Įkraunama...
Įkraunama...

Šuo ir "naujas" vaikas

QUOTE(olantukas @ 2006 12 08, 22:49)
Labutis. Turiu viena rupesteli. Gyvenam bute, bet vyras labai nori suniuko, vilksunio. Tuolabiau, kad musu tecio jubiliejus tuoj. Bet as esu pries. Nes manau, kad sis suo butu per didelis bute augint, o be to ir musu dukrytei tik du metukai. Norint isvest suneli i lauka, tureciau dukryte palikt viena ( jei butu blogas oras, ar sirgtu )  Ka manot apie tai?

Vilkšunio gal tegu nenori... Lietuvoje berods 7 egzemplioriai, ir kiek žinau, niekas jų nesiruošia pardavinėti...
Žinoma, supratau, kad kalbate apie vokiečių aviganį biggrin.gif Bet Jūsų nežinojimas, kaip iš tiesų vadinasi veislė, rodo ir tai, kad apie šunis žinote labai mažai - o tai reiškia, kad nesate pasiruošę auginti šunį.
O svarbiausias dalykas - jei VYRAS nori šuns, vadinasi, vyro rūpestis turėtų būti jį prižiūrėti, vedžioti, valyti namus nuo plaukų (o jų bus tikrai daug). Maža to, tokiam šuniui neužteks 15 minučių pasivaikščiojimų. Jam reikės skirti labai daug laiko - ar jis tam pasiruošęs?
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2006 12 08, 19:49)
Labutis. Turiu viena rupesteli. Gyvenam bute, bet vyras labai nori suniuko, vilksunio. Tuolabiau, kad musu tecio jubiliejus tuoj. Bet as esu pries. Nes manau, kad sis suo butu per didelis bute augint, o be to ir musu dukrytei tik du metukai. Norint isvest suneli i lauka, tureciau dukryte palikt viena ( jei butu blogas oras, ar sirgtu )  Ka manot apie tai?

Seip manu reiketu pacio tecio paklausti ar jis noretu tokio suns,nes jai kalbam apie vokeciu avigani tai nezinau g.gif Bet jai labai nori suns tai reiktu atsizvelgti i simos sudeti ir ypac i mazyle,ko jai reiketu....Nes toks suo reikalauja daug prieziuros neuztenka isvest i lauka 5 min schmoll.gif o dar pagalvok jis ters namus kol mazas ,o dukryte ims ir imyns lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2006 12 08, 22:49)

Jeigu jus pati jauciate,kad norit to sunelio ir nebus sunku keltis prie jo ir nakti jei ka skaudes,su juo uzsiimti lauke,jei manote,kad noras toks didelis,jog suderinsit ir vaikiuko prieziura ir suniuko,tada pirkit. O del laikymo bute,jei normaliai isvedziosit ,nusivesit i miska pabegioti,gal vyras su dviraciu su juo uzsims,tai nieko tokio. Pagalvokit,kiek zmoniu laiko voljeruose,mazuose,ir visai nesivargina isleisti palakstyti,tipo,juk lauke,voljere.As pati anksciau laikiau bute,kai gime antra mergaite ir jai buvo metukas,nusipirkau rotveilere,o buvo namie jau keleriu metu boksere. Jei skiri daug laiko jiems,tai labai gali suderinti,ir vaika isvezi pavezioti ir suo salia vaiksto.
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2006 12 08, 21:49)

4u.gif Labukas pas mus buvo panaši situacija,bet mes radom kompromisą ir išsirinkom abiem patinkančią veislę ,tai prancūzų buldogą(mažas,bute laikyti pats tas),mažai loja,kas netrugdo kaimynams ir šiaip daug privalumų.Dabar jai jau 2mėnesiukai ,bet visi esam patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
Jei jau kyla tokių abejonių tai gal geriau nereikia...
Atsakyti
Eilinį kart rašau- kai nori kliūčių nėra, aš 50 kvadratų bute laikiau 3 vokiečių aviganius, ir 2 vaikus biggrin.gif . Gyventi tiktrai nebuvo sunku, vokietis, jei gerai išvedžiotas namie ramiai guli, jo net nesijaučia, na plaukai.....taip, jie LABAI jaučiasi. Vaikai mano nuo mažumės be problemų pasilikdavo vieni namie kol vedžiodavau šunis, kai išmoko kalbėti, tiesiog paprašydavo, kad visų vienu kart nevesčiau, o dalimis, nes jiems šuo, kaip šeimos narys, jei jis namie-jie ne vieni. Tai, kad vaikai nuo mažutėlių įpratę mažiausiai pusvalandį pabūti vieni, tik į gera, jie savarankiškesni, labiau pasitiki savimi, dabar jie dideli ir tikrai džiaugiuosi, kad augo tarp šunų.
Atsakyti
4u.gif Labukas.Su naujais metais thumbup.gif
Na kolkas mūsų dukrytė puikiai su taria su šuniuku,žaidžia dūksta .Kolkas tikrai nieko blogo negaliu pasakyti.Jai kai pamato kai atbėga šuniukas sukialia tik teigiamas emocijas,o tai manau tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Va kaip mes žaidžiame..
user posted image
Atsakyti
ar matete balsas.lt (buves omni) nauja projekta mano augintinis (http://www.balsas.lt/projektai/namuaugintinis) ? Visai idomiu straipsniuku yra smile.gif Drauge ji kuria ir klausia, gal kokios temos supermamos butu idomios? smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad vaikai turi augti tokioje aplinkoje ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2007 01 12, 21:21)
Man atrodo, kad vaikai turi augti tokioje aplinkoje ax.gif  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi už zay vaizdelį, tik nusipirkę savo šunį išgydėm savo dukrą nuo šunų baimės, bijodavo visai mažiukų, o dabar malasi su dičkiu ir viskas o.k 4u.gif

Trumpai tariant, turim mielą, gauruotą psichiterapiautą smile.gif
Atsakyti