Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

QUOTE(Sicily @ 2008 01 25, 22:55)
Palauk, kazkaip ne taip skaiciuoji  g.gif  be vaistu kainuotu arba 1900 jei paprastas IVF arba 2250 jeigu ICSI, kainos nesisumuoja.
O tai Homertone ka sake? Ar NHS apmokes? Siaip turetu tada kazka sneketi apie eile ir laukima, nebentik dabar tikrai viskas greiciau vyksta.  g.gif
Papildyta:
Registracijos su GP laika ziuretu pagal tave, ne pagal vyra, maniskis is vis nebuvo uzsiregistraves  doh.gif  biggrin.gif

sweikutes,as dar noriu sicily paklausti,tai o as kaiptik persikrautcius ir mum gal tik 4men.kaip sitoj jp,tai galim negaut to nemokamo,nepriklausys.ir dar kas cia per ISCI,cia stimuliacija?tai tipo geriau darytis IVF+sita ISCI.bet tai tada jeigu apytiksliai apie 2000£tai ta pati kaina gaunas kaip ir lt.wisai tas pats kur daryt ane?
Atsakyti
Na as sakau taip, nes pati su tuo susiduriau, persikrausciusi norejau pakeisti GP, bet kazkaip atsitiktinai paminejau tai Homertono ligonineje, tai tie is kart puole aiskinti, kad nekeisciau kol kas, nes turiu buti 2 metus su tuo paciu GP, kad gauciau finansavima. Buciau viska sugadinusi ir vel laukciau simta metu doh.gif Matyt nuo GP priklauso tas Primary Health Trust finansavimas.
Bet tu pati issiklausinek viska, daug kas gali buti kitaip kitame Londono rajone. ax.gif
O del kainu, gyvenant ir dirbant Londone beveik neapsimoka vazineti i Lietuva del gydymo. Visu pirma, cia technologijos tobulesnes ir labiau pazengusios, antra, nereikia pasiimti atostogu darbe, gali tik puse dienos iseigines imti ir tokiu budu atlyginimas nenukentes. Kainos gaunasi panasios (na gal siek tiek didesnes -bet niekur nereikia keliauti), nezinau tik kiek vaistai kainuoja, bet itariu apie 1000£ kainuotu g.gif Gal mergaites dariusios mokama daugiau pasidalintu apie finansine puse...

QUOTE(aushen @ 2008 01 26, 11:57)
sweikutes,as dar noriu sicily paklausti,tai o as kaiptik persikrautcius ir mum gal tik 4men.kaip sitoj jp,tai galim negaut to nemokamo,nepriklausys.ir dar kas cia per ISCI,cia stimuliacija?tai tipo geriau darytis IVF+sita ISCI.bet tai tada jeigu apytiksliai apie 2000£tai ta pati kaina gaunas kaip ir lt.wisai tas pats kur daryt ane?

Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2008 01 26, 11:57)

sveika aushen

jei gali pasidomek del nemokamu ivf, gal pasiseks jums, nes visa procedura kainuoja virs £4000, vien ivf kainuojabeveik £2000, o dar vaistai virs £1000 ir apie tukstanti sudek pvz.visus tyrimus pries ivf (nustato ar neturite ziv, hepatito b ir c) ir kiti tyrimai besidarant procedura. siap kad gautum nemokama ivf arba ISCI reikia buti salyje pragyvenus ir pas gp buti uzsiregistravus min 3 metus. Jeigu negausi nemokamo gydymo, tau turbut Lietuvoje daug pigiau viskas iseitu.

cia surasi daugiau informacijos kaip atliekama visa procedura

eik i youtub.com ir ivesk IVF arba ISCI i searchir gali pasiziureti daug ivairiu filmuku apie sias proceduras.
Atsakyti
QUOTE(EglinaUK @ 2008 01 26, 12:07)
siap kad gautum nemokama ivf arba ISCI reikia buti salyje pragyvenus ir pas gp buti uzsiregistravus min 3 metus. Jeigu negausi nemokamo gydymo, tau turbut Lietuvoje daug pigiau viskas iseitu.

Na matai, is tiesu skirtingai, man uzteko 2 metu pas GP (kitur maciau ir metu uztenka), bet aisku salyje jau buvau daug ilgiau.
O del darymo LT, tai mano tokia nuomone, kad gyvenant cia butu gerai pasinaudoti galimybe ir darytis nors viena IVF cia. Kai kurios merginos isbande visus gydytojus LT pradeda galvoti apie kitas salis. Kiti gydytojai, kitokios schemos, technika, tyrimai ir t.t... ir sekme kitokia gal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 01 26, 12:21)
Na matai, is tiesu skirtingai, man uzteko 2 metu pas GP (kitur maciau ir metu uztenka), bet aisku salyje jau buvau daug ilgiau.
O del darymo LT, tai mano tokia nuomone, kad gyvenant cia butu gerai pasinaudoti galimybe ir darytis nors viena IVF cia. Kai kurios merginos isbande visus gydytojus LT pradeda galvoti apie kitas salis. Kiti gydytojai, kitokios schemos, technika, tyrimai ir t.t... ir sekme kitokia gal  4u.gif

Sicily

siap del GP yra skirtingu nuomone, kaip kam atsizvelgia ar pragyvenai salyje 3 metus, kaip kam gal ir ne.daug kas ir nuo sekmes priklauso, nes cia UK su medicina tai daug betvarkes. Siaip tai jai moki uz IVF, tai nemaza sumele gaunasi.
Nors LT irgi nepigu, viska sudejus, skrydzius, laika nedirbant, tai tas pats turbut gautusi.Ir vis tiek UK yra daug ausktesni pasiekimo rezultatai, jie daugiua turi patirties sioje srityje.
mes jau ruosemes darytis mokama IVF, buvome susisieke su klinika, nes galvojau kad labai ilgai reikes laukti nemokamo, bet po menesio gavome pakvietima i vaisingumo klinika ir pasiule net 2 nemokamus kartus. tikekimes kad antro nereikes... o tau sicily ar is pirmo karto pasiseke????
Atsakyti
Vat as irgi taip sakau mirksiukas.gif
QUOTE(EglinaUK @ 2008 01 26, 12:29)
Ir vis tiek UK yra daug ausktesni pasiekimo rezultatai, jie daugiua turi patirties sioje srityje.

Man pasiseke is antro karto, turejau viena LT (apie 15 tuks. lt sukisom, bet nepavyko), ir sita nemokama UK, kuris buvo sekmingas. Nu kaip dievo dovana tikrai wub.gif
Atsakyti
aciu merginos pakolkas uz atsakymus,jau kaip sulauksim siuntimo,nuwaziuosim klauinesimes,jei kas bus neaisku,klausiu,aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
Kam idomu mano IVF su vaistais kainavo apie £2000 Kings College hosp. dabar be vaistu kainuoja £2225 + vaistai apie £750, tai apie £3000 viskas susidaro. Lygiai tiek pat kiek LT. O jeigu dirbi tai su kelione ir atostogom daug brangiau iseitu. Kaip sakiau nusiskundimu neturiu, gera apziura buvo. Ir rezultatai puikus.
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 01 26, 14:21)
O del darymo LT, tai mano tokia nuomone, kad gyvenant cia butu gerai pasinaudoti galimybe ir darytis nors viena IVF cia. Kai kurios merginos isbande visus gydytojus LT pradeda galvoti apie kitas salis. Kiti gydytojai, kitokios schemos, technika, tyrimai ir t.t... ir sekme kitokia gal  4u.gif

gal jau ir klausiau,bet pamirsau blush2.gif kas tau,Sicilly pasiule rasytis i eile nemokamam IVF,GP ar VK?Ir koks tavo post code,jei gali pasakyt,gal mano toks pats,jei jau gavau siuntima i ta pacia ligonine ax.gif
Atsakyti
Ilga istorija, bet apie nemokama suzinojau ir is GP, ir is St. Mary ligonines vaisingumo skyriaus Padingtone, kur man dare 3 nemokamus IUI. Gyvenau Siaures Londone netoli Wood Green. Man atrodo, kad toje puseje Homertono ligonine vienintele kuri uzsiima IVF, gal del to i ja daug ka siuncia... ax.gif
QUOTE(rimute222 @ 2008 01 27, 21:28)
gal jau ir klausiau,bet pamirsau blush2.gif kas tau,Sicilly pasiule rasytis i eile nemokamam IVF,GP ar VK?Ir koks tavo post code,jei gali pasakyt,gal mano toks pats,jei jau gavau siuntima i ta pacia ligonine ax.gif

Atsakyti
aciu 4u.gif as tai Walthamstowe,tai irgi iki Homertono ne taip toli,jei nieko nesakys del nemokamo,tai gal bandysiu pati klaust blush2.gif
Atsakyti
rimute222, man tai keista, kad Tau dar nepasiule nemokamo varianto, tiksliau neitrauke i eile, nes siaip tai yra toks istatymas, kad jei pora nesusilaukia daugiau nei 2 metus jiem NHS turi pasiulyti nemokama IVF cikla. Tas istatymas buvo priimtas 2004 berods. Nezinau kaip tai veikia skirtingose ligoninese, bet tu ne tik paprasyti gali, o pareikalauti. Na nezinau 100%, bet nepraleisk nei vieno sanso, atsimink kiek jie mus nutaksuoja, kad islaikytume NHS ir visus nusipenejusius britus, tai kovok uz ta 1 nemokama varianta. Daug pinigu kai pagalvoji, o jei tas nepavyks turesi sutaupius antram Juk bandysim kol pasiseks, ar ne? mirksiukas.gif Sekmes
Atsakyti