visai noreciau tokios savo vestuvem  blush2.gif

taigi as nesijuokiu is to kad turi ar neturi daug plauku, tiesiog kaip pamatau tokias sukuosenas man jos asocijuojasi su storais ilgais plaukais, kuriu as neturiu tai man net seile tysta 4u.gif
Atsakyti
keletas sukuosenu, gal kam patiks...as sau neradu tokios kuri patiku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzada: 01 liepos 2007 - 20:09
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 01, 21:03)
taigi as nesijuokiu is to kad turi ar neturi daug plauku, tiesiog kaip pamatau tokias sukuosenas man jos asocijuojasi su storais ilgais plaukais, kuriu as neturiu tai man net seile tysta  4u.gif

drinks_cheers.gif taika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 01, 21:05)

Juodi susukti labai grazus
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 01, 21:31)

bigsmile.gif man irgi sitos krito i aki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 01, 21:05)

o as radau tik 1, kuri man patiktu, bet per bandomaji nepavyko tokios padaryt, kokios as norejau sukuosenos verysad.gif
Atsakyti