Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(Mama Agnė @ 2007 07 01, 23:26)

Tikrai tokia ramybė ir susikaupimas. turėjo būti nerealus jausmas ten sėdėti...
tokių atostogų įspūdžių ir aš norėčiau...

Anksčiau tik nelabai atkreipiau dėmesį į šitą foto, nes visas grožis atsiskleidžia, kai pasididini šitą nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2007 07 01, 23:33)
ar etiška savo nuotrauką komentuot?

Neetiška ir net negalima savo nuotraukos girti, reklamuoti ar panašiais būdais išsiduoti, jog ji- tavo. O kas šio konkurso aptarime taip daro? g.gif Nepastebėjau. Jei matai, jog taip yra- rėžk. Beje, tas galioja ir aptarinėtojoms mirksiukas.gif . Nederėtų skelbti nicko, jei pažinai konkursantę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 liepos 2007 - 22:43
QUOTE(alexxandra @ 2007 07 01, 23:33)
Man tik šiaip paskaičius komentarus kilo klausimas: ar etiška savo nuotrauką komentuot? Taisyklėse aišku neparašyta, bet manau gražiau būtų jei mamos apie savo nuotrauką taktiškai patylėtų  ax.gif

na, agituoti už savo nuotrauką jokiais būdais negalima, tai logiškai pagalvojus ir toks kometavimas, kuriame matytųsi agitacija yra nesveikintinas.
Atsakyti
Nenoriu kasti nesantaikos kirvio, bet man pasirodė, jog yra.. Jeigu man tikrai tik PASIRODĖ atsiprašau už savo abejonę.. Tada tegul telieka ji tik abejone ir pastebėjimu, kad tai nėra labai taktiška, kurio manau, visos dalyvaujančios turėtų laikytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2007 07 01, 23:46)
Nenoriu kasti nesantaikos kirvio, bet man pasirodė, jog yra.. Jeigu man tikrai tik PASIRODĖ atsiprašau už savo abejonę.. Tada tegul telieka ji tik abejone ir pastebėjimu, kad tai nėra labai taktiška, kurio manau, visos dalyvaujančios turėtų laikytis  4u.gif

Siaip tai apie toki dalyka siulyciau parasyti AZ moderatorei, jei nesi tikra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 01, 22:48)
Siaip tai apie toki dalyka siulyciau parasyti  AZ moderatorei, jei nesi tikra  mirksiukas.gif

pioneer.gif
supratau
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 01, 23:48)
Siaip tai apie toki dalyka siulyciau parasyti  AZ moderatorei, jei nesi tikra  mirksiukas.gif

Norėjai parašyt "jei esi tikra" smile.gif . Kaip čia aš praleidau tokias įdomybes mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 liepos 2007 - 22:53
QUOTE(Elina @ 2007 07 01, 23:52)
Norėjai parašyt "jei esi tikra" smile.gif .

Norejau parasyti "jei NEsi tikra"... Nes jei zmogus yra 100 % tikras, tai manau, kad drasiai galetu rasyti ir sitoje temoje.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif Jei kyla kazkokios abejones, tuomet geriau issiaskinti su moderatoriais mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisigalvojimai prasideda doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif
na, tęsiam diskusijas.
Ši man labai primena pernai atostogas Estijoj, Saremo saloj. Gyvenom tokiam kempinge. Pasaka - ramu, šilta, jūra fantastiška. Bet čia tikriausiai Lietuva smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=13083
Atsakyti
Nuotrauka kur panele sedi ant lieptelio (ezere), tikrai dalyvavusi viename is ankstesniu konkursu g.gif Oiiiiii, kaip neidomu schmoll.gif nejaugi nieko naujo nebuvo galima atrasti g.gif

Nezinau del ko negaliu ikelti nuotraukos/nuorodos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2007 07 02, 08:33)
Nuotrauka kur panele sedi ant lieptelio (ezere), tikrai dalyvavusi viename is ankstesniu konkursu g.gif Oiiiiii, kaip neidomu schmoll.gif nejaugi nieko naujo nebuvo galima atrasti g.gif

Nezinau del ko negaliu ikelti nuotraukos/nuorodos unsure.gif

Tikrai dalyvavo. unsure.gif unsure.gif Bet ar tai draudziama? g.gif g.gif
Atsakyti