QUOTE(kristinap @ 2011 10 14, 00:00)
Kas čia SM darosi, automatiškai SM apvalkalą iš SuperMamos apvalkalo pakeičia į Imunital (Import) ir ne tik man vienai , aš jo nenoriu 
p.s. Aaaaa, jau radau paaiškinimą, kad tai reklamos tikslais, nu kaip ir viskas aišku, bet labai jau siaura juosta liko forumo, o bais plačios Imunital reklamų juostos
p.s. Aaaaa, jau radau paaiškinimą, kad tai reklamos tikslais, nu kaip ir viskas aišku, bet labai jau siaura juosta liko forumo, o bais plačios Imunital reklamų juostos
QUOTE(fukse @ 2011 10 17, 18:02)
Kas čia SM darosi, automatiškai SM apvalkalą iš SuperMamos apvalkalo pakeičia į Imunital (Import) ir ne tik man vienai , aš jo nenoriu 
Man tas pats
Papildyta:
Taip pat ir "Nestukiu pasnekesiai" neleidzia apvalkalo pakeisti i Super Mamos, tuo paciu neleisdami man issaugoti i Favorites. Labai prasau pataisykite ir si skyreli
Man patiko, kad forumo fono spalvą grąžino į Supermamos standartinę ir Favorites jau eilutėje, o ne stulpelyje, ačiū
QUOTE(Dain@ra @ 2011 10 15, 09:48)
O kaip jums isejo pakeisti apvalkala? As nuejau i viena is savo temu, paspaudziau ant Super Mamos apvalkalo ir niekas nepasikeite. Ar as kazka ne taip darau?
Sveiki, kodėl nebeleidžia paspaudus ant vokelio įtraukti temos į Favorites (kad išryškėtų)?
man ir neleidžia temų įtraukti į favorite jau koks mėnuo užkniso juodai.Kas čia per nesamonė vyksta
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 22, 00:57)
kodėl nebeleidžia paspaudus ant vokelio įtraukti temos į Favorites (kad išryškėtų)?
QUOTE(Daiber @ 2011 10 22, 13:59)
man ir neleidžia temų įtraukti į favorite jau koks mėnuo
Kuriuose skyreliuose neleidžia?
Koks apvalkalas nustatytas?
QUOTE(Borzika @ 2011 10 22, 20:24)
Visuose skyreliuose, bet ypač rūpi "Bendraminčiuose" Apvalkalas uždėtas- imunital
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 24, 08:04)
Visuose skyreliuose
Neperdėkit
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 24, 08:04)
ypač rūpi "Bendraminčiuose" Apvalkalas uždėtas- imunital
Ką tik išbandžiau - veikia ir su reklaminiu apvalkalu.
Kituose skyreliuose, jei Jums neveikia, bandykit pasikeist apvalkalą.
QUOTE(Borzika @ 2011 10 24, 08:30)
Dabar supratau, kad reik pakeist apvalkalą kitur, o tada gausis padaryt favoritais temas ir Bendraminčiuose...
Nežinau kur paklausti kodėl meta lentelę kad šis forumas yra pavojingas,na kad virusų pilnas,nusibodo eiti po kelis kartus ten ir atgal