Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 01, 21:33)
O del sitos nuotraukos, tai man tas vyras netikras atrodo.... Gal cia vaskine figura (as sprendziu pagal ranka).. Sorry, jei klystu...

Man irgi vyras netikras atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita B. @ 2007 07 01, 22:34)

sita bent kokybiska, romantiska... sita galima nesigedinant i albuma deti ir kitiems rodyti tongue.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=13093

ši juokinga lotuliukas.gif. tik negaliu paaiškint, kuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Agnė: 01 liepos 2007 - 21:41
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 01, 22:39)
sita bent kokybiska, romantiska... sita galima nesigedinant i albuma deti ir kitiems rodyti tongue.gif

Kokybiška gal taip,bet dėl romantikos...na man ji romantika nekvepia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita B. @ 2007 07 01, 22:37)
Tik man atrodo kad fotkinta čia studijoj prie jūros plakato biggrin.gif

nu tai negerai g.gif . Jei studijoj unsure.gif
Bet ir man tas vyras kažkoks įtartinas biggrin.gif . Kai pasakėt jau ir ranka vaškinė atrodo doh.gif . O gal jie abu vaškiniai? blink.gif

QUOTE(Mama Agnė @ 2007 07 01, 22:40)
http://www.supermama...p...&phid=13093

ši juokinga  lotuliukas.gif. tik negaliu paaiškint, kuo.

Aš beveik žinau kuo, bet nesakysiu rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 liepos 2007 - 21:45
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 01, 22:33)
O del sitos nuotraukos, tai man tas vyras netikras atrodo.... Gal cia vaskine figura (as sprendziu pagal ranka).. Sorry, jei klystu...

taigi persiskaityk pavadinima. cia tik galva ikise ar ikisus... bent as taip manau g.gif nes kaip galima su tokiu makiazu VYRO lotuliukas.gif i papludimi eiti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigita B. @ 2007 07 01, 22:40)
Kokybiška gal taip,bet dėl romantikos...na man ji romantika nekvepia unsure.gif

gi saulelydis su romantika asocijuojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 01, 22:46)
taigi persiskaityk pavadinima. cia tik galva ikise ar ikisus... bent as taip manau g.gif nes kaip galima su tokiu makiazu VYRO lotuliukas.gif i papludimi eiti lotuliukas.gif
Papildyta:

Na galvas jie gal ir įkišę g.gif bet veidai tai vistiek jų lotuliukas.gif o ir vyras jei būtų dirbtinis ar kaip ten doh.gif gal nekyšotų jo tamsūs plaukai iš po peruko biggrin.gif
na čia tik mano nuomonė atsiprašau jei įžeidžiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigita B.: 01 liepos 2007 - 21:52

QUOTE(Stebukle @ 2007 07 01, 22:46)
Papildyta:

Nu nizinau nizinau.... gal vyras megsta issiskirti is aplinkos.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O cia koks kiekis maisto.... blink.gif blink.gif Kariuomenei, matyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 01, 22:27)
kuo?
o man labai nekokybiska.  Neidomi.  Nematau kur tos atostogos? Kad prisiglaude prie vyro g.gif paprasta diena negali glaustis? g.gif

na, jei jau taip gilintis i atostogas-neatostogas, tai pasalinam mergina ant sieno, su smilgom, skinancia braskes ir panasiai, nes visiskai neaisku, kokios cia gali buti atostogos grebian siena.
Paliekam tik pajurio vaizdelius, kad butume tikros - cia atostogu vaizdelis. ir dar sitas irgi reiktu gerai perziureti, nes jei kurios darytos prie Baltijos juros, gali buti ne atostogines (gal kuri nor smamyte tiesiog pajuryje gyvena).

jau turbut sarkastiskai cia pavariau blush2.gif
Atsakyti
Yes clap.gif. Kokia drąsi ir linksma foto. Tokia "padėjusi" mamka thumbup.gif . Vaikšiki bačiukai- šalia. Nu liuks thumbup.gif O ką? Neatostogos? Ir jaučiasi, kad relax gaudo moteriškė kaip reikalas bigsmile.gif
http://www.supermama...p...&phid=13173
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 01, 22:50)
O cia koks kiekis maisto....  blink.gif  blink.gif  Kariuomenei, matyt smile.gif

Jetau kokia matyta moteris blink.gif g.gif . Mačiau ją per TV. Robinzonus, rodos mastau.gif topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 01, 22:50)
Nu nizinau nizinau....  gal vyras megsta issiskirti is aplinkos....   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
O cia koks kiekis maisto....  blink.gif  blink.gif  Kariuomenei, matyt smile.gif

tai gal tik ji ikiso galva lotuliukas.gif

aha... super atrodo. tik gaila man jos... jei net issvajotos atostogos asocijuojasi su maisto gamyba... ir dar tokio kiekio blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 01, 22:53)
Yes clap.gif. Kokia drąsi ir linksma foto. Tokia "padėjusi" mamka thumbup.gif . Vaikšiki bačiukai- šalia. Nu liuks thumbup.gif O ką? Neatostogos? Ir jaučiasi, kad relax gaudo moteriškė kaip reikalas bigsmile.gif
http://www.supermama...p...&phid=13173
Papildyta:

Jetau kokia matyta moteris blink.gif  g.gif . Mačiau ją per TV. Robinzonus, rodos mastau.gif  topsecret.gif

Ale kaip faina jūra šalia nei pėdint toliausiai...ech noriu prie jūros doh.gif
Jaučiu kad maišai su Izolina kur dalyvavo robinzonuose rolleyes.gif ji dar ir per tv3 ten anekdotų laida kažkokia lygtai buvo irgi dalyvavo bet čia ne ji schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigita B.: 01 liepos 2007 - 21:56