Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(Elina @ 2007 07 01, 12:54)
Čia -menas. Ką tu supranti irnesakyk.gif

Interpretuoju is savo varpines tongue.gif
Pasislepus mamka nuo vaiku tarp zoliu skaito tongue.gif O vaikai nemokedami fotkint, koki nusikaltima mama daro, sufokusuoja ne mama, o smilgas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 01, 12:47)
O cia tai kazkoks nesusipratimas - zmogaus nesimato, tik smilgos...  g.gif  g.gif

labai negražu taip sakyti nono.gif tarp kitko nuotrauka yra graži ax.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 01, 12:57)
Nieko nesuprantu... Is kaimo su dviraciu atvaziavau, is kur as galiu zinoti....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ko gero, nes netaktas tai baisus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 07 01, 13:33)
labai negražu taip sakyti nono.gif tarp kitko nuotrauka yra graži ax.gif
ko gero, nes netaktas tai baisus wink.gif

Del grozio, tai skonio reikalas mirksiukas.gif Kam grazi, o kam ne smile.gif

O tai gal tuomet galite pateikti sarasa fraziu, kaip "sakyti yra grazu", jei nuotrauka zmogui nepatinka ?
Kai kas paraso (kituose konkursu temose) , kad nuotrauka negrazi, buitine, baisi, nekokybiska ir pan. budvardzius, cia visi saukia, kad nemandagu.
Kai parasai "nesusipratimas" irgi yra netaktas...
Tai persasi isvada, kad galima tik liaupsinti ir girti, o nepatinkanciu nuotrauku buti negali????????
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 01, 12:42)
Del grozio, tai skonio reikalas  mirksiukas.gif  Kam grazi, o kam ne smile.gif

O tai gal tuomet galite pateikti sarasa fraziu, kaip "sakyti yra grazu", jei nuotrauka zmogui nepatinka ?
Kai kas paraso (kituose konkursu temose) , kad nuotrauka negrazi, buitine, baisi, nekokybiska ir pan. budvardzius, cia visi saukia, kad nemandagu.
Kai parasai "nesusipratimas" irgi yra netaktas...
Tai persasi isvada, kad galima tik liaupsinti ir girti, o  nepatinkanciu nuotrauku buti negali????????

doh.gif ir vel tas pats, nsisausiu doh.gif bet zinokit net nebejuokinga ir nebeidomu, o gal jau juokinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 07 01, 13:48)
doh.gif ir vel tas pats, nsisausiu doh.gif bet zinokit net nebejuokinga ir nebeidomu, o gal jau juokinga doh.gif

baisiai jau konkretus atsakymas? g.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 07 01, 13:48)

Aj, nu visai normaliai. Nes be Sapokliakos kompetentingų vertinimų čia niūroka būtų ax.gif . Daugelis tylėtų arba tik girtų tongue.gif
Atsakyti
o man ta su smilgom fotke patinka, siaip gerai ziurisi biggrin.gif
Atsakyti
Man su smilgom atrodo idomiau, negu stovejimas ant smelio ar prie juros. Yra pora tokiu. biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, kad mano nuotraukos niekam neužkliūna, kaip "nesusipratimas", "baisu", "nekokybiška", "ne į temą" thumbup.gif Bet ir nieko gero apie jas nepasako hihihi.gif Reikės daryt išvadas, labiau atrinkinėt nuotraukas fotokonkursui lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur jus matot nuotraukas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 07 01, 15:51)
O kur jus matot nuotraukas? unsure.gif

virš to kur rodo naujas žinutes
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 06 28, 10:47)
o man va šita labai tokia įdomi.
neįprastas rakursas
http://www.supermama...p...&phid=13056

Man šita visai įdomiai atrodo cool.gif