Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(Džinė @ 2007 06 30, 12:08)
Va čia tai atostogos thumbup.gif

JOOOOOOOOOOO thumbup.gif tikros atostogos... net pavydas ima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 06 30, 22:08)
user posted image

Tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 30, 07:24)
O manes tik 1 ant sieno kupetos uzkabino ir dar blondine su bikini ir dailia figuryte.... daugiau..... laukiu 4u.gif

lotuliukas.gif
Ta foto kur ant šieno gali laimėti bigsmile.gif Daug kam ji patinka thumbup.gif

QUOTE(Džinė @ 2007 06 30, 21:08)

Aha, tikros atostogos thumbup.gif Labai į temą nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2007 06 30, 23:57)

Aha, tikros atostogos thumbup.gif Labai į temą nuotrauka thumbup.gif

Jetus... man nors ir prie prudo... bet duokit atostogu.... Nes jau stogas palieka nuo... vaiko prieziuros ATOSTOGU doh.gif O taip svajojau vaikus augint ir t.t. va, turiu tokias atostogas, bet ju jau nebenoriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 01, 00:14)
Jetus... man nors ir prie prudo... bet duokit atostogu.... Nes jau stogas palieka nuo... vaiko prieziuros ATOSTOGU doh.gif O taip svajojau vaikus augint ir t.t. va, turiu tokias atostogas, bet ju jau nebenoriu cool.gif

karsta.gif Užjaučiu. Žinau ką reikšia tos vaiko priežiūros "atostogos" doh.gif . O tu ant lovos atsigulk, pasiimk "Žmonės" ir nusifotkink bigsmile.gif . Foto gi tiks temą, bus "Išsvajotos atostogos" biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 birželio 2007 - 23:24
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 01, 00:14)
O taip svajojau vaikus augint ir t.t. va, turiu tokias atostogas, bet ju jau nebenoriu cool.gif

na, jeigu jau svajojai, reiskia tai ir yra tavo issvajotos atostogos!
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 01, 01:01)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai kad svajonės keičiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 30, 15:58)
tiesą sakant ir nieko neįžeidžiant, man daug fotkių ne į temą yra. Gražios, bet ne į temą. Pvz. "Kaip gera būt kartu...". Niekaip nesupratau, kurioje ten vietoje matyti išsvajotos atostogos ir apskritai atostogos  g.gif

O gal su zmogumi matosi labai retai g.gif ,uztat ir dziaugiasi budami vienu du ,be vaiku mirksiukas.gif Cia juk irgi atostogos ax.gif Na nejaugi tik atostogos turi buti prie juros arba kalnuose ar dar kur nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauriuka: 01 liepos 2007 - 08:24
QUOTE(Lauriuka @ 2007 07 01, 09:23)
O gal su zmogumi matosi labai retai g.gif ,uztat ir dziaugiasi budami vienu du ,be vaiku mirksiukas.gif Cia juk irgi atostogos ax.gif Na nejaugi tik atostogos turi buti prie juros arba kalnuose ar dar kur nors?

Aišku nebūtinai. Bet man toje fotkėje atsispindi meilė wub.gif , o ne atostogos. O konkursas lyg ir NE apie meilę g.gif
O be to, žiūrėdamas į fotkes negalvoji ir nesuki galvos ar ten žmonės retai ar dažnai matosi, ar ten gerai ar blogai gyvena. Tiesiog žiūri į fotkę, taikai ją prie temos, pavadinimo ir pan. Taip ir pradedi suprasti ar nuotrauka tinkama ar iš kategorijos "bile kad sudalyvaut"....

p.s. foto man graži thumbup.gif ir labai gražūs joje esantys mylintys žmonės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 01 liepos 2007 - 09:16
brrrrrrrrrrrr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 01, 00:22)
karsta.gif Užjaučiu. Žinau ką reikšia tos vaiko priežiūros "atostogos" doh.gif . O tu ant lovos atsigulk, pasiimk "Žmonės" ir nusifotkink  bigsmile.gif  . Foto gi tiks temą, bus "Išsvajotos atostogos" biggrin.gif .

jauciu taip ir teks padaryt... bet tada visi zinos, kad ta foto mano unsure.gif
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 01, 01:01)

buvo isvajotos... jau "pasiatostogavau" unsure.gif
QUOTE(rds @ 2007 07 01, 08:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

tai kad svajonės keičiasi  biggrin.gif

hihihi.gif neatostogaujancios taip intensyviai kaip as, to niekada nesupras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 01, 11:22)
jauciu taip ir teks padaryt... bet tada visi zinos, kad ta foto mano unsure.gif

Pasiimk kitą žurnalą biggrin.gif . Tu gera fotografė mirksiukas.gif , sugalvosi kažką originalaus ax.gif . Nes ta jūra ir smėlis kiek pabodo blush2.gif
Atsakyti