QUOTE(rimute222 @ 2008 08 04, 09:12)
sveikos mergytes,nutilo musu temele visai,gal pas ka naujienu kokiu,ar cia tik pas mane jos ir visada dar nekokios
tai va,skambinau i ta spermos banka,pasirodo,kad uz teise naudoti vieno donoro sperma UK as turiu sumoketi £1000
cia vienkartinis mokestis,kadangi kontroliuoja,jog vienas donoras turetu ne daugiau 10 seimu,jei nuspresciau keist donora,tai tureciau vel ta tukstanti moket,ten jie vadina tai PREGNANCY SLOT...galiu rinktis tik atvira donora,na kuris sutinka,jog mano vaikui bus duoti jo duomenys,tai jo vienos spermos ampoles kaina 350 euru
paprasiau,kad atsiustu man galimus donorus,tai kai atsiunte ziuriu,kad ten,kur raso,kiek ju spermos parduoda,beveik visur 0
tai kai perskambinau,pasake,kad ja greit isparduoda,kai as issirinksiu,tai kazkiek man jos rezervuos ir tipo pirkti reikia tiek,kiek noriu,tai reiks vel vaziuot i laborotorija aiskintis,ko man jie liepia tiek daug jos pirkt
na dar didesne sumaistis negu buvo dabar...ir dar gavau laiska,kad mano pokalbyje su konsulu dalyvaus advokatas is Lietuvos,cia kazin tik siaip ar gal sakau turesiu paskui bijot,kad mano vaikui suejus 18 jis negautu laisko su visa informacija,jau visokiu dalyku prisigalvojau 

Na ir sumaistis pas tave

Pas mane viskas ramu tylu kol kas,gavau laiska kviecianti kaklelio biopsijai.Va cia tai negerai.Keli smear'ai buvo negeri,dare po to kolposkopija nieko nemate,bet matyt vel smear negeras,darys biopsija rugjucio gale.Tikiuosi negerieciu neras.Stengiuos apie tai dabar negalvoti,nes pirmas kelias dienas nuotaikos ne kokios buvo.Ai,dar kazkoki testa darys ,ziures kaip antinksciai dirba,nes mano hormonai bardakas.Buvo Lt gydytojas su vaistais sureguliaves,bet jiems cia toks gydymas tipo nelimpa,liepe nutraukt ir ziures kas ten daros.Mano atnesti tyrimu lapeliai is LT jiems netinka