Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnalai apie kompiuterius

QUOTE(aisvyde @ 2007 08 09, 18:10)
4u.gif 11/2005(14) 4u.gif

oi pirkt tokio tikrai nebus. Manau turim papkutej archyvinej viena nuciupineta numeriuka ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2007 08 09, 21:24)
oi pirkt tokio tikrai nebus. Manau turim papkutej archyvinej viena nuciupineta numeriuka ir tiek...

o kur ta stebuklinga papkutė su nučiupinėtais numeriukais guli? biggrin.gif
Atsakyti
Redakcijoje:) Nes reik ir mums kartais rast kada kas buvo rasyta...
Atsakyti
ka tik nusipirkau naujausia computer bild lietuva numeri tai dabar nagrinejuosi, bet nezinau bent jau man tai nieko gero cia nera doh.gif
gal zinot kada patarejas pasirodys? rugseji ? g.gif
Atsakyti
Na, aš tai tokiais žurnalais nesigundau, ypač kai pamačiau kaip draugas (kompiuterastas) juos varto maždaug "šlamštas, šlamštas, seniai žinau ir vėl šlamštas" doh.gif Žinu tik, kad kažkokius žurnalus iš užsienių siunčias, bet dbr neatgaminu pavadinimų doh.gif o kai man ko nors prireikia, tai tiesiog jo ir pasiteirauju, labai laiką sutaupau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 11 rugpjūčio 2007 - 13:22
tau gerai kad toki kompiuterista turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 11, 14:26)
tau gerai kad toki kompiuterista turi  mirksiukas.gif

tai va, panos, kabinkit kompiuterastus - ir pigu ir praktiška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 11, 13:56)
ka tik nusipirkau naujausia computer bild lietuva numeri tai dabar nagrinejuosi, bet nezinau bent jau man tai nieko gero cia nera  doh.gif
gal zinot kada patarejas pasirodys? rugseji ? g.gif

rugsejo 15 diena.
Atsakyti
aciu uz info salomeja mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit šį žurnaliuką, jis jau buvo prekyboje, norėčiau perpirkt, geriausia iš Kauno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linutė* @ 2007 11 05, 15:34)
gal kas turit šį žurnaliuką, jis jau buvo prekyboje, norėčiau perpirkt, geriausia iš Kauno  4u.gif

Turiu, bet ne kaune.
Atsakyti
compiuter bild,paprastas ir aiškus,dar buna kazkoks patarejas bet nevisada perku,pirma antrastes perskaitau ir nusprendziu ar pirkt ar ne
Atsakyti