Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

QUOTE(Lithium @ 2011 07 12, 14:42)
Viena yra nekviesti neaiškios tetulės ar puseserės, kurią lyg būtų gražu pakviest, bet noro jokio. Kitas dalykas šeima. Suprasčiau jei abu poroje konfliktuotų stipriai su tuo šeimos nariu ar jiem kažką būtų blogo padaręs, bet jei tai yra tik vieno iš poros kaprizas, tai visų pirma negerbiama antroji pusė, kuri negali savo artimo žmogaus pasikviest su mylimu žmogum, kuris jau irgi kaip ir šeimos narys.

Visiskai sutinku
Atsakyti
QUOTE(Lašelių balutė @ 2011 05 30, 23:18)
Sakiau, kad susižadėjom ir kad ruošiamės tuoktis... bet nesakiau kada. Tiesiog po tokio akibrokšto nebeišdrįsau... Laiko dar nemažai yra, tad pakviesiu vėliau. Tiesiog ji turėjo būti pirmas žmogus, kuris tai sužinojo po tėvų, seserų ir brolių. Pasijaučiau, kaip su šlapiu maišu gavusi... Kai pasakiau, ji sureagavo normaliai, pasveikino. Bendravom kaip ir visada anksčiau... Atsisveikinant dar paklausė ar atvažiuosiu iki jos vestuvių...

Iš Jūsų pusės - ji Jums geriausia draugė, bet jai galbūt Jūs tik draugė. Galbūt jos aplinkoje yra daugiau draugų, kurie yra bendri jos ir jos vyro draugai. Visų juk nesusikviesi. Manau, kad būtų buvę gražu pasveikinti, nuvažiuoti, po vestuvių susitikus pažiūrėti nuotraukas, paplepėti. Svarbiausia, nebijoti pasiteirauti, kodėl nebuvote pakviesta. Jei tikrai draugė, paaiškins ir Jums pačiai bus ramiau. Galbūt jau nesate šiuo metu geriausios draugės, tiesiog geros bičiulės, o juk visų nesusikviesi pažįstamų. Gal buvo kitų priežasčių.
Jei nežinome tikrų priežasčių, neprisikurkime patys bei neteiskime žmonių. Niekada negali žinoti kaip buvo ar yra iš tikrųjų. Visada reikia kalbėtis. mirksiukas.gif

QUOTE(olinka @ 2011 07 05, 11:44)
O ką manot apie tai kad mudvi su puske anksčiau labai gerai bendravom o dabar isvis nebendravom keletą paskutinių metų o dabar ji vos neužpyko, kad nepakviečiau būt pamerge savo vestuvėse, aš ja pakviečiau kaip svecią  g.gif  g.gif
norėjau ją pakviest pamergę bet taip gavos, kad nereikia dar vienos poros, be to ir pabrolio tektų jai ieškot
nežinau kažkaip negerai jaučiuosi jaučiuosi netgi kalta dėl to g.gif

Tiesiog būčiau pasakiusi, kad į poras eina tik artimiausi draugai, kurie yra bendri poros draugai, kurie buvo pastaruoju metu drauge, daug padėjo ir t.t. Visi kiti brangūs žmogiukai, kuriuos norima matyti tą dieną yra kviečiami kaip svečiai, bet taip pat yra labai svarbūs ir laukiami.

Žodžiu, pyksta tie, kurie baisiai susireikšminę yra. Kaip čia manęs tokio super duper nepakvietė, arba kaip čia manęs į poras nepaėmė. Nusprendžia neiti į vestuves, vildamiesi, kad visi tuoj subėgs ir prašyte prašys dalyvauti ir į poras eiti, nes be jo - vestuvės bus nevykusios.. doh.gif Aij... mažiau sukit galvas.. Nenorit ir nekvieskit.. mirksiukas.gif Mažiau surūgusių veidų, smagesnė šventė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkada pas mus seimoje, ta prasme tarp mamos ir dukteru, uzvire irgi diskusija, jeigu vestuves butu, ka kviestume. As isaskiau savo nuomone, jog kviesciau tik tuos, su kuriais bendrauju artimiausiai ir tai kogero butu daugiausiai draugai. Aisku, mama pasake, kaip cia dabar nekviesti giminiu, taciau mano nuostata ta, kad jeigu mano svente, kvieciu tai kas man brangiausia. Kita vertus, su dauguma draugu, bendrauju daug dazniau negu su dauguma giminiu. Su kai kuriom giminem man uztenka pasisveikinti.
Kas liecia tuos visus pusseseriu ar draugiu isizeidimus, kodel nepakviete ar ne tas "pareigas" paskyre, tai jau cia man daugiau nei juokinga doh.gif Manau, tie zmones, kurie jums nuosirdziai linki laimes ir grazios sventes, tikrai del tokiu nieku isterijos nedarys.
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 07 26, 10:16)
Kazkada pas mus seimoje, ta prasme tarp mamos ir dukteru, uzvire irgi diskusija, jeigu vestuves butu, ka kviestume. As isaskiau savo nuomone, jog kviesciau tik tuos, su kuriais bendrauju artimiausiai ir tai kogero butu daugiausiai draugai. Aisku, mama pasake, kaip cia dabar nekviesti giminiu, taciau mano nuostata ta, kad jeigu mano svente, kvieciu tai kas man brangiausia. Kita vertus, su dauguma draugu, bendrauju daug dazniau negu su dauguma giminiu. Su kai kuriom giminem man uztenka pasisveikinti.
Kas liecia tuos visus pusseseriu ar draugiu isizeidimus, kodel nepakviete ar ne tas "pareigas" paskyre, tai jau cia man daugiau nei juokinga doh.gif Manau, tie zmones, kurie jums nuosirdziai linki laimes ir grazios sventes, tikrai del tokiu nieku isterijos nedarys.

drinks_cheers.gif

Mes kviesime tik tuos su kuriais artimai bendraujame, nesvarbu ar tai gimine ar draugas. ta diena palink save noriu matyti artimus sirdziai zmones wub.gif
Atsakyti
ka darytumete mano atveju
kai MB pusbrolis narkomanas, bet jo mama-MB krikstamote, ja labai norime kviesti, nes moteris maloni ir miela tai ne tas zodis, bet jos sunelis.. man truksta zodziu. kiek ji esu macius, jam tik degtine galvoj, sveciuose pats pirmas puola prie stalo ir laka nesustodamas.. vienakart girtas ap.my.zo stala su visu maistu. o dabar dar giliai i narkomanija iklimpes. as jo net akyse per savo svente nenoriu matyti, MB taip pat, bet va MB motina reikalauja kad kviestume (moteriske ryskiai nesiorientuoja ir siaip mums del paciu vestuviu daug ka megsta paaiskint) . nezinome ka daryti. esu 100 % isitikinusi kad ji pakvietus butu bedu.
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 26, 12:10)

tikrai nekviesčiau schmoll.gif o mama pareikalaus ir nustos, mažiau pergyvenkit smile.gif

atsimenu, man dedukas skambina ir reikalauja, kad pakviesčiau savo tėvą arba jis neateis į vestuves blink.gif tai kad tą tėvą paskutinį kartą 13 metų mačiau ir kviesti net nesiruošiau schmoll.gif bet va taip susišvietė senam žmogui laugh.gif išklausiau viską, ką dedukas norėjo man šia tema pasakyt, padariau savaip, dedukas irgi per vestuves baliavojo smile.gif
Atsakyti
kai MB pusbrolis narkomanas, bet jo mama-MB krikstamote, ja labai norime kviesti, nes moteris maloni ir miela tai ne tas zodis, bet jos sunelis.. man truksta zodziu. kiek ji esu macius, jam tik degtine galvoj, sveciuose pats pirmas puola prie stalo ir laka nesustodamas.. vienakart girtas ap.my.zo stala su visu maistu. o dabar dar giliai i narkomanija iklimpes. as jo net akyse per savo svente nenoriu matyti, MB taip pat, bet va MB motina reikalauja kad kviestume (moteriske ryskiai nesiorientuoja ir siaip mums del paciu vestuviu daug ka megsta paaiskint) . nezinome ka daryti. esu 100 % isitikinusi kad ji pakvietus butu bedu.

tikrai nekvieskit nes pridarys ir gedos ir rupesciu,o ir jus pati atsipalaiduoti per savo svente negalesit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 26, 12:51)
tikrai nekvieskit nes pridarys ir gedos ir rupesciu,o ir jus pati atsipalaiduoti per savo svente negalesit doh.gif

as taip pat manau g.gif tik del to narkomano motinos (minejau0 ji MB krikstamote)-mes va ja labai labai noretumeme savo vestuvese matyti, nujauciu, kad nepakvietus jos sunaus, nesutiks ir ji. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 26, 13:34)
as taip pat manau g.gif  tik del to narkomano motinos (minejau0 ji MB krikstamote)-mes va ja labai labai noretumeme savo vestuvese matyti, nujauciu, kad nepakvietus jos sunaus, nesutiks ir ji. verysad.gif

o tai ji nežino, koks jos sūnus? ir kad gali pridaryti šventėje bėdos? mastau.gif protingas žmogus turėtų jus suprasti..
Atsakyti

Zinoma kad nekvieskit, nesigadinkit sau sventes.Aisku, mamai jis yra sunus, koks bebutu, bet graziai pasakykit kad nekviesit ir nebenagrinekit tos temos su ja 4u.gif
Atsakyti

Nekviesčiau. Pakvietimą įteikčiau tik krikštamotei. Jei kiltų klausimų, ramiai, trumpai ir aiškiai paaiškinčiau situaciją. smile.gif
Atsakyti

tikrai nekviesciau. o tai kristamotei graziai paaiskinciau situacija.
Atsakyti