QUOTE(aushen @ 2009 04 05, 15:22)
sveikute
man balandzio 24d bus atlikta laparaskopija..siaip as ja turejau spalio 24d diagnostine laparaskopija...nustate endometrijoze ir policistine kiauside..pagirde vaistukus pasiziurejo kaip veikia viskas su vaistais,ir nusprende kad visgi endometrijoze reikia deginti,nagi dabar jau ja atliks su deginimais...pirmos berods op laukiau neilgai,netaip kaip apoitmentu po pusmeti,ar ne pora menesiu,nepamenu,bet va sita sekanti gaunasi lygiai pusmetis po anos op,bet apie sita op suzinojau sausi,tai taip gaunasi kad laukiu 3 men
laukimai ilgi,bet ka padarysi,nepaskubisi...

laukimai ilgi,bet ka padarysi,nepaskubisi...
Labukas,o klausyk kaip tau po pirmos laparaskopijos ar skaudejo ka?kiek laike ligininej,nes zinau kad cia visiskai nelaiko ta pacia diena isleidzia.ir kiek laiko nedirnai?
Sorry uzpuoliau klausimais,bet labai ydomu kaip cia uk su tais visais dalykeliais

O jums kaip ar nusimato valstybes finansuojamas IVF ar IUI?
Papildyta:
[quote=gaivax,2009 04 05, 15:47]
bet dar vistiek man neaisku... jums merginos gydytojas nustate ka darytis ar IUI ar IVF? ar pacios galim pasirinkti...
Sveikute,na as va kaip tik buvau pries kelias dienas pas gyd,man sake taip kad kaip norit jusu reikalas,tik su IUI galimybiu pastoti yra Apie 15-20%,o IVF nuo 30-50%priklausomai i kokia klinika sius.
Na dar jie atsizvelgs i jusu problemas,bet as kaip pagalvoju tai ka zinau IVF %-taliai daugiau ir brangesnis,o IUI pigiau ir mazesnis %,tai koks ju reikalas gal as noriu IVF gal rezultatai nors bus.

Siaip tai pyktis paeme gyd sako tai pas jus (vyro turto)kiekis didelis yra galimybiu dar patiems bandyt,tai jo kiek dar bandyt jau 5metai ir nieko,tai ka iki 40bandyt patiems dar siulys