Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(LAILA @ 2007 07 01, 22:30)
Mergaites, ten kur dviese apsirenge senoviniais rubais, tai tikrai ne vaskines figuros prie plakato. As irgi turiu panasia fotke (tik gaila su muiline fotkinta, o tai irgi parodiciaU) Kai buvom Krime_Jaltoi, tai ten siulo fotkintis su senoviniais rubais, perukais ir t.t. man tai visai idomu tada pasirode ir labai patiko tokia nuotrauka, tiktai buvom biski apdege tada, tai nosis raudonos biski sugadino visa vaizda smile.gif

as irgi norejau ta pasakyti. drinks_cheers.gif Kad cia ne juros plakatas, vyras nevaskinis. Tokius drabuzius galima isnuomoti. Tokia foto daroma Kryme visur, turiu omeny, Jaltoj ant plezo, kur yra Bahcisaraj fontanas ir t.t. Vyras sitas gali buti ne sitos paneles draugas ar kas, o tiesiog aktorius su drabuziais 4u.gif
Atsakyti
Mano svajoniu nepatvirtino sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 02, 11:39)

Kodėl? Žadėjai čia įkelti nuotrauką. Laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 02, 11:39)

liudna verysad.gif
bet dabar prasom vykdyti pazadus ir deti ja musu teismui biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
hihihi.gif bet as trumpam idesiu smile.gif nes bijau kad ideja kas gali pavogt... lotuliukas.gif
Pavadinimas:
"kai niekas nemato ir niekas negirdi... mamyte nuo vaikuciu ilsisi taip..."
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 02 liepos 2007 - 10:45
ojojoj biggrin.gif
Atsakyti
Neimk i galva, geriau, pasirodo, žiūrėt į vienodas, jūra sir ežeriukus cool.gif
Mano irgi nepatvirtino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 02, 11:46)
Neimk i galva, geriau, pasirodo, žiūrėt į vienodas, jūra sir ežeriukus cool.gif
Mano irgi nepatvirtino  biggrin.gif

per daug svajojam turbut lotuliukas.gif friends.gif eisiu prie ezeriuko tada... nu noriu sitam konkurse sudalyvaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Stebukle,super kadras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bet už ją nebalsuočiau. Man čia į pakvaišimą panašu...
Atsakyti
Nu viskas, susipazinot su pamisusia ir be stogo Stebukle... einu trint lauk tongue.gif Nes gatvej pamate, manes vengsit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 02, 11:48)
per daug svajojam turbut lotuliukas.gif friends.gif eisiu prie ezeriuko tada... nu noriu sitam konkurse sudalyvaut lotuliukas.gif

aš irgi eisiu, bet visvien ne prie ežeriuko dry.gif
Atsakyti