Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 07 02, 17:21)

O beje, nuotrauka kol kas labiausiai įstrigusi ir verta dalyvauti fotokonkurse.

Tikrai - nuotrauka su kojomis man labai patinka. wub.gif Labai apgailestauju, jog negali dalyvauti konkurse. Būna gyvenime tokių kuriozų...
Atsakyti
QUOTE(Littera @ 2007 07 03, 12:46)
Labai apgailestauju, jog negali dalyvauti konkurse. Būna gyvenime tokių kuriozų...

o kodėl negali?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 03, 12:47)
o kodėl negali?

Čia aš apie Veitės nuotrauką, kurią atmetė. Kur kojos smėlėtos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Littera @ 2007 07 03, 11:55)
Čia aš apie Veitės nuotrauką, kurią atmetė. Kur kojos smėlėtos  blush2.gif

na džiaugiuosi tik dėl to, kad moderatorė teikėsi paaiškinti, kodėl visgi ji netiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2007 07 03, 13:09)
na džiaugiuosi tik dėl to, kad moderatorė teikėsi paaiškinti, kodėl visgi ji netiko rolleyes.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif g.gif
Ir kodėl gi???

Šiaip tai gana nykus konkursas, šiuo atveju pritariu daugumai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 07 03, 12:25)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  g.gif
Ir kodėl gi???

dėl to, kad neva demonstruojamos tik galūnės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 07 03, 13:25)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  g.gif
Ir kodėl gi???

Šiaip tai gana nykus konkursas, šiuo atveju pritariu daugumai  drinks_cheers.gif

Nykus todel, nuotrauku mazai..... Nebekyla nors dalyvauti, kai tokios nesamones vyksta....
Ir dar todel, kad su fantazija zmones nedraugauja.
O tu, kurie jos turi ir bando ideti grazias foto, kazkodel netvirtina.... irnesakyk.gif :irnesakyk

Antra diena nuotrauku kiekis nekinta : hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
ax.gif o kuo blogos tos galūnės? nesuprantu vistiek...turi butinai žmogus matytis? o jei matosi,bet visai neaisku-kas ten vyras,ar moteris ir pan-tai viskas gerai? keistai man čia su tos foto atmetimu.... g.gif
šiaip labai norėčiau,kad pačios moderatorės įmestų taikyklių punktą,kuris draudžia tokias foto ax.gif nes kaip viena forumietė rašė į tėvystės konkursą įkėlė savo vyro ranką ir leliaus kojytes - foto buvo patvirtinta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 03 liepos 2007 - 12:47
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 03, 12:40)
Nykus todel, nuotrauku mazai.....

Antra diena nuotrauku kiekis nekinta  :  hihihi.gif  hihihi.gif

Nelabai tikiu, kad yra mažai norinčių dalyvauti unsure.gif Nes čia tema, kur tikrai gali prie labai daug ko tiesiog prilipinti "atostogos" ir pritempti bet ką.

Bet spėju, kad moderatorių gal šiuo metu "nėra namie", gal atostogauja? g.gif Nes aš antra diena prašau, kad mano nuotrauką išimtų, bet ji vis dar ten rolleyes.gif

Manau, kai plūstels kada naujų banga, tai nespėsit komentuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet šiandien viena atsirado.
Mmm... miške smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 07 03, 14:14)
Bet šiandien viena atsirado.
Mmm... miške smile.gif

Aha, irgi tokia atostoginė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 07 03, 13:13)
  Nes aš antra diena prašau, kad mano nuotrauką išimtų, bet ji vis dar ten  rolleyes.gif

Elge, o kam tu nori isimt savo nuotrauka g.gif ? Gal pakeist? Kazkaip turiu itarima kuri yra tavo ir jokiais budais to nedaryciau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti