Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnalai apie kompiuterius

QUOTE(astute_k @ 2007 06 27, 14:30)
Aš skaitau ir Kompiuteriją ir Computer Bild. Deja, pastarasis kiek nuvylė verysad.gif Nesu labai didelė lietuvybės megėja, bet jei net ant viršelio rašo "noutbukas" tai tokio ten lygio ir žurnalas.... g.gif O paskui ir tekste kas antras žodis toks. Nesuprantu negi sunku rašyti paprastai? ax.gif Tas anglizmas jau per gerklę lenda tongue.gif
Šiaip patinka pats popierinio žurnalo skaitymas, vartymas thumbup.gif Nepalyginsi su kompiuteriniais variantais 4u.gif

Aha, kai akys varvėt pradeda lotuliukas.gif
Atsakyti
na žurnalas pagal savo apybrėžimą yra periodiškai leidžiamas straipsnių rinkinys su reklama [1].

jeigu reikia analitinės ar mokomosios informacijos - tam yra knygos.
jeigu reikia naujienų - tam yra skirti laikraščiai.

vat jei pažiūri užsienines rimtas knygas, tai jos šiai dienai būna surinkti žurnalų straipsniai tam tikra tematika (susisteminta, surušiuota).

kaip supratau norisi žurnalo originaliai pagal forumo tema[2], t.y.
šiek tiek naujienų, šiek tiek analizės, šiek tiek šiaip IT pasaulinės situacijos.
atrodo "Kompiuterija" čia nebuvo dar paminėtas [3].

šiaip asmeniskai labiau patinka užsieniniai kaip pvz. "Chip" jis rodos ir RU ir PL kalbom būna. Storas. Daug įvairios info. Žodžiu pridėta negailint nieko.
---
[1] http://en.wikipedia.org/wiki/Magazine
[2] http://www.supermama...?...201883&st=0
[3] http://www.kompiuterija.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizikas: 27 birželio 2007 - 19:09
QUOTE(mamyte03 @ 2007 06 26, 19:14)
Sian nusipirkau computer active 2 numeri. Nu nzn - jis tik ir skirtas katik pradejusiam naudotis kompiuteriu. Dirbtuves beveik visa zurnala ir sudaro, o naudingos kazkokios info 5%. Siaip dazniausiai zurnalu neperku, o skaitau juos pdf formatais smile.gif. Siaip aisq info daugiau uzsienio zurnaluose. O jei minet is lietuisku - nk ir kompiuterija - tinka tik daugiau su jais susijusiems zmonems, terminai ir aprasymai eiliniam vartotojui nelabai suprantami. Siaip labiausiai patinko computer bild - Tiek pradedanciajam , tiek igudusiam vartotojui yra ka paskaityti. Active - nerandu ka skaityti, tas pats "STUFF" + dirbtuves (kuriuose kazko naudngo tikrai nera)

Šaunuolė - labai taikliai, išsamiai ir suprantamai. Pagarba. 4u.gif
Atsakyti
Siandien ComputerBild nusipirkau, hm, labai i ta Active panasus... Gal net geresnis biggrin.gif
Tik kad yra ir nenaudingos bent jau man info.... Kazkokios lenteles su Dvd irasymo irenginiu charakteristikom... g.gif
Linkejimai is pajurio...
Atsakyti
Pastaruoju metu jau nebeperku žurnalų. Naudingos informacijos beveik nerasta. Savo laiku nemažai informacijos galima buvo gauti kompiuterijos, bites forumuose.Iš tiesų neblogas buvo chip žurnalas Buvo susidaręs savotiškas kolektyvas. Požiuris i klausiantyji būdavo tolerantiškas. Per pastaruosius 2-3metus labai smarkiai pasikeitė bendravimo kultūra.
Na bet čia galėtų būti atskira tema.
Atsakyti
Aš irgi jau nebeperku žurnalų. Jeigu yra kas paskolina paskaityt, tai perskaitau. Bet neverta leisti ~5 LT vien dėl kelių straipsnių, kurie gali būti naudingi. Prieš kelis mėnesius vaikinas nusipirko porą žurnalų, bet aš ten nieko naudingo neradau. Ta prasme gal ten ir yra naudingo kitiems žmogams.. Bet kai prirašo visokios info, kaip patobulint kompą, kad gražiau būtų ir panašiai. Aj, apsieisiu ir be tų jų navarotų, RAM'us kitkam išnaudosiu biggrin.gif
Visą informaciją randu googlėje, specialiai neskaitau jokių žurnalų internete. Bet jei prireikia ko nors, pagūglinu ir randu smile.gif
Atsakyti
O man patinka tie navarotai hihihi.gif Pvz kalendorius... O kokiu navarotu dar buna?
Atsakyti
Kalendorius yra gerai biggrin.gif

Dar yra ObjectDock (apie jo nemokamą atitikmenį, t.y. nuorodą į saitą, rašė Padėjėjas gerų int. adresų temoje).
Po to loading screeno, login screeno pakeitimas, kompo išvaizdos pakeitimas pvz su WindowBlinds programa, gražesnis laikrodis, dar buvau užsidėjusi Interactive Wallpaperį biggrin.gif Ten Flashinis wallpaperis užsimeta biggrin.gif Dabar neatsimenu, kas dar būna smile.gif

O šiaip tai visokie rodyklių shortcutuose nuėmimai ir panašiai smile.gif
Atsakyti
O,geru dalykeliu pasirodo yra hihihi.gif
Atsakyti
O man visiškai nepatinka visos tos programėlės. Išvaizda gal ir nieko, o naudos jokios.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 07 07, 22:28)
O man visiškai nepatinka visos tos programėlės. Išvaizda gal ir nieko, o naudos jokios.

Kodel nera naudos? Zinai kokia diena uztat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 07 07, 21:28)

Man irgi jos nereikalingos. Kalendorių tik naudoju.
Atsakyti