Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos

QUOTE(*AMRI* @ 2008 11 06, 14:53)
As sita plienine juostele truputeli istraukiau(kiek reikia uzlenkimui+1cm,kad uzsiuti butu patogiau), nukirpau,istiesinau medziaga ir tada graziai uzsilenkia.Plienine juostele reikia istraukti neisardzius jos apmetomo siulo.Nezinau ar aiskiai pasakiau. 4u.gif

As taip pat daria - buvau istraukus gabaliuka plienines virveles. 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms darbštuolėms.
Gal man patarsit kuri su kuo padaryti raukinukus dieninei užuolaidai?
http://www.adieurope...es/u1/vi018.jpg
Atsakyti
Mergaitės kiek reikia naktinės užuolaidos 3 m. pločio langams, jei jos bus su įkaltais žiedais, ar galioja ta pati taisyklė dauginti iš 2,5 karto???? ar ne per daug???
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite tokių užuolaidų iškarpą ?
[
http://images.plius..../530/2774_1.jpg
(raudonos užuolaidos)
Mane domina, ar įmanoma taip sudrapiruoti, kad tie nusvirę kraštai būtų trigubai ilgesni ?
Aš vietoj naktinių noriu pasisiūti jų imitaciją, viršuje pasidaryti tokias tris drapiruotes, o kraštuose nusvirusios klostės iki stalo paviršiaus, man reikėtų, kad tų klosčių ilgis būtų 1,85 m. unsure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ashai: 03 gruodžio 2008 - 11:47
QUOTE(Ashai @ 2008 12 03, 11:45)
Mane domina, ar įmanoma taip sudrapiruoti, kad tie nusvirę kraštai būtų trigubai ilgesni ?

jei tavo norą teisingai supratau, tai tokios user posted image įmanomos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 06, 16:00)
jei tavo norą teisingai supratau, tai tokios user posted image įmanomos  mirksiukas.gif

TAIP, gal gali atsiųsti iškarpėles ? bigsmile.gif
Mano langas nėra didelis -1,20 m, karnizas bus 1,70 m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ashai: 08 gruodžio 2008 - 08:06
QUOTE(Lolute @ 2008 10 19, 12:23)
Parodysiu pagal jūsų patarimus savo  pasiūtas užuolaidas.  4u.gif

user posted image

Tik va iš savo patirties galiu pasakyt, kad darant užuolaidas su įkaltais žiedais reikia labai atidžiai medžiagą pasirinkti, nes kadangi mano medžiaga buvo iš įvairių faktūrų, tai man nepatinka kaip guli klostės.  ax.gif  Bet ką jau padarysi... ax.gif

Man tikriausiai net labiau patiko kaip gavosi dieninė užuolaida  blush2.gif

user posted image

Labai graziai atrodo uzuolaidos thumbup.gif Nieko sudetingo, bet fainei atrodo
Svetaineja noriu naktynes uzuolaidas pasisiuti su ziedais.
O kokio ilgio tavo karnizas?
Nusipirkau karniza 3 m. ir du laikyklius is sonu, ar i vidury nereiketu dar vieno? g.gif
Dar ne i tema, remontuojam svetaine, ir nuotraukoje pamaciau nedideli fragmenta tapetu, mes norim kazko panasaus, gal galetum atsiusti pora kambario foto, noriu isitikinti, kad tikrai grazus tie tapetukai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 08 gruodžio 2008 - 11:51
QUOTE(Ashai @ 2008 12 08, 08:05)
TAIP, gal gali atsiųsti iškarpėles ?  bigsmile.gif
Mano langas nėra didelis -1,20 m, karnizas bus 1,70 m

Na tu čia ir prašymą uždavei g.gif pati užuolaidų nesiuvu ir sunkiai beįsivaizduoju, kaip tai reikia daryti, o va kompiuterinės technikos pagalba elementariai nuotraukas retušuot moku biggrin.gif taigi teks luktelt kokios siuvejėlės, kuri tau su iškarpom padėtų ax.gif o aš lįsiu, toliau savo langui idėjų ieškot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 08 gruodžio 2008 - 13:13
QUOTE(K_margo @ 2008 12 08, 12:50)
Labai graziai atrodo uzuolaidos thumbup.gif  Nieko sudetingo, bet fainei atrodo
Svetaineja noriu naktynes uzuolaidas pasisiuti su ziedais.
O kokio ilgio tavo karnizas?
Nusipirkau karniza 3 m. ir du laikyklius is sonu, ar i vidury nereiketu dar vieno? g.gif
Dar ne i tema, remontuojam svetaine, ir nuotraukoje pamaciau nedideli fragmenta tapetu, mes norim kazko panasaus, gal galetum atsiusti pora kambario foto, noriu isitikinti, kad tikrai grazus tie tapetukai  blush2.gif

4u.gif aciu
Mano karnizas 3,6 m. Tai teko pirkt 2 po 2m ir sujungt per viduri, tai pas mus 3 laikikliai - 2 is sonu ir 1 per viduri. As manau gal ir tau reiktu 3. Bet nesu tikra, gal pas specus reiktu pasiklaust?
O del kambario (tapetu nuotrauku) - tai dabar be sansu, nes negaliu uzlipt i 2 auksta kur tas kambarys, nes laiptus keiciam, o tai uztruks ilgai verysad.gif
o tapetai mano kad pamatytum, isgriutum - nes as dariau visas 3 sienas skirtingas pirkau is tu paciu tapetu serijos 6 skirtingu spalvu/piesiniu. Gal kada nors gyvenime ir pavyks nufotkint - tai parodyciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 12 08, 22:54)
4u.gif  aciu
Mano karnizas 3,6 m. Tai teko pirkt 2 po 2m ir sujungt per viduri, tai pas mus 3 laikikliai - 2 is sonu ir 1 per viduri. As manau gal ir tau reiktu 3. Bet nesu tikra, gal pas specus reiktu pasiklaust?
O del kambario (tapetu nuotrauku) - tai dabar be sansu, nes negaliu uzlipt i 2 auksta kur tas kambarys, nes laiptus keiciam, o tai uztruks ilgai  verysad.gif
o tapetai mano kad pamatytum, isgriutum - nes as dariau visas 3 sienas skirtingas pirkau is tu paciu tapetu serijos 6 skirtingu spalvu/piesiniu. Gal kada nors gyvenime ir pavyks nufotkint - tai parodyciau   bigsmile.gif

Musu svetaine viso 3.10 m plocio, tik labai ilga, tai gal net gi teks truputi nupjauti karniza.
Kazkur radau toki info, kad jei karnizo ilgis 3 ir daugiau metru, reiketu 3 laikykliu. Tai maniskis visiskai 3 metru nebus smile.gif
Reikia bandyti issiversti su dviem smile.gif dienine uzuolaida - organza, naktine- tafta.
O del tapetu, mes planuojame tapetuoti vienus margus, o kitus is tos pacios serijos - vienspalvius. Zodziu eksperimentuosim, gal kas iseis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 09 gruodžio 2008 - 09:28
Nieko įmantraus, bet vis tiek pačios siūti raukinukai ax.gif user posted image
user posted image
user posted image
Lengvutė užuolaida yra 3 dalių, tai galima eksperimentuoti, dabar 2 gabalai į vieną pusę užkabinti, 1 gabaliukas į kitą.
Atsakyti
Cia sisip labai parasta, bet grazu
user posted image
Paimta is cia
Atsakyti