Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

QUOTE(aushen @ 2009 04 05, 15:22)
sveikute 4u.gif man balandzio 24d bus atlikta laparaskopija..siaip as ja turejau spalio 24d diagnostine laparaskopija...nustate endometrijoze ir policistine kiauside..pagirde vaistukus pasiziurejo kaip veikia viskas su vaistais,ir nusprende kad visgi endometrijoze reikia deginti,nagi dabar jau ja atliks su deginimais...pirmos berods op laukiau neilgai,netaip kaip apoitmentu po pusmeti,ar ne pora menesiu,nepamenu,bet va sita sekanti gaunasi lygiai pusmetis po anos op,bet apie sita op suzinojau sausi,tai taip gaunasi kad laukiu 3 men 4u.gif
laukimai ilgi,bet ka padarysi,nepaskubisi...

Labukas,o klausyk kaip tau po pirmos laparaskopijos ar skaudejo ka?kiek laike ligininej,nes zinau kad cia visiskai nelaiko ta pacia diena isleidzia.ir kiek laiko nedirnai?
Sorry uzpuoliau klausimais,bet labai ydomu kaip cia uk su tais visais dalykeliais g.gif
O jums kaip ar nusimato valstybes finansuojamas IVF ar IUI?
Papildyta:
[quote=gaivax,2009 04 05, 15:47]
bet dar vistiek man neaisku... jums merginos gydytojas nustate ka darytis ar IUI ar IVF? ar pacios galim pasirinkti...

Sveikute,na as va kaip tik buvau pries kelias dienas pas gyd,man sake taip kad kaip norit jusu reikalas,tik su IUI galimybiu pastoti yra Apie 15-20%,o IVF nuo 30-50%priklausomai i kokia klinika sius.
Na dar jie atsizvelgs i jusu problemas,bet as kaip pagalvoju tai ka zinau IVF %-taliai daugiau ir brangesnis,o IUI pigiau ir mazesnis %,tai koks ju reikalas gal as noriu IVF gal rezultatai nors bus. nestuke.gif
Siaip tai pyktis paeme gyd sako tai pas jus (vyro turto)kiekis didelis yra galimybiu dar patiems bandyt,tai jo kiek dar bandyt jau 5metai ir nieko,tai ka iki 40bandyt patiems dar siulys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 04 06, 19:57)
Labukas,o klausyk kaip tau po pirmos laparaskopijos ar skaudejo ka?kiek laike ligininej,nes zinau kad cia visiskai nelaiko ta pacia diena isleidzia.ir kiek laiko nedirnai?
Sorry uzpuoliau klausimais,bet labai ydomu kaip cia uk su tais visais dalykeliais g.gif
O jums kaip ar nusimato valstybes finansuojamas IVF ar IUI?

na siaip man cia bus jau 3 laparaskopija gyvenime,esu apturejusi 1 lt.o ar skaudejo,na aisku kazkiek paskaudena vistik pjautines zaizdos unsure.gif o namo taip ejau tapacia diena,penktadieni issioperavau pirmadieni ejau i darba,po biski po biski neskubedama pasidariau kas man priklauso 4u.gif
siaip jai prireiks iui ar ivf manau nusimato finansuojama..nes per pati pirma vizita as kazkaip uzkausiau ar iui bandysim ir t.t tai mano tas daktaras pasake ,neskubek,po biski pradedam viska nuo pradziu..tai va jis padarys operacijas ir stimuliuos,jai neuzkibsiu gal pereisim prie iui,o galas manau ivf,duok dieve kad nei to nei to neprireiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2009 04 06, 22:07)
na siaip man cia bus jau 3 laparaskopija gyvenime,esu apturejusi 1 lt.o ar skaudejo,na aisku kazkiek paskaudena vistik pjautines zaizdos unsure.gif o namo taip ejau tapacia diena,penktadieni issioperavau pirmadieni ejau i darba,po biski po biski neskubedama pasidariau kas man priklauso 4u.gif
siaip jai prireiks iui ar ivf manau nusimato finansuojama..nes per pati pirma vizita as kazkaip uzkausiau ar iui bandysim ir t.t tai mano tas daktaras pasake ,neskubek,po biski pradedam viska nuo pradziu..tai va jis padarys operacijas ir stimuliuos,jai neuzkibsiu gal pereisim prie iui,o galas manau ivf,duok dieve kad nei to nei to neprireiktu 4u.gif

aisku,aciu tau uz atsakymus.
Ir as snekejau su gyd del IUI ir IVF,bet sake palaiskti kol laparaskopija padarys o tada bus matyti kas bus toliau,tik va labai bijau tos laparaskopijos kazkaip baisiai skamba daug kas sako kad nebaisu bet vistiek kazkoks krebzduliukas yra.
O tu kurioj anglijos puseje gydaisi?
o jus ar senai bandot?
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2009 04 04, 18:53)
labukas 4u.gif 
IUI    http://www.nordica.o...mposite-460.htm
IVF    http://www.nordica.o...mposite-461.htm
Papildyta:

Labuka... 4u.gif jai nori eiti valdiskai tirtis,tai taip eini i savo gp jie tave sius i artimiausia ligonine(vaisingumo klinika)ir po biski bus atliekami tyrimai,skiriamas gydimas jai ras nepastajimo priezasciu..
o jai nori privaciai tai i tam tikras gydimo istaigas reik kreiptis....

aciu!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 04 05, 11:55)
Sveikos mergytes,oj kaip as jus suprantu pati gyvenu UK ir zinau kokie ilgi tie laukimo menesiai,tyimai po tyrimu eiles pas gyd ilgiausios menesiu menesisiais tenka laukti verysad.gif
Na pas mus situacija tai nekokia 3IVF-ai ir visi nesekmingi,visus darem lt,dabar jau atsibodo vazineti tai nusprendem pabandyti cia,pas gyd einam jau ilgai priezastis asiki,(nejudrus spermiukai)bet gyd dar nori padaryti man laparaskopija kad isistikintu ar viskas ok,kodel 3 IVF ir nesekmini gal kazkas yra pas mane,nors tyrimai rodo viskas ok.Zodziu pastate i eile del laparaskopijos jau laukiu beveik 1,5menesio dar jokiu naujienu nei datos nustatytos nei ka,jau uzkniso mane tie anglai flegmatikai labai letai cia pas juos viskas vyksta.dar neaisku kiek lauksiu na o paskui sake finansuos IUI arba IVF zodziu kaip mes noresim,tai neaisku kokios dar ten eiles,nes pazystama daresi tai sake labai eiles didziules tai galu gale pati eme ir susimokejo kad nelaukti 6men ar ilgiau.baisus servisas. verysad.gif
Norejau paklausti kiek laiko lauket laparaskopijos?skaiciau kad kazkuriai balandzio gale nusimato?kaip jums tie visi laukimai? g.gif

eina sau taip ilgai reikia laukti?.... smile.gif kai iki siol neteko susidurti, neitiketina. :)cia tu valdiskai lauki pas gydytojus ar ne?
Atsakyti
aciu merginos uz pagalba 4u.gif nieko jau nebelauksim, ketvirtadieni turiu apoitmenta pas GP smile.gif reiks visko issiklausinet, issiaiskint ir pradesim minti jusu ismintus kelius doh.gif smile.gif

o beja, kurios is Londono, is kur esat? as is E16 4u.gif gal sutapimu bus... blush2.gif

stiprybes jums !
Atsakyti
QUOTE(gaivax @ 2009 04 07, 10:32)
aciu merginos uz pagalba  4u.gif  nieko jau nebelauksim, ketvirtadieni turiu apoitmenta pas GP  smile.gif  reiks visko issiklausinet, issiaiskint ir pradesim minti jusu ismintus kelius  doh.gif  smile.gif

o beja, kurios is Londono, is kur esat? as is E16  4u.gif gal sutapimu bus...  blush2.gif

stiprybes jums !

Sveika,tik vienas patarimas-sakyk,kad nesisaugojat daugiau nei 2 metus.Jei pasakysi maziau,be jokiu tyrimu tau lieps bandyt naturaliai.Na nebent metai jau spaustu.Patikek,su jais vargo nemazai.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 04 06, 20:16)
aisku,aciu tau uz atsakymus.
Ir as snekejau su gyd del IUI ir IVF,bet sake palaiskti kol laparaskopija padarys o tada bus matyti kas bus toliau,tik va labai bijau tos laparaskopijos kazkaip baisiai skamba daug kas sako kad nebaisu bet vistiek kazkoks krebzduliukas yra.
O tu kurioj anglijos puseje gydaisi?
o jus ar senai bandot?

as siaip gyvenu ir lankausi ligonineje vakaru londone 4u.gif
o vaikelio tai labai senai noriu,daug metu jau nepavyksta... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 04 07, 21:39)
Sveika,tik vienas patarimas-sakyk,kad nesisaugojat daugiau nei 2 metus.Jei pasakysi maziau,be jokiu tyrimu tau lieps bandyt naturaliai.Na nebent metai jau spaustu.Patikek,su jais vargo nemazai.

aciu Keberiokst thumbup.gif
bandysim, nors musu gydytojas zino, kad mes bandom metus ir 8 men, nes jau buvom kreipesi, kad nepavyksta pastot, bet dabar kai mane isoperavo, ir gydytoja sake, kad naturaliu budu pastoti yra mazi sansai, o jei ir pavyktu, gali nutikti vel taspats, netekciau ir kitos kiausides verysad.gif butu blogiausias variantas doh.gif tai gal palengvins situacija ir neteks laukti iki dvieju metu. nors zinant ju sistema... nieko nuspet negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2009 04 07, 09:34)
aciu!! 4u.gif
Papildyta:

eina sau taip ilgai reikia laukti?.... smile.gif kai iki siol neteko susidurti, neitiketina. :)cia tu valdiskai lauki pas gydytojus ar ne?

Jo cia valdiskai,jeigu privaciai tai zymiai greiciau cia viskas vyksta nereikia laukti tokiu eiliu...
Gyd patare neiti privaciai sake dar palaukti tai va ir laukiu verysad.gif dar net paskirtos datos negavau laparaskopijai,o jau 1,5men laukiu.
Atsakyti
QUOTE(gaivax @ 2009 04 07, 20:31)
aciu Keberiokst  thumbup.gif
bandysim, nors musu gydytojas zino, kad mes bandom metus ir 8 men, nes jau buvom kreipesi, kad nepavyksta pastot, bet dabar kai mane isoperavo, ir gydytoja sake, kad naturaliu budu pastoti yra mazi sansai, o jei ir pavyktu, gali nutikti vel taspats, netekciau ir kitos kiausides  verysad.gif butu blogiausias variantas  doh.gif tai gal palengvins situacija ir neteks laukti iki dvieju metu. nors zinant ju sistema... nieko nuspet negali  smile.gif

Netektum kiausialastes? Gal neteisingai supratai. Gal kiausintakio? Cia daznai buna tokie atvejai, kai negimdiniai nestumai, tai gydytojai daznai pataria is karto ir antra kiausintaki operuoti.
Atsakyti
jo, vakar viska issiaiskinom, atspaussdino ligonines pildytus lapus... pasirodo man pasalintas kiausintakis, gerai mane pataisei thumbup.gif

nelabai GP suinterizuota siusti i vaisingumo klinika, liepia vis bandyt patiems verysad.gif
Atsakyti
mergytes ivyko stebuklas bigsmile.gif nebebus mano operacijos nebebus nieko,jai tik viskas gerai 4u.gif ...
user posted image
Atsakyti