Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(babuska @ 2007 07 03, 13:42)
Elge, o kam tu nori isimt savo nuotrauka g.gif  ? Gal pakeist? Kazkaip turiu itarima kuri yra tavo ir jokiais budais to nedaryciau  unsure.gif  4u.gif

Pakeist kol kas neturiu kuo - be vaikų šimtą metų neatostogauju, o ir nuotraukose visada kiti, bet ne aš biggrin.gif
O ta, kuri yra (buvo), "nevežė" labai manęs... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 03, 13:40)
Nykus todel, nuotrauku mazai..... Nebekyla nors dalyvauti, kai tokios nesamones vyksta....

Kaip aš su tavim sutinku drinks_cheers.gif Žiūrėsim, gal nuotaikos pasikeis smile.gif
Atsakyti
user posted image
o kas čia pagal pavadinimą trečias? g.gif
Atsakyti

QUOTE(Limcamca @ 2007 07 03, 14:40)
user posted image
o kas čia pagal pavadinimą trečias?  g.gif

ko gero,kad nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 03 liepos 2007 - 14:42
Nuotraukyte "mmmm" 4u.gif nepykit lotuliukas.gif nepykit blush2.gif nepykit bigsmile.gif
reik gerai isiziuret net neiziuret ko nereikia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2007 07 03, 14:47)
Nuotraukyte "mmmm"  4u.gif  nepykit  lotuliukas.gif  nepykit  blush2.gif  nepykit  bigsmile.gif 
reik gerai isiziuret net neiziuret ko nereikia  smile.gif  4u.gif

ko ten galima isiziureti? as tai nieko tokio nepastebejau g.gif
Atsakyti
na, man rodos konkursas del to nykus ir pasidere, ir toliau darysis - kokia mamyte nores deti savo nuotrauka, matydama, kaip aptarineja kitu mamyciu uzpakaliukus, galunes ir pan., o zmones nuotraukose vadinami manekenais, vaskinemis figuromis, arkliais, amzinatilsi seneliais... as tai jau irgi pradedu gailetis, kad dejau savo nuotrauka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinna @ 2007 07 03, 16:59)
na, man rodos konkursas del to nykus ir pasidere, ir toliau darysis - kokia mamyte nores deti savo nuotrauka, matydama, kaip aptarineja kitu mamyciu uzpakaliukus, galunes ir pan., o zmones nuotraukose vadinami manekenais, vaskinemis figuromis, arkliais, amzinatilsi seneliais... as tai jau irgi pradedu gailetis, kad dejau savo nuotrauka.  doh.gif

Nu, bet jeigu mamytė įdeda būtent užpakaliuką, tai ką tada sakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinna @ 2007 07 03, 16:59)
na, man rodos konkursas del to nykus ir pasidere, ir toliau darysis - kokia mamyte nores deti savo nuotrauka, matydama, kaip aptarineja kitu mamyciu uzpakaliukus, galunes ir pan., o zmones nuotraukose vadinami manekenais, vaskinemis figuromis, arkliais, amzinatilsi seneliais... as tai jau irgi pradedu gailetis, kad dejau savo nuotrauka.  doh.gif

jei jau deti į netą savo foto - pasiruošk ir kritikai ir liaupsėm- jei bijai, tau nemalonu ar žeidžia - išimk savo foto ir sėdėk sau rami ax.gif
beje,ar apie tą užpakaliuką kas nors pasakė ką nors negražaus (nuomonės,kad foto netinkama konkursui ir pan. nelaikau negražiu pasakymu apie tą merginą ar jos užpakaliuką)....
ir šiaip ne visos forumietės griežtai kritikuoja - jei jau labai jautri kritikai esi-tai atkreipk dėmesį, kurios yra tos aršiosios krtikės ir uždėk joms ignorą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 03, 15:40)
user posted image
o kas čia pagal pavadinimą trečias?  g.gif

ir aš manau, kad nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 07 03, 17:25)
jei jau deti į netą savo foto - pasiruošk ir kritikai ir liaupsėm- jei bijai, tau nemalonu ar žeidžia - išimk savo foto ir sėdėk sau rami ax.gif
beje,ar apie tą užpakaliuką kas nors pasakė ką nors negražaus (nuomonės,kad foto netinkama konkursui ir pan. nelaikau negražiu pasakymu apie tą merginą ar jos užpakaliuką)....
ir šiaip ne visos forumietės griežtai kritikuoja - jei jau labai jautri kritikai esi-tai atkreipk dėmesį, kurios yra tos aršiosios krtikės ir uždėk joms ignorą ax.gif

na, as tai pasijuokciau is tokiu komentaru, jei jie butu skirti mano nuotraukai biggrin.gif , bet tiesiog manau, kad daliai zmoniu tai galetu buti paskatinimu issiimti savo nuotrauka, ar visai jos nedet...
Atsakyti
šita prajuokino thumbup.gif nežinoaju kad toks pavadinimas miestuko yra g.gif
Atsakyti