Įkraunama...
Įkraunama...

Šuo ir "naujas" vaikas

Mao brolis irgi labai bijojo visu sunu. Dazniausiai kai parlekdavo issigandes is lauko stai ka isgirsdavome:
-Piktas suo loja!
-Kokio dydzio?
-Na, va toks (rodo maksimum toiterjero ugi).
O visas issigandes, vos ne apsiverkes, kad toiterjeras ant jo lojo. O dabar musu kaukazo misrunui nebijo ir i burna ranka ikisti, dantis apziureti, paaukleja truputi (aisku su musu pagalba, nes brolis sveria apie dvigubai maziau uz suni). Kitu jau nebebijo taip ir lojanciu, tiesa truputi dar vengia. Uztat kaip dabar draugams giriasi. O pas mane didelis suo, va toks (rodo savo krutines lygmeny). Ir visi draugai stebisi, koks suo.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2007 01 12, 20:21)
Man atrodo, kad vaikai turi augti tokioje aplinkoje ax.gif  smile.gif

cia tai super thumbup.gif thumbup.gif nerealus ir nekasdieniskas vaizdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2007 01 12, 23:21)
Man atrodo, kad vaikai turi augti tokioje aplinkoje ax.gif  smile.gif

labai gražu thumbup.gif
ir visi tavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingabat @ 2007 01 28, 20:58)
labai gražu thumbup.gif
ir visi tavo? smile.gif

Visi, o dabar jų jau dar daugiau (šunų biggrin.gif ) blush2.gif
Atsakyti
mes kai planavome įsigyti šunį, tai labai bijojome kaip čia reiks nusaugoti vaiką, kuriam dabar 4 m. O išėjo visai atvirkščiai vaikas nelenda bet šuo neatlimpa nuo sūnaus smile.gif vis lenda, reikia jam ir to žaislo su kuriuo žaidžia vaikas ir pan....
na žodžiu gražu žiūrėt smile.gif Nors būna kad mažasis papyksta kad negali ramiai pažaisti bet... smile.gif
Atsakyti
Mamytes sunininkes, o gal patarsit kokios veisles augintini isigyt? blush2.gif

Tuoj kelsimes gyvent i namuka, tai po keliu menesiu tikrai zadu ieskoti keturkojo... Auginu du mazus vaikus, todel labai agresyvus suns nenoreciau. Suo bus laikomas lauke, todel vel kai kurios veisles atkrenta. Vyras noretu vidutinio dydzio ( o man tai ir didesni patinka, tik jei labai daug es... g.gif blush2.gif ). Manau kokias 2 val isvedziojimams kasdien rasciau...
Na, kas auginat vaikus ir sunis gal ka patarsit... ax.gif
Atsakyti
Vokiečių aviganis-vidutinio dydžio šuo, gyvena lauke, šeimoje jokios agresijos, o namams sargas, jis bus viskuo kuo tik jūs norėsite.
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 02 20, 12:18)
Mamytes sunininkes, o gal patarsit kokios veisles augintini isigyt? blush2.gif

Tuoj kelsimes gyvent i namuka, tai po keliu menesiu tikrai zadu ieskoti keturkojo... Auginu du mazus vaikus, todel labai agresyvus suns nenoreciau. Suo bus laikomas lauke, todel vel kai kurios veisles atkrenta. Vyras noretu vidutinio dydzio ( o man tai ir didesni patinka, tik jei labai daug es... g.gif  blush2.gif ). Manau kokias 2 val isvedziojimams kasdien rasciau...
Na, kas auginat vaikus ir sunis gal ka patarsit... ax.gif

Aš manau ,taip pat,kad vokiečių aviganis būtų kaip tik.
Atsakyti
g.gif Butent apie vokieti kazkaip ir negalvojau.. g.gif O ka mastot apie snaucerius, sibiro haskius ir rotvelerius... as suprantu, kad jie visi labai skirtingo charakterio, bet visi turi ir man patinkanciu savybiu... rolleyes.gif dar klausimelis apie vokieciu aviganius - ar jie tikrai visi tokie "skandalistai"? biggrin.gif (Na kur ju ringas net klaust nereikia - girdisi is tolo... lotuliukas.gif )...
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 02 20, 14:18)
g.gif  Butent apie vokieti kazkaip ir negalvojau.. g.gif  O ka mastot apie snaucerius, sibiro haskius ir rotvelerius... as suprantu, kad jie visi labai skirtingo charakterio, bet visi turi ir man patinkanciu savybiu... rolleyes.gif  dar klausimelis apie vokieciu aviganius - ar jie tikrai visi tokie "skandalistai"? biggrin.gif  (Na kur ju ringas net klaust nereikia - girdisi is tolo... lotuliukas.gif )...

Haškai labai ir tiktų,snauceris taip pat,o roveileris jau sunkesnio charakterio.
Atsakyti
kad berods haskiai nera labai sargus sunys, o ir dresura ju sudetinga.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2007 02 20, 16:45)
kad berods haskiai nera labai sargus sunys, o ir dresura ju sudetinga.

Šito nežinojau apie haškius.
Atsakyti