Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

aciu tau ,Aushen, 4u.gif nuraminai mane del vaistuku,tai man jei reikes IUI,vadinasi ji nekainuos taip brangiai,o gal ka nors zinai del konsultaciju stimuliacijos metu,idomu,ar uz jas reiketu moketi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2008 04 28, 07:46)
aciu tau ,Aushen, 4u.gif nuraminai mane del vaistuku,tai man jei reikes IUI,vadinasi ji nekainuos taip brangiai,o gal ka nors zinai del konsultaciju stimuliacijos metu,idomu,ar uz jas reiketu moketi? g.gif

zinok nezinau tikrai,bet manau kad ne..... g.gif
Atsakyti
aushen,pamirsau paklaust,o pries ta x-ray testa galima valgyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2008 04 29, 07:06)
aushen,pamirsau paklaust,o pries ta x-ray testa galima valgyt? blush2.gif

man nieks nieko nesake,as buvau privalgius,soti ir laimynga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushen: 29 balandžio 2008 - 13:35
nu va,as jau po proceduros sedziu namuciuose ax.gif ne taip baisiai kaip Lietuvoj,bet gana skausminga man ji buvo,gydytojas sake,kad viskas tvarkoj jo nuomone,tik reikia dar radiologas kad patvirtintu rolleyes.gif cia geriau,nes pati viska maciau,buvo ekranas sone,tai ziurejau kaip ten tas kontrastas atrode mano viduj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2008 04 29, 13:52)
nu va,as jau po proceduros sedziu namuciuose ax.gif ne taip baisiai kaip Lietuvoj,bet gana skausminga man ji buvo,gydytojas sake,kad viskas tvarkoj jo nuomone,tik reikia dar radiologas kad patvirtintu rolleyes.gif cia geriau,nes pati viska maciau,buvo ekranas sone,tai ziurejau kaip ten tas kontrastas atrode mano viduj biggrin.gif

nu as ir maciau(tik nelabai susigaudziau).o del skausmo,tai sakiau kaip geru mmm,kentet galima mirksiukas.gif o tai lt kaip kitaip daro blink.gif bet esme ta pati,kaip sprantu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushen: 29 balandžio 2008 - 15:15
QUOTE(aushen @ 2008 04 29, 16:13)
nu as ir maciau(tik nelabai susigaudziau).o del skausmo,tai sakiau kaip geru mmm,kentet galima mirksiukas.gif o tai lt kaip kitaip daro blink.gif bet esme ta pati,kaip sprantu......

nu man taip per mmm neskauda schmoll.gif vakar puse dienos praleidau lovoj,atrode kaip kad butu kas pilva man suspardes doh.gif ir temperatura buvo pakilusi,siandien jau geriau,dar jauciu toki vciduj nemalonu maudima,bet kentet galima ax.gif o Lietuvoj nera jokiu ekranu,guli ir nieko nematai,kazkaip ten man rodos kazka i vidu kisa ir daro foto,nu jei nenusisnekejau cia blush2.gif paskui man dave tokias 3 rentgeno nuotraukas,is kuriu as nieko nesupratau,o ant ekrano kai maciau,tai viskas buvo aisku,kaip kad ziurint i paveikslus,kur pas GP buna,bent mano yra,kur vaizduoja gimda ir visa kita,maciau ir ta kontrasta ax.gif
Atsakyti
Merginos reik labai greitos pagalbos, mano draugė gyvena anglijoj ji nestuke.gif 8 savaitė ir pradėjo teplioti, pas daktara tik penktadienį berods... nu smulkmenų nežinau... klausimas toks būtų ar vaistinėje parduoda Crinono (nežinau ar teisingai parašiau tą pavadinimą) ir duphastono, gal sakau kokių kitų yra vaistų kurie progesteroną pakeltų g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 05 26, 13:02)
Merginos reik labai greitos pagalbos, mano draugė gyvena anglijoj ji  nestuke.gif  8 savaitė ir pradėjo teplioti, pas daktara tik penktadienį berods... nu smulkmenų nežinau... klausimas toks būtų ar vaistinėje parduoda Crinono (nežinau ar teisingai parašiau tą pavadinimą) ir duphastono, gal sakau kokių kitų yra vaistų kurie progesteroną pakeltų  g.gif

Egliuzke, o tavo drauge naturaliai pastojo ar po gydymo? Kodel jus nusprendet, kad jai truksta progesterono? Ar gydytojas jai buvo israses jo?
Kur ji gyvena? As turiu keleta cyclogest (progesterono) zvakuciu likusiu nuo mano gydymo, jei tai tikrai ko jai reikia, galeciau atiduoti.
Tiesa, crinono manau vaistineje niekas neparduos be recepto, ir is vis abejoju, ar jie turetu jo, man visada duodavo ligonineje. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 26 gegužės 2008 - 14:21
QUOTE(Sicily @ 2008 05 26, 15:19)
Egliuzke, o tavo drauge naturaliai pastojo ar po gydymo? Kodel jus nusprendet, kad jai truksta progesterono? Ar gydytojas jai buvo israses jo?
Kur ji gyvena? As turiu keleta cyclogest (progesterono) zvakuciu likusiu nuo mano gydymo, jei tai tikrai ko jai reikia, galeciau atiduoti.
Tiesa, crinono manau vaistineje niekas neparduos be recepto, ir is vis abejoju, ar jie turetu jo, man visada duodavo ligonineje.  g.gif

taip ji pastojo naturaliai, ir pas gine užsirašiusi tik penktadienui, kad progesterono trūksta čia aš taip pagalvojau blush2.gif jei teplioti pradėjo, o gal ir ne, tai vistiek gi progesteronas sustiprina nėštumą o tas cyclogest receptinis?
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 05 26, 13:36)
taip ji pastojo naturaliai, ir pas gine užsirašiusi tik penktadienui, kad progesterono trūksta čia aš taip pagalvojau  blush2.gif  jei teplioti pradėjo, o gal ir ne, tai vistiek gi progesteronas sustiprina nėštumą o tas cyclogest receptinis?

Gal tegul ji i ligonines emergency skyriu nuvaro?
Tas vaistas receptinis, kazkaip nezinau ar gerai taip savo nuoziura ji naudoti... g.gif
Reiktu paklausti suprantanciu merginu... Matai gali buti ir kitu dalyku, ne tik progesterono trukumas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 05 26, 15:55)
Gal tegul ji i ligonines emergency skyriu nuvaro?
Tas vaistas receptinis, kazkaip nezinau ar gerai taip savo nuoziura ji naudoti...  g.gif
Reiktu paklausti suprantanciu merginu... Matai gali buti ir kitu dalyku, ne tik progesterono trukumas.  unsure.gif

Nu jau parašiau kad lai bando iki ligoninės "dasibrauti", tikėkimės nieko blogo unsure.gif , kažkaip labai pergyvenu dėl jos, Lietuvoj tai aš ją greit prie daktarų priveščiau biggrin.gif , bet va jau užsienyje gi ir politika visai kitokia yra doh.gif
Atsakyti