Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Ice tea @ 2008 05 19, 09:45)
Maniskes juodosios irgi lapu galiukai dziuvo, bet dabar lyg ir apstojo. Net nezinau ka padariau g.gif Matyt pati apsiprato  mirksiukas.gif Nu gal pradejau kalbinti, klausti, kas jai netinka, ko nori ir pan. tongue.gif

Aišku. Belieka laukt, kol adaptuosis.. Beje, nors, ko gero, nieko naujo nepasakysiu, bet mano "melsvoji" kalija pasirodo besanti balta biggrin.gif Na, "Nojaus sėklų" gumbus sodinau - o tuo viskas ir pasakyta biggrin.gif Ale vis tiek žiedų sulaukt smagu, tuo labiau kad visus keturis belendančius užmačiau bigsmile.gif
Atsakyti
As jau buvau issigandusi, kad ta mano juodoji ims ir nugais, nes lapai dziut pardejo virsuj, ziedai krist doh.gif Buvo liudna, bet pasiziurejau atydziau- perzydejo ziedeliai tongue.gif O dabar jau ir naujus lapukus leidzia, tai gal nemirs bigsmile.gif
Su tom pirktinem yra ir pliusu (is karto zydincia perki) ir minusu (sunkiai adaptuojasi) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 05 19, 10:02)
Aišku. Belieka laukt, kol adaptuosis.. Beje, nors, ko gero, nieko naujo nepasakysiu, bet mano "melsvoji" kalija pasirodo besanti balta  biggrin.gif Na, "Nojaus sėklų" gumbus sodinau - o tuo viskas ir pasakyta  biggrin.gif Ale vis tiek žiedų sulaukt smagu, tuo labiau kad visus keturis belendančius užmačiau  bigsmile.gif

vat del to as jau siais metais is ju nepirkau, uzteko praeitu metu biggrin.gif

QUOTE(Ice tea @ 2008 05 19, 13:14)
Su tom pirktinem yra ir pliusu (is karto zydincia perki) ir minusu (sunkiai adaptuojasi) rolleyes.gif

na jos ten juk tiek visko prifarsiruoja, kad joms aisku nelengva pereiti i naturalias salygas g.gif
Atsakyti
Kauno Akropolio Maximoj maciau daug grazuoliu- sviesiai violetiniu, rausvu, geltonu... Kaina virs 30 lt (nepamenu tiksliai) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 05 19, 09:02)
Aišku. Belieka laukt, kol adaptuosis.. Beje, nors, ko gero, nieko naujo nepasakysiu, bet mano "melsvoji" kalija pasirodo besanti balta  biggrin.gif Na, "Nojaus sėklų" gumbus sodinau - o tuo viskas ir pasakyta  biggrin.gif Ale vis tiek žiedų sulaukt smagu, tuo labiau kad visus keturis belendančius užmačiau  bigsmile.gif

As pirkau UK rozines kalijos gumba, ir gana nepigu, bet ziedai irgi isaugo balti verysad.gif , bet kaip ir saket, smagu vistiek sulaukti ziedu smile.gif
Dar pasodinau oranzine kalija, dabar laukiu kokios ji spalvos ziedus isleis biggrin.gif
Atsakyti
pas mane dar abidvi vaidina salotas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau kaip noreciau oranzines topsecret.gif yu.gif
Atsakyti
as tai vis svajoju apie raudona ir oranzine wub.gif
Atsakyti
labutis, pirkau gėlę vardu Zantedeschia Calla, panaši į kalijas- violetinės spalvos - ar jūsų forumui ji priklauso? g.gif , pradėjo vysti ir nežinau kur ieškoti pagalbos verysad.gif gal ją reikia į dirvą sodinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 23 gegužės 2008 - 20:24
QUOTE(pabirze @ 2008 05 23, 21:15)
labutis, pirkau gėlę vardu Zantedeschia Calla, panaši į kalijas- violetinės spalvos - ar jūsų forumui ji priklauso? g.gif , pradėjo vysti ir nežinau kur ieškoti pagalbos verysad.gif gal ją reikia į dirvą sodinti? g.gif

na tai mes del tos oranzines ir svaigstam bigsmile.gif
gal palaistyt reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 23, 21:40)

gal palaistyt reikia g.gif

ačiū, kaip ir laistoma nemažai, gal sakau saulės per daug , tik persodinau ir iš kart pradėjo gelst ir vyst lapai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 23, 22:01)
ačiū, kaip ir laistoma nemažai, gal sakau saulės per daug , tik persodinau ir iš kart pradėjo gelst ir vyst lapai verysad.gif

na jis siaip daug saules spinduliu ir nemegsta g.gif matyt jai tas persodinimas netiko g.gif
Atsakyti