Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

QUOTE(rimute222 @ 2008 08 04, 09:12)
sveikos mergytes,nutilo musu temele visai,gal pas ka naujienu kokiu,ar cia tik pas mane jos ir visada dar nekokios doh.gif tai va,skambinau i ta spermos banka,pasirodo,kad uz teise naudoti vieno donoro sperma UK as turiu sumoketi £1000 blink.gif cia vienkartinis mokestis,kadangi kontroliuoja,jog vienas donoras turetu ne daugiau 10 seimu,jei nuspresciau keist donora,tai tureciau vel ta tukstanti moket,ten jie vadina tai PREGNANCY SLOT...galiu rinktis tik atvira donora,na kuris sutinka,jog mano vaikui bus duoti jo duomenys,tai jo vienos spermos ampoles kaina 350 euru blink.gif paprasiau,kad atsiustu man galimus donorus,tai kai atsiunte ziuriu,kad ten,kur raso,kiek ju spermos parduoda,beveik visur 0 blink.gif tai kai perskambinau,pasake,kad ja greit isparduoda,kai as issirinksiu,tai kazkiek man jos rezervuos ir tipo pirkti reikia tiek,kiek noriu,tai reiks vel vaziuot i laborotorija aiskintis,ko man jie liepia tiek daug jos pirkt doh.gif na dar didesne sumaistis negu buvo dabar...ir dar gavau laiska,kad mano pokalbyje su konsulu dalyvaus advokatas is Lietuvos,cia kazin tik siaip ar gal sakau turesiu paskui bijot,kad mano vaikui suejus 18 jis negautu laisko su visa informacija,jau visokiu dalyku prisigalvojau doh.gif

Na ir sumaistis pas tave doh.gif Atrode lyg ir paprastas dalykas,o pasirodo atvirksciai.Del to advokato tai galvoju ne del vaiko,o del jusu gal labiau,kad jus suprantat ka darot ir prisiimat atsakomybe.Ypac vyras,juk vaikas biologiskai ne jo,po to jei netycia skyrybos ar kas,pretenzijas gali pradet reikst.Tai kada cia pas tave viskas vyks,kiek pamenu apie sausi minejai? Nezinau,cia as tik taip galvoju.O kiek zadat pirkt? Nelengva is tikruju jum.Mums dare chromosomu kariotipo tyrimus,ats tik spali.Tai irgi gali buti ,kad persileidziu del vieno is musu chromosomu blogo rinkinio.Jei tai patvirtins tai irgi gali teks donora rinktis.Kazkada apie tai pagalvojau,nu sunku butu labai,bet jei tik tokia iseitis tai as uz.
Pas mane viskas ramu tylu kol kas,gavau laiska kviecianti kaklelio biopsijai.Va cia tai negerai.Keli smear'ai buvo negeri,dare po to kolposkopija nieko nemate,bet matyt vel smear negeras,darys biopsija rugjucio gale.Tikiuosi negerieciu neras.Stengiuos apie tai dabar negalvoti,nes pirmas kelias dienas nuotaikos ne kokios buvo.Ai,dar kazkoki testa darys ,ziures kaip antinksciai dirba,nes mano hormonai bardakas.Buvo Lt gydytojas su vaistais sureguliaves,bet jiems cia toks gydymas tipo nelimpa,liepe nutraukt ir ziures kas ten daros.Mano atnesti tyrimu lapeliai is LT jiems netinka doh.gif Nu va,tai pas mane tiek.Bandau kantriai islaukt spalio 6,tada pas gydytojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 04 rugpjūčio 2008 - 10:35
ziuriu,kad ne man vienai cia tokie sunkumai,as tai ka tik skambinau i savo ligonine,uzsisakiau ta konsula ir dar skambinau embriologui,tai sake,kad jo nera,palikau telefona,perskambins,ziuresiu,ka sakys del to kiekio,kiek man pirkti,nes je 10 IUI,tai reikes ruost is karto apie £4000 blink.gif bandziau dar rast kitu spermos banku,bet kad jie visi amerikoj doh.gif daro kitos Londono klinikos su donoru ir pacios suranda,bet kad ten vieno IUI kaina su sperma 1350£,o kur dar visi skanai,kraujo tyrimai pries tai,dar brangiau kainuotu,ten lyg privati klinika,tai nemanau,kad butu kas kompensuojama,o jei ir taip,tai nenoreciau vel visus metus laukt,kol tyrimus visokius is naujo darys doh.gif
Atsakyti
sveikutes....na ziuriu ir naujieneles pas abi blink.gif
pas mane tai ramu ramu-vis dar laukiu rugsejo8 rolleyes.gif va tada bus ir naujienu...dabar cia as nuo balandzio menesio tepliojau nesustodama GP kai buvau nuejus buvo israsius kazkokiu vaistu,kurie man to kraujavimo nesustabde,tai nusispjoviau ir galvojau lauksiu kas beliko daryti...na o siandien jau 23diena svari,kaip dingo viskas blink.gif papulius skaudejo nerealiai,jau net testavaus,galvojau gal netycia stebuklas ivyko,bet testukas neigiamas kaip visada verysad.gif tai ka laukiu savo mmm,jei iki penktadienio nepasirodys bandysiu kartot testuka...ir tada tik teks rugsejo toliau laukt 4u.gif tada ir bus naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2008 08 04, 20:46)
sveikutes....na ziuriu ir naujieneles pas abi blink.gif
pas mane tai ramu ramu-vis dar laukiu rugsejo8 rolleyes.gif va tada bus ir naujienu...dabar cia as nuo balandzio menesio tepliojau nesustodama GP kai buvau nuejus buvo israsius kazkokiu vaistu,kurie man to kraujavimo nesustabde,tai nusispjoviau ir galvojau lauksiu kas beliko daryti...na o siandien jau 23diena svari,kaip dingo viskas blink.gif papulius skaudejo nerealiai,jau net testavaus,galvojau gal netycia stebuklas ivyko,bet testukas neigiamas kaip visada verysad.gif tai ka laukiu savo mmm,jei iki penktadienio nepasirodys bandysiu kartot testuka...ir tada tik teks rugsejo toliau laukt 4u.gif tada ir bus naujienu 4u.gif

Nu labai linkiu ,kad tu mmm ir nesulauktum 4u.gif
Pranesk penktadieni koks testuko rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
trumpai galiu papasakoti kaip man sekesi Minske 4u.gif
Minske yra dvi klinikos: embryo ir EKO (liet. IVF) centras, kuri pasirinkti mus ikvepe gyvas musu vienos forumietes pavyzdukas - simet pavasari gimusi nuostabi mergyte wub.gif, kurios gyvybe uzsimezge ten wub.gif
taigi pirmiausia pas juos reikia uzsiregistruoti konsultacijai (klinika randasi Surganovos g. 54, tel +375172907701. nuvykus ten vietoje atlieka tyrimus (mums jie kainavo apie 500 lt. ) ir paskiria tyrimus kuriuos reikia atlikti cia lietuvoje. Kai turite visus tyrimus, tai reikia uzsiregistruoti pas juos 21 c.d. tada atvykus jei taikoma ilga schema, skiria vienoms bucerilina, kitoms diferilina porai savaiciu, man dar papildomai skyre Aktovegin tabletes, kurios atseit lasteles aprupina deguonimi, po poros savaiciu pas juos reikia atvaziuoti porai savaiciu stimuliacijai ir punkcijai, po kurios galima grizti namo ir atvaziuoti jau isodinimui.
mums ivf ir icsi procedura su vaistais kainavo apie 7500 Lt. dar vieno butuko nuoma apie 800 lt. ir vizos,, dabar suzinojome kad galima gauti daugkartine viza, tai galbut galima kaip nors tartis su gydytojais, kad vazineti pas juos tik echoskopui ir kad vaistus duotu su savimi..tai nereiktu nuomos moketi..
kai pagalvoji, tai 170 km iki minsko vardan svajones tikrai nedaug, kai pasiklausiau ten panos is ukrainos apie 1000 km i minska atvariusios, is karelijos (apie 1200 km)...
taigi musu rezultatai siai dienai:
ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju apsivaisino 10, isodino penkta diena po punkcijos 3 embrioniukus (6 uzsaldeme), 7 diena po ovuliacijos testukai pradejo rodyti vaiduokliukus, 9 d. po isodinimo hcg 155 (reikes ji pastebeti kaip kinta).
na o toliau kaip Dievuliukas duos....
jei kam nors bus idomu, galesiu siek tiek smulkiau papasakoti apie pacias proceduras ir vaistus kokius skyre po ju...

Atsakyti
dainiuke,o gal jie turi koki internetini puslapi? ax.gif mums reikia donoro spermos,gal is ten butu pigiau nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
bendra info

bijau sumeluot, reiktu skambintis ir klausti blush2.gif
Atsakyti
Papyldisiu dainiuke
yra toks puslapis kaip ir pas mus: http://www.semeistvo.by/
ten yra forumas kuriame yra skyrius:Планирование беременности
ir tema ЭКО-6 (išvertus IVF) pirmame puslapyje yra daug informacijos ir nuorodos, netgi sukurtos temos kur pasakojimai apie klinikas.
Sekmes visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radnoba: 06 rugpjūčio 2008 - 12:43
Dainiuke, pas kokį gyd. buvai?
Už paslaugas USD moki?
Kai su iškvietimu vizai gauti darėte? blush2.gif pažįstamų kokių gyv. BY turit? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 06 rugpjūčio 2008 - 13:52
QUOTE(Laimė @ 2008 08 06, 14:19)
Dainiuke, pas kokį gyd. buvai?
Už paslaugas USD moki?
Kai su iškvietimu vizai gauti darėte? blush2.gif pažįstamų kokių gyv. BY turit? blush2.gif

Procedura atlieka turbus vienintele direktore klinikos Žukovskaja.(Dainiuke jei klistu pataisyk)
Mokama baltarusiškais rubliais, iškvietimu nereikia jokiu, bet kas gali pasidaryti viza mėnesiui vienkartine, dukartine ar daugkartine.
apie vizas www.belarus.lt ten yra informacijos numeris 213-33-22, kurio galima gauti visus atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radnoba: 06 rugpjūčio 2008 - 14:11
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 08 05, 09:51)
Nu labai linkiu ,kad tu mmm ir nesulauktum  4u.gif
Pranesk penktadieni koks testuko rezultatas  mirksiukas.gif

na ka parejo mano mmm syrit,stebuklas istikro neivyko,lauksim stebuklo veliau,po rugsejo apoitmento 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2008 08 06, 14:10)
na ka parejo mano mmm syrit,stebuklas istikro neivyko,lauksim stebuklo veliau,po rugsejo apoitmento 4u.gif

Ot nelabosios gun_bandana.gif bash.gif

Na vistiek kazkada ivyks ! 4u.gif
Atsakyti